gkngrbz016
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
ŞİMDİ GELİP BAŞLIYORUM SERVERE 
Çok uğraşılmış sunuculardan tolga abiye teşekkür ediyorum gerçekten iyi bir sunucu.Güncell .. Bekleriz.
saol. son olarak şu pluginlerin aşırı yüklenmesi sorununu çözünce sunucunun başarılı olacağına inanıyorum. sadece biraz sabretmek gerek.Çok uğraşılmış sunuculardan tolga abiye teşekkür ediyorum gerçekten iyi bir sunucu.
teşekkürler , bekleriz.Tek Kelimeyler Harika
Plugin değiştireceğim. Siz siz olun AAC denen plugini kullanmayın. Sahibi ilgiisiz , işe yaramaz rezalet bir plugin.Anti hile sıkıntısı çözülse iyi olur haricinde güzel sunucu BAŞARILAR
abi aac bile böyleyse antiaura sen düşün piyasada düzgün anti hack yok.Plugin değiştireceğim. Siz siz olun AAC denen plugini kullanmayın. Sahibi ilgiisiz , işe yaramaz rezalet bir plugin.
antiaura deneyeceğim yinede. başka şansım yok. engellemem lazım.abi aac bile böyleyse antiaura sen düşün piyasada düzgün anti hack yok.
teşekkür ederim hislerime tercüman olduğun için.Umarım bu sunucuda diğerleri gibi para sıkıntısına girip kapanmaz. Hiç mi zengin cömert insanlar yokta iyi bi server görünce ona para vermiyolar (çok şey istiyorum) Ama sunucuya gelirsek biraz oynadım ve 10/11 verebilirim![]()
ahahhahh başlığa bak istersen pyme başlığa katılmıyorum bensilahlı bu sunucu tutarsa geri dönecek.
malesef anti hile plugini diğer pluginlerle çakışıyor. Mesela geriye sekmeme enchantını hile olarak algılıyor. Onları aşana kadar kapattım. Sorun için kusura bakma.
esprisini anlamak için forumda faction sunucular baslıklarının tamamını okumak lazım.ahahhahh başlığa bak istersen pyme başlığa katılmıyorum ben
nie başlıkta en berbat en kötü sunucu yazıyor !?!?!?!?
esprisini anlamak için forumda faction sunucular baslıklarının tamamını okumak lazım.
Herkes yeni nesil , en iyi en kaliteli ise bizimki ne oluyor bulamadık