Çözümünü biliyormusun peki ? şunu yap diyebilecekmisin ?O halde UUID - Crack çakışmasından kaynaklanan bir problem bu. Biz bunun için ayrı bir bungeecord plugini hazırlamıştık da, diğer oyuncular bu problemi yaşadı mı yaşadılarsa çözdüler mi nasıl çözdüler bilemiyorum.
Teşekkürler deneyecegim !Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu plugini şimdi yazdım, sorunu çözmesi lazım.
Malesefki bug hala devam ediyor.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu plugini şimdi yazdım, sorunu çözmesi lazım.
Bekliyorum ^^Plugini attıktan sonra konsolda hata verdiğini söyleseydin ya, hatalı yazmışım bir yeri, onu düzeltip tekrar atıyorum, yeniden indirip dene.
Çoktan güncelledim, aynı yerden indirebilirsin.Bekliyorum ^^
her şey hoş güzelde bu sefer adam girerken zaten oyunda diyor giremiyor :/Çoktan güncelledim, aynı yerden indirebilirsin.
Amaç da o ya zaten, birisi oyundayken aynı nickten başkası oyuna giremiyor. Sen tam olarak ne istiyordun ki?her şey hoş güzelde bu sefer adam girerken zaten oyunda diyor giremiyor :/
Hayır ismi oyunda olmasa bile oyunda diyor sorun orada ^^Amaç da o ya zaten, birisi oyundayken aynı nickten başkası oyuna giremiyor. Sen tam olarak ne istiyordun ki?
Oyuna yeni girerken diyormuş sanirim.oyunda olmasa bileAmaç da o ya zaten, birisi oyundayken aynı nickten başkası oyuna giremiyor. Sen tam olarak ne istiyordun ki?
Eminmisiniz , güncelleyeyim mi?Essentials Sürüm Bozukluğundan Kaynaklı Bir Hatadır Kendisi![]()
Bu sorunu başka yaşayan neden yok ki :/Essentials'den değil, IRFN'ın attığı pluginden olmalı
Bu doğru, bu arada benim verdiğim pluginde o an aklım neredeymişse çıkış eventını yapmayı unutmuşum, bu yüzden giren oyuncu çıktığında listeden silmiyormuş. Bu eklendiğinde sorun kalmayacaktır.Yapılacak şeyin mantığı şöyle
Önce bir arraylist
ArrayList<String> oyuncular = new ArrayList<String>();
@eventhandler
public void giris(PlayerJoinEvent e) {
if(oyuncular.contains(e.getPlayer().getName()) {
e.disallow();
} else {
oyuncular.add(e.getPlayer().getName());
} }
@eventhandler
public void cikis(PlayerLeaveEvent e) {
oyuncular.remove(e.getPlayer().getName());