[YARDIM]AKK'Yİ KIRMAYI BİLEN BİRİ GELSİN LÜTFEN

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben sevinçliyim vallahi :D 16 GB ye kadar aldım 75 gb akk geçsem internet hızı düşmüyor. Geçen 168 gb kullandım. Hep hızım 3.50 mbit geçsemde, geçmesemde...

TheRedstoneMuhendisi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir şey var işe yarar mı bilmem, diyelim AKK yı geçtin, ama torrent'dan bir şey indiriyosun. Doğal olarak Torrent da yavaşlar. Fakat MTU ile oynayarak Torrent için eski hızı getirebilirsin. Fakat MTU değişikken internette sayfa görüntüleyemezsiniz, çünkü sağlayıcı sizden bilgi alamaz. Ama torrent da sadece download yapıldığı için sağlayıcının sizden bilgi almasına gerek yoktur. Fakat bu işlem biraz risklidir ve sanırım yasa dışı oluyor. Ayrıca hiç denemedim.
Not: Anlattıklarım sadece bilgilendirmek içindir. Uygulayan kişi yaşayacağı hasar ve sorunlardan kendisi sorumludur. Ayrıca aynı şekilde uygulayan kişi, suç işlemiş olursa kendi sorumluluğundadır.
==========================
BenTheRedstoneEngineer.
Mute yediğimden buradan yazıyorum.
Detaylı video:

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir şey var işe yarar mı bilmem, diyelim AKK yı geçtin, ama torrent'dan bir şey indiriyosun. Doğal olarak Torrent da yavaşlar. Fakat MTU ile oynayarak Torrent için eski hızı getirebilirsin. Fakat MTU değişikken internette sayfa görüntüleyemezsiniz, çünkü sağlayıcı sizden bilgi alamaz. Ama torrent da sadece download yapıldığı için sağlayıcının sizden bilgi almasına gerek yoktur. Fakat bu işlem biraz risklidir ve sanırım yasa dışı oluyor. Ayrıca hiç denemedim.
Not: Anlattıklarım sadece bilgilendirmek içindir. Uygulayan kişi yaşayacağı hasar ve sorunlardan kendisi sorumludur. Ayrıca aynı şekilde uygulayan kişi, suç işlemiş olursa kendi sorumluluğundadır.
BenTheRedstoneEngineer.
Mute yediğimden buradan yazıyorum.
Detaylı video:
bunun her hangi bi zararı yok, nete bile giremiyoruz ayrıca :) sadece torrent için dediği için ttnet bişi demez, benim kanaatim