İçerik editörlüğü (!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Benim amacım yetki fln almak değil hem ben haftalık bilgilendirmekle uğraşamam üşengeç bir insanım benim bahsettiğim konu kendi koyduğun kurala dahi uymuyorsan ilersinde ne olabilir ?
Daha Birçok Şey Var Büyük İhtimal Uyarı Alacağız Uzatmaya Gerek Yok Forumu Aktifleştirmek İstiyorlar Ama Pek Faydalı Şeyleri Yok 10 Kadar içerik Yöneticisi Alındı Haftada 20 Konu Şartı Varmış Haftada 200 Tane Konu Ve Fazlası Açılınca Ne Olacak Anlamıyorum Açılan Konuların %90 Gibi Kısmı Zaten Alıntı Hadi Haftada 300 Konu Açıldı Ortalama Diyelim Katkısı Ne Yani Haftada 300 Konu Var Diye Haftada 1K Üye Falanmı Gelecek Anlamıyorum

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yahu Foruma İçerik Yöneticisi Geldiğinden Beri Herkes Bir Yetki Alma Derdinde Yemin Ediyorum Lapisli Sunuculardaki Reklamcı Alımı Var Diye Dolan Oyuncularla Dolu Bir Hale Geldi Forum Anlıyorum 2013 Deki Kitleyi Geri Getirmek Forumu Aktif Etmeye Çalışıyorlar Ama Bu Sadece Konu Açmak İle Olacak bir şey Değil
Maalesef dediklerinin... HEPSİ DOĞRU... Millet içerik yöneticisi olmak için kendi bir yerlerini yırtmaya başladı. Bence de bu durum hiç olumlu ve iç açıcı bir durum değil...

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha Birçok Şey Var Büyük İhtimal Uyarı Alacağız Uzatmaya Gerek Yok Forumu Aktifleştirmek İstiyorlar Ama Pek Faydalı Şeyleri Yok 10 Kadar içerik Yöneticisi Alındı Haftada 20 Konu Şartı Varmış Haftada 200 Tane Konu Ve Fazlası Açılınca Ne Olacak Anlamıyorum Açılan Konuların %90 Gibi Kısmı Zaten Alıntı Hadi Haftada 300 Konu Açıldı Ortalama Diyelim Katkısı Ne Yani Haftada 300 Konu Var Diye Haftada 1K Üye Falanmı Gelecek Anlamıyorum
İçlerinden illa ki yararlı konu çıkar inş neyse benim yüzümden başınız yanmasın umut haklı konu kilit please[DOUBLEPOST=1439044994,1439044918][/DOUBLEPOST]Son olarak o 2 kişinin ismini yazıcam
@@MrYaman @@xUmutAuthors

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Maalesef dediklerinin... HEPSİ DOĞRU... Millet içerik yöneticisi olmak için kendi bir yerlerini yırtmaya başladı. Bence de bu durum hiç olumlu ve iç açıcı bir durum değil...
Eskiden Foruma Çok Fazla Tag Geldi İşte Bilmemne Üye Cart Curt Çok Fazla Olay Çıktı Onların Bir Yetkisi Yoktu Ama Genede Sadece Tag İçin İstiyorlardı Çoğuda Karşı Çıkıyordu Mimar Tagı Geldi Olaylar Oldu Sonra O Tag Kalktı RoninBT Tagı Geldi Gene Olaylar Foruma Ne Zaman Tag Gelse Olaylar Oluyor Uyarı Zaten Alacağız Kapatsakta :p

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim için sorun yok ben gerçekleri söylemeyi huy edinmişimdir uyarı verilirsede yapcak bişi yok ben forumda yeniyim umut eski değilim fakat sende dolmuşsun baya haklıysan yapcak bir şey yok ozaman

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Siz ne dersiniz bilmem ama bence milyarlarca kalitesiz kişi yerine birkaç yüz kaliteli insanın bu forumu kullanmasını tercih ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...