Türkiye neden 1.8'i sevmedi ?

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Türk serverlerine girmeyin bitsin. Benim hamachi serverim bile 1.8.8 :|

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Canım taktik bilenler kazanıyor taktiğin yoksa napalım ?
1.9 da taktik denilen şey kalmadı adam bir eline kılıç diğer eline fns yada olta alıcak kolayca oynucak noob lar biz bunca zamana kadar nasıl oynadık peki?
bu update sadece nooblar için anladığım kadarıyla sende jiter yada block hit yapamayan birisisin

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 da taktik denilen şey kalmadı adam bir eline kılıç diğer eline fns yada olta alıcak kolayca oynucak noob lar biz bunca zamana kadar nasıl oynadık peki?
bu update sadece nooblar için anladığım kadarıyla sende jiter yada block hit yapamayan birisisin
:DSADAS Valla hala gülüyorum senin bu dediğine diğer eline fns olta nedir ? Gidip kalkan alacaklar okadarda değillerdir herhalde.Önüne gelene noob demeye alışmışsın herkesle dalga geçiyosun buda ne kadar küçük olduğunu gösterir.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
:DSADAS Valla hala gülüyorum senin bu dediğine diğer eline fns olta nedir ? Gidip kalkan alacaklar okadarda değillerdir herhalde.Önüne gelene noob demeye alışmışsın herkesle dalga geçiyosun buda ne kadar küçük olduğunu gösterir.
1.9 da pvp yeni başlayanlar için iyi oldu bitek

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yeni başlayanlar için değil pvp nin anlamı oldu eskiden sadece jitter click'den ibaretti tek yaptığın oysa ben bundan ne zevk alıyım. .d Uzun süre oynayan pek çok kişi bu sistemden sıkılmıştır artık değişiklik gelmeside güzel.
bitek jiter değildi block hit vardı ve ben blovk hit yapardım

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Block kalktı ve baltaya falan pek çok özellik geldi yani baltayı buluyosun ama challenge yapmadığın sürece bir işine yaramıyor ama 1.9 da bir işe yarayacak pek çok taktik yapacaz buda bunlardan biri.Balta ile adamın kalkanını saf dışı bırakıp kılıçla saldırabiliriz yada hala jitter click istiyorsanız gidip hoe ile saldırabilirsiniz 1 vuruyo ama jitter click yapabiliyosunuz.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Block kalktı ve baltaya falan pek çok özellik geldi yani baltayı buluyosun ama challenge yapmadığın sürece bir işine yaramıyor ama 1.9 da bir işe yarayacak pek çok taktik yapacaz buda bunlardan biri.Balta ile adamın kalkanını saf dışı bırakıp kılıçla saldırabiliriz yada hala jitter click istiyorsanız gidip hoe ile saldırabilirsiniz 1 vuruyo ama jitter click yapabiliyosunuz.
benim için pvp 1.9 da bitti kendi görüşüm