>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

AhmHkn1553

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
0.3 Güncellemesi
Sat başı gelen eşylar tekrar aktif.
Yeni görevler eklendi.
/warp görev dekorasyonu degisti.
VIP ve Paket ler indirime girdi.
Sorunlar çözüldü artık oyunda demiyor.

@MrSucideSheep
@RanKod
@SalimBey
@BroBuilder
@korkugunu
@UmuTMC
Sunucu hakkında düşündüklerinizi yazabilir iseniz sevinirim ^^

Konuda geziyordum ve bu yorumu gördüm ^^ Duygulandım açıkcası :p Evet o sırada alıntı yapmıştım konu açmada iyi degilim fakat heryerini elimle düzelttim ^^ Buyrun buda çıktıgımız en yüksek oyuncu sayısı ^_^ Senide aramızda görmek isteriz ^^

"Başka konudan alıntı yaparak konu açan, seviyesi düşük bir kurucunun serveri ne kadar iyi olabilir"

Farkındamısın bilmiyorum ama ben "ne kadar iyi olabilir" yazmışken sen bana gelip oyuncu sayını gösteriyorsun. Orda 48 oyuncu olması serverin kalitesini göstermiyor. Her neyse daha fazla bir şey yazmak istemiyorum, sonuçta alıntı yaptığın konuyu tamamen değiştirdim ve artık alıntı yapabileceğini sanmıyorum :)

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Farkındamısın bilmiyorum ama ben "ne kadar iyi olabilir" yazmışken sen bana gelip oyuncu sayını gösteriyorsun. Orda 48 oyuncu olması serverin kalitesini göstermiyor. Her neyse daha fazla bir şey yazmak istemiyorum, sonuçta alıntı yaptığın konuyu tamamen değiştirdim ve artık alıntı yapabileceğini sanmıyorum :)
Haklısın ^^

@Epistomoloji Sunucu hakkında yorum yaparsan sevinirim.

@Ahmet_Eren @SteveKafası @iiscotty1000ii @MeapBoy sizlerinde yorumlarını bekliyorum ^^

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Güzele Benziyor,Hatta Birazdan Mobile Geçicem Ordan Gelince Bi Göz Atacağım :3

hakanaykerim

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Yorumun için teşekkür ederim ki sunucuyu dun açtık 1 haftalık çalışma ile çunki cidden sıkılmıştım şu laftan "Kayra abi sunucu aç , Kayra abi server aç ne zaman açılıcak , Kayra abiğğ" bu tür sözlerden sıkıldım bende açayım dedim açıkcası 3 günde elimizden gelen bu kadardı ve tek tek güzellestirecegiz ^_^
abi ya sv dolu firilmio slotlar ne zaman artırılcak ? 1 saatdir uğrasıom olmuo :/

ulan kimse çıkmıyor 1 saat dir mal gibi uğrasıyorum slotları artır ya

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bilgisiz bir rehbere soru sordum, sonra kurucu ne hallere düşmüş kimleri rehber alıyor dedim diye ban yedim. Yazık :(
Eskiden üstün rehberdim, sonra beleşe çalışmaktan sıkılıp bıraktım ya, ona kızmış @Ragnarak :(

Ragnarak şöyle' Alıntı:
Ben: beleşe hangi rehber çalışır
Ragnarak: çalışmaz ise kapı orada .
Ben: demekki sen beleşe bana hizmet eden birileri istiyorum diyorsun

Kullanma şu rehber olupta diğer oyunculara hava atma amaçlı bilgisiz rehberleri.

Beleşe çalışmak derken oyun içinden bahsediyorum ^^

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
abi ya sv dolu firilmio slotlar ne zaman artırılcak ? 1 saatdir uğrasıom olmuo :/

ulan kimse çıkmıyor 1 saat dir mal gibi uğrasıyorum slotları artır ya
Dostum bu hatanın farkındayım , bug da yapmak istemiyorum en geç 1 haftaya slot larıda yükeltecegim ^^

Bilgisiz bir rehbere soru sordum, sonra kurucu ne hallere düşmüş kimleri rehber alıyor dedim diye ban yedim. Yazık :(
Eskiden üstün rehberdim, sonra beleşe çalışmaktan sıkılıp bıraktım ya, ona kızmış @Ragnarak :(

Kullanma şu rehber olupta diğer oyunculara hava atma amaçlı bilgisiz rehberleri.

Beleşe çalışmak derken oyun içinden bahsediyorum ^^
isim :

Soy isim :

Ne olmak istiyorsun :

Maaş istiyormusun ? Ne kadar :
Telefon numaran :
G-mail veyahut e-postan :

Okula gidiyormusun gitmiyormusun ? (
Kaçıncı sınıf ?)

Başvurun kabul edilir ise telefondan mesaj atalım mı ? : (
Telefon numarası girenler için).

Komut bilgin : (
Jail , mute ve hangi küfüre yada argoya kaç saat mute atılacağı.)

Hafta içi online süren : (
Kaçtan kaça kadar ?)

Hafta sonu online süren : (
Kaçtan kaça kadar ?)

Al sana alım konumuz :/ Maaş istiyormusun diyede yazıyor keşke biraz dikkatli olsan ...

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben banladın beni merak ediyorum?

Ayrıca ben sadece oyunda bir şeyler istedim gerçekten işini iyi yapan bir rehberin yerinde olsaydın anlardın o baş dönmesini.
Sıkılmamak elde değil hem orada maaş istiyor musun varsa neden bana bir /hat komutu vermekte zorlandın?
---------------------------
Bir dakika bir dakika... Bir kere ben alım konusuna da baktım önceden :kaş: Maaş diye bir kelime bile yoktu.
Sonradan düzenledin.

Bu mesajı yazma zamanın: 15 dakika önce
Alım konusu düzenlenme zamanı: 16 dakika önce (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
)

Yorumlarda doldurulan formda "Maaş istiyor musun" kısmı da yok. :se:

Son düzenleme:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Maaş doldurma kısmı zaten zorunlu değil doldurulması gerekmez.

Buyrun buda sunucumuzun konusu . Buradan sunucuya bakabilirsiniz.
Burayı düzeltmeye çalışıyor idim. Unutma iyi olanı herkes kıskanır.