Xeon NW (FFA) - MMOFaction-Garip Skyblock-Lapisli Faction-KitPVP-Version:1.8.x Temmuzda Döneceğiz!

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım bu sunucuda diğerleri gibi para sıkıntısına girip kapanmaz. Hiç mi zengin cömert insanlar yokta iyi bi server görünce ona para vermiyolar (çok şey istiyorum) Ama sunucuya gelirsek biraz oynadım ve 10/11 verebilirim :D

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Umarım bu sunucuda diğerleri gibi para sıkıntısına girip kapanmaz. Hiç mi zengin cömert insanlar yokta iyi bi server görünce ona para vermiyolar (çok şey istiyorum) Ama sunucuya gelirsek biraz oynadım ve 10/11 verebilirim :D
teşekkür ederim hislerime tercüman olduğun için.
Daha 5. gün . İnşallah sunucunun bütçesini denkleştirecek kadar vip satarız. Ben ne olur ne olmaz gelecek ayın parasını hazırladm. Tabi ondan sonraki yani 3. ay ne olur bilemem. Eğer bu sunucu türkiyede tutmazsa büyük projemi türkiyeye yapmam. Gider avrupada yaparım .

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
silahlı bu sunucu tutarsa geri dönecek.

malesef anti hile plugini diğer pluginlerle çakışıyor. Mesela geriye sekmeme enchantını hile olarak algılıyor. Onları aşana kadar kapattım. Sorun için kusura bakma.
ahahhahh başlığa bak istersen pyme başlığa katılmıyorum ben :D

nie başlıkta en berbat en kötü sunucu yazıyor !?!?!?!?

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
ahahhahh başlığa bak istersen pyme başlığa katılmıyorum ben :D

nie başlıkta en berbat en kötü sunucu yazıyor !?!?!?!?
esprisini anlamak için forumda faction sunucular baslıklarının tamamını okumak lazım.
Herkes yeni nesil , en iyi en kaliteli ise bizimki ne oluyor bulamadık