eklenti
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
cümledeki anlam bozukluğunu bulana 10 gb netbizim evde herkes ekmek arası internet yiyoz
cümledeki anlam bozukluğunu bulana 10 gb netbizim evde herkes ekmek arası internet yiyoz
Sonra Türkiye neden böyleİnternet öyle ekmek, elektrik gibi tükenen bir şey değil ki. O dediğin AKK, 50GB kullandıktan sonra internetinin hızı 1 mbit'e düşüyor.
ilerde bunu alıcamAlt Yapı Gelince Almak İstediğim Fakat Alamayacağım İnternet
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
![]()
Banada al amca ):ilerde bunu alıcam
30+ yaşta anca para biriktiririm.Banada al amca ):
Bende Özel Bir Başka Bir Firma Kullanıyordum 1 ay içinde geçecegiz aynı şekilde.ilerde bunu alıcam
Mars'ta 10000 mbps deyil miydi ?Bende Özel Bir Başka Bir Firma Kullanıyordum 1 ay içinde geçecegiz aynı şekilde.
knk alt yapı karşılamıyor ondanMars'ta 10000 mbps deyil miydi ?
keşke kablo yerine ışık kullansak net için
Keşke ;Dkeşke kablo yerine ışık kullansak net için
". Bu fiberlerde giden bir sinyal ışık hızına %99.7 " fark ettin mi bilmiyorum ama 0.3 lük bi kayıp var tam ışık hızı değil.Fiber kablo ne bir bak istersen
". Bu fiberlerde giden bir sinyal ışık hızına %99.7 " fark ettin mi bilmiyorum ama 0.3 lük bi kayıp var tam ışık hızı değil.
aynen ya, ne bu sınır meselesi sinir oluyorum, sınır beni bunaltıyor, dar alanda kalamıyorum, hız sınırı olmasa gitcem başka galaxylere zatenDi mi, di mi.. Hep hakkımızı yiyor deyyuslar
Yanlış hocam 3 mbite düşüyorİnternet öyle ekmek, elektrik gibi tükenen bir şey değil ki. O dediğin AKK, 50GB kullandıktan sonra internetinin hızı 1 mbit'e düşüyor.