- En iyi cevaplar
- 0
Teşekkürler ^^@Ragnarak Çok Güzel Bir Sunucu![]()
Teşekkürler ^^@Ragnarak Çok Güzel Bir Sunucu![]()
0.3 Güncellemesi
Sat başı gelen eşylar tekrar aktif.
Yeni görevler eklendi.
/warp görev dekorasyonu degisti.
VIP ve Paket ler indirime girdi.
Sorunlar çözüldü artık oyunda demiyor.
@MrSucideSheep
@RanKod
@SalimBey
@BroBuilder
@korkugunu
@UmuTMC
Sunucu hakkında düşündüklerinizi yazabilir iseniz sevinirim ^^
Konuda geziyordum ve bu yorumu gördüm ^^ Duygulandım açıkcasıEvet o sırada alıntı yapmıştım konu açmada iyi degilim fakat heryerini elimle düzelttim ^^ Buyrun buda çıktıgımız en yüksek oyuncu sayısı
Senide aramızda görmek isteriz ^^
"Başka konudan alıntı yaparak konu açan, seviyesi düşük bir kurucunun serveri ne kadar iyi olabilir"
![]()
Haklısın ^^Farkındamısın bilmiyorum ama ben "ne kadar iyi olabilir" yazmışken sen bana gelip oyuncu sayını gösteriyorsun. Orda 48 oyuncu olması serverin kalitesini göstermiyor. Her neyse daha fazla bir şey yazmak istemiyorum, sonuçta alıntı yaptığın konuyu tamamen değiştirdim ve artık alıntı yapabileceğini sanmıyorum![]()
Merak ettim sadece ^^Napcan aga yorumumuzu![]()
Aga online süremi yazdım rehber olcakmıyım ?Merak ettim sadece ^^
Dostum yorumunu istemiştim sadece ^^ IceMC.Nitrado.NetAga online süremi yazdım rehber olcakmıyım ?
aga ip neydi
Teşekkürler , giremez isen skypeden ulas bana sunucu 32/32 sürekli çünki ^^Bence Güzele Benziyor,Hatta Birazdan Mobile Geçicem Ordan Gelince Bi Göz Atacağım :3
Evet sunucu 1.8.7girmiyor aga server 1.8.7 diyor ?
abi ya sv dolu firilmio slotlar ne zaman artırılcak ? 1 saatdir uğrasıom olmuo :/Yorumun için teşekkür ederim ki sunucuyu dun açtık 1 haftalık çalışma ile çunki cidden sıkılmıştım şu laftan "Kayra abi sunucu aç , Kayra abi server aç ne zaman açılıcak , Kayra abiğğ" bu tür sözlerden sıkıldım bende açayım dedim açıkcası 3 günde elimizden gelen bu kadardı ve tek tek güzellestirecegiz![]()
Ragnarak şöyle' Alıntı:Ben: beleşe hangi rehber çalışır
Ragnarak: çalışmaz ise kapı orada .
Ben: demekki sen beleşe bana hizmet eden birileri istiyorum diyorsun
Dostum bu hatanın farkındayım , bug da yapmak istemiyorum en geç 1 haftaya slot larıda yükeltecegim ^^abi ya sv dolu firilmio slotlar ne zaman artırılcak ? 1 saatdir uğrasıom olmuo :/
ulan kimse çıkmıyor 1 saat dir mal gibi uğrasıyorum slotları artır ya
Bilgisiz bir rehbere soru sordum, sonra kurucu ne hallere düşmüş kimleri rehber alıyor dedim diye ban yedim. Yazık
Eskiden üstün rehberdim, sonra beleşe çalışmaktan sıkılıp bıraktım ya, ona kızmış @Ragnarak![]()
Kullanma şu rehber olupta diğer oyunculara hava atma amaçlı bilgisiz rehberleri.
Beleşe çalışmak derken oyun içinden bahsediyorum ^^