PVP Koruyucu [PVP TİMER] ve [NPC Quests]

Zdog101TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bana 2 tane plugin eklentisi lazım PVP Timer adlı pluginin türkçesi lazım biliyorum size kolay gelebilir fakat ben bir türlü yapamadım yeni giren oyunculara 30 Dakika koruma versin istiyorum hiçbir oyuncudan hasar almasın zehir yemesin fakat zombi iskelet gibi moblar dalabilsin istiyorum.Ve oyunucuda komutla bu korumayı kaldırabilsin istiyorum.

Bir diğer plugin ise NPC Quests Npc'lere balık tutma,taş kazma gibi görevler eklemek istiyorum ve bu görevler karsılığında item,para gibi şeyler kazansın istiyorum yardımcı olun npc quests pluginini her yerde aradım bir türlü bulamadım.

Bu iki plugin için yardım ederseniz Allah razı olsun sizden.Saygılar güzel forum dostlarım

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Zdog101TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Buyur Hepsini Hazirladim Turkce Diline Cevirdim. Güle Güle Kullan.

link:

virustotal link:
Eline sağlık benim güzel kardeşim <3

Arkadaşlar saygı değer kelle19 kardeşim pvp timer pluginini halletti sağolsun peki NPC lere Quest eklemede bana yardımcı olabilecek var mı eğer varsa çok memnun olurum gerçekten yardım edilince çok mutlu oluyorum iyki varsınız arkadaşlar.Eğer Npc lere Quest eklemede bilgili olan var ise Skype : Abcstar_12 ekleyebilirler mi acaba Teşekkür ederim bana yardım eden ve yardım sever tüm arkadaşlarımın ellerinden öperim <3

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onuda Anlatcam Ama Mod-pluginli Faction Serverimin Yapımına başladım işallah boş vakitimde onuda yaparım :D