- En iyi cevaplar
- 0
ben serverimi 1.8 açacaktım girmeye üşenirler diye açmadım 
Pvp mousa abanmaktan ibaret değildir ve artık mouse abananlar kazanmıyor.oyuna yeni başlayılayanlarla aynı olcaz bu seni mutlumu yapıyor mausa basamayan adam bizi öldürebilcek bu pvp nin bitiğinin gösterir
evet oyuna yeni başlamış mousa basamayan noob lar kazanıyorPvp mousa abanmaktan ibaret değildir ve artık mouse abananlar kazanmıyor.![]()
Canım taktik bilenler kazanıyor taktiğin yoksa napalım ?evet oyuna yeni başlamış mousa basamayan noob lar kazanıyor
1.9 da taktik denilen şey kalmadı adam bir eline kılıç diğer eline fns yada olta alıcak kolayca oynucak noob lar biz bunca zamana kadar nasıl oynadık peki?Canım taktik bilenler kazanıyor taktiğin yoksa napalım ?
1.9 da taktik denilen şey kalmadı adam bir eline kılıç diğer eline fns yada olta alıcak kolayca oynucak noob lar biz bunca zamana kadar nasıl oynadık peki?
bu update sadece nooblar için anladığım kadarıyla sende jiter yada block hit yapamayan birisisin
1.9 da pvp yeni başlayanlar için iyi oldu bitekSADAS Valla hala gülüyorum senin bu dediğine diğer eline fns olta nedir ? Gidip kalkan alacaklar okadarda değillerdir herhalde.Önüne gelene noob demeye alışmışsın herkesle dalga geçiyosun buda ne kadar küçük olduğunu gösterir.
Yeni başlayanlar için değil pvp nin anlamı oldu eskiden sadece jitter click'den ibaretti tek yaptığın oysa ben bundan ne zevk alıyım. .d Uzun süre oynayan pek çok kişi bu sistemden sıkılmıştır artık değişiklik gelmeside güzel.1.9 da pvp yeni başlayanlar için iyi oldu bitek
bitek jiter değildi block hit vardı ve ben blovk hit yapardımYeni başlayanlar için değil pvp nin anlamı oldu eskiden sadece jitter click'den ibaretti tek yaptığın oysa ben bundan ne zevk alıyım. .d Uzun süre oynayan pek çok kişi bu sistemden sıkılmıştır artık değişiklik gelmeside güzel.
benim için pvp 1.9 da bitti kendi görüşümBlock kalktı ve baltaya falan pek çok özellik geldi yani baltayı buluyosun ama challenge yapmadığın sürece bir işine yaramıyor ama 1.9 da bir işe yarayacak pek çok taktik yapacaz buda bunlardan biri.Balta ile adamın kalkanını saf dışı bırakıp kılıçla saldırabiliriz yada hala jitter click istiyorsanız gidip hoe ile saldırabilirsiniz 1 vuruyo ama jitter click yapabiliyosunuz.
çünkü 1.8 e hile çıkmadı yok bu yüzden.
Yok.........1.8 de Hackin Babaannesi varnerde çıkmadı