TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lovegame su reglisifer söle ya car car calıyom diye ban attı lovegame sölesin öle kaldırırım dedi sana sölüyorum ama cevap vermiyorsun lütfen cevap ver lovegame abi ya öncedendi o bıraktım ss tarihe bak diyom evde değilim diyo ss yi sana atsın tarihe bak ya 5 ay önce bıraktım o işleri diyorum lovegame sölesin diyo ss yi sana atsın tarihine bak gercekten cok oncedendi o mesele

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Lovegame su reglisifer söle ya car car calıyom diye ban attı lovegame sölesin öle kaldırırım dedi sana sölüyorum ama cevap vermiyorsun lütfen cevap ver lovegame abi ya öncedendi o bıraktım ss tarihe bak diyom evde değilim diyo ss yi sana atsın tarihe bak ya 5 ay önce bıraktım o işleri diyorum lovegame sölesin diyo ss yi sana atsın tarihine bak gercekten cok oncedendi o mesele
Skype'dan mesaj yolladım.

BaranArslanMRJ

100. Sipariş - 50+ Müşteri | www.kareblok.com
En iyi cevaplar
0
Şu an söyliceklerim ROL değildir.

Cidden sizin sunucuyu aylardır biliyorum.En kaliteli bulduğum sunucu bana göre sizsiniz.Herşeyiniz hatasız sorunsuz , bugsuz.Şu ana kadar sunucunuzda bir tane bilene hata görmedim.Türkiye için konuşuyorum Türkiye'de en kaliteli bulduğum sunucu sizsiniz.Son aylarda çok geliştiniz tebrik ederim inşallah gittikce büyürsünüz. :)

Tüm arkadaşlarımıza öneriyorum sunucu kalite ve güzel :)

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Şu an söyliceklerim ROL değildir.

Cidden sizin sunucuyu aylardır biliyorum.En kaliteli bulduğum sunucu bana göre sizsiniz.Herşeyiniz hatasız sorunsuz , bugsuz.Şu ana kadar sunucunuzda bir tane bilene hata görmedim.Türkiye için konuşuyorum Türkiye'de en kaliteli bulduğum sunucu sizsiniz.Son aylarda çok geliştiniz tebrik ederim inşallah gittikce büyürsünüz. :)

Tüm arkadaşlarımıza öneriyorum sunucu kalite ve güzel :)

Teşekkürler, böyle bir izlenim verebildiysek ne mutlu bize :)

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lovegame ya Her Şey Cok Mükemmel Ama Sunuculara Giren , İlgilenen Admin & Kurucu yok Rehber Mute atıyo ban atıyo yetkisi olmadığı zaman oyuncularla ilgilenemiyo bi bugdan dolayı skylider oldum skylegendol yazdım adanı 20 k level yap + skylegend görevini yap dedi baktım ada 30 k level görevi de yapılmış olmadı bir yardım edermisin.

ahmeteren1907

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Rehberin gorevi kufur hakaret edenlerin cezasini vermek hile dolandiricilik yapanlari cezasini vermek oyunculara yardimci olabilmek eger kendinin ustune cikan sorun olursa sana nasil yardim edebilir ?

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
Kayıtlı tüm e-postalar sıfırlanmıştır çarınızı kaybettiğinizde geri almak için sitemizden e-posta adresi ekleyiniz!

>>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kayıp şifrelerden sorumlu değiliz.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya lovegame hala skyliderim michikoppda bende birden skylider olduk skylegendol yazıyos olmuyo yardım et işte ya skylegend görevini yaptık ada leveli 30 k ama olmuyo işte yardım et ya lütfen[DOUBLEPOST=1439532167,1439528010][/DOUBLEPOST]skypedende mesaj atıyorum hiç ilgilenmiyorsun şu servera bir yetkili al sen douysan başkası ilgilensin hele randy hiç aldırmıyo bile.