^Sıkıldım Bana Eğlenceli bir şey Önerin!^

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençlik şu son sıralar ergenlikten midir bilmem ama oyun oynamak olsun anime izlemek olsun eskisi kadar zevk vermiyor :/ ne yapmam gerekiyor bilemiyorum sadece camdan dışarı baktığımda bile rahatsız hissediyorum. Galiba deprasyon dedikleri bu olsa gerek :( bilen biri varsa nasıl rahat olabilinir veya ne yapmam gerekiyor söyleyebilir mi? Eminim ki daha önce yaşamışsınızdır yaptığınız şeylerden tat almamak gibi...

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Anime öldü faili meçhul cinayet böxle vaziyete soxam.Bilim kurgu izle kısacası. Bana göre daha zevkli.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kimseyi umursama eğlencene bak,büyük ihtimal içindekilerini tuttuğundan bu hale gelmişsindir.
Birini umursadığım söylenemez :I ya bu büyük ihtimalle son izlediğim animeler bitti diye hani oluşan bir karadelik olur ya kalpte onun kalıntılarıdır. Ama eğlenceli bir şey lazım bana. Kaliteli bir anime yada güzel bir oyun?

Arkadaşlarınla takıl ve dışarıda daha çok zaman geçir. Bir de hobi/uğraş bulursan tam olur.
Dostum önerin için teşekkürler fakat gece gece bir arkadaş bulabileceğimi sanmıyor hobi olarakta manga çiziyorum zaten...
Anime öldü faili meçhul cinayet böxle vaziyete soxam.Bilim kurgu izle kısacası. Bana göre daha zevkli.
Hmp.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun önerisini indirim varken isteyecektin evlat.
Arkadaşlarınla Co-oP en iyisidir hiç sıkılmazsın.
Onun dışında Roblox var bilirsin her ne kadar grafik yerinden düşük olsa da her daldan oyun içeriyor.
Roblox pek sevmiyorum yakın gelmedi bana :/ neyse ben bir çağresine bakıcam artık...

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum önerin için teşekkürler fakat gece gece bir arkadaş bulabileceğimi sanmıyor hobi olarakta manga çiziyorum zaten...
Sana farklı gelen, yapmadığın şeyleri dene. Bu işlerle uğraştığın zamanlar farklı olaylar ve farklı hisler duyacağın için ayrı bir zevk verecektir. Mesela sana delice gelen bir şeyi yaparken ki o adrenalin duygusu.

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana farklı gelen, yapmadığın şeyleri dene. Bu işlerle uğraştığın zamanlar farklı olaylar ve farklı hisler duyacağın için ayrı bir zevk verecektir.
Hmm. Anime izlemek, oyun oynamak, manga çizmek ya da şarkı dinlememek :I başka ne yapabilirim ki? aklıma yapıcak güzel bir şey gelmiyor.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı benim yaşadıklarımı yaşıyosun. Eskiden yaptıklarım artık eğlenceli gelmiyor, anime izlemek vs vs. Böyle nefes alınca zor alıyormuşum gibi bir his var ama zorlanmıyor içim daralıyor felan böyle hisler besliyorum bu da çok rahatsız edici. Oyun oynarken çok sevdiğim oyunda olsa sıkılıyorum. Ne yapsam bilemedim. 5000000 kere izlesem hala gülerim dediğim videolar felan artık komik gelmiyor gibi şeyler. Çok iğrenç bir duygu.
Benim yaptığım şey çok basit,
Gugıla giriyorum yutuba giriyorum armor games e giriyorum sonra teker teker bakıp çıkıyorum sonra steame girip oyunlarıma bakıp açmıyorum kapatıyorum minecrafta girip çıkıyorum sonra yutubu açıp video izliyorum sonra sıkılıyorum steami açıp oyun oynuyorum 5 dakika sonra kapatıyorum bunları toplam 1 gün içerisine sığdırırsak çok fazla ağır bir şekilde yapıyorum o yüzden 1 günüm böyle geçiyor. Asıl iğrenç olan her gün böyle :(

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm. Anime izlemek, oyun oynamak, manga çizmek ya da şarkı dinlememek :I başka ne yapabilirim ki? aklıma yapıcak güzel bir şey gelmiyor.
Kendini çok kısıtlayan birisin anlaşılan :| . Biraz bana benziyorsun bu durumda. Dediğim gibi dışarı çık, atla, zıpla, koş, dolaş, manzarayı izle, bisiklet sür vs vs. Olmaz diyorsan sana kolay gelsin :| . Dediğim gibi sana göre farklı şeyler yap, öbür türlü anca monoton.