Zdog101TR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar bana 2 tane plugin eklentisi lazım PVP Timer adlı pluginin türkçesi lazım biliyorum size kolay gelebilir fakat ben bir türlü yapamadım yeni giren oyunculara 30 Dakika koruma versin istiyorum hiçbir oyuncudan hasar almasın zehir yemesin fakat zombi iskelet gibi moblar dalabilsin istiyorum.Ve oyunucuda komutla bu korumayı kaldırabilsin istiyorum.
Bir diğer plugin ise NPC Quests Npc'lere balık tutma,taş kazma gibi görevler eklemek istiyorum ve bu görevler karsılığında item,para gibi şeyler kazansın istiyorum yardımcı olun npc quests pluginini her yerde aradım bir türlü bulamadım.
Bu iki plugin için yardım ederseniz Allah razı olsun sizden.Saygılar güzel forum dostlarım
Bir diğer plugin ise NPC Quests Npc'lere balık tutma,taş kazma gibi görevler eklemek istiyorum ve bu görevler karsılığında item,para gibi şeyler kazansın istiyorum yardımcı olun npc quests pluginini her yerde aradım bir türlü bulamadım.
Bu iki plugin için yardım ederseniz Allah razı olsun sizden.Saygılar güzel forum dostlarım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.