^Sıkıldım Bana Eğlenceli bir şey Önerin!^

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynı benim yaşadıklarımı yaşıyosun. Eskiden yaptıklarım artık eğlenceli gelmiyor, anime izlemek vs vs. Böyle nefes alınca zor alıyormuşum gibi bir his var ama zorlanmıyor içim daralıyor felan böyle hisler besliyorum bu da çok rahatsız edici. Oyun oynarken çok sevdiğim oyunda olsa sıkılıyorum. Ne yapsam bilemedim. 5000000 kere izlesem hala gülerim dediğim videolar felan artık komik gelmiyor gibi şeyler. Çok iğrenç bir duygu.
Benim yaptığım şey çok basit,
Gugıla giriyorum yutuba giriyorum armor games e giriyorum sonra teker teker bakıp çıkıyorum sonra steame girip oyunlarıma bakıp açmıyorum kapatıyorum minecrafta girip çıkıyorum sonra yutubu açıp video izliyorum sonra sıkılıyorum steami açıp oyun oynuyorum 5 dakika sonra kapatıyorum bunları toplam 1 gün içerisine sığdırırsak çok fazla ağır bir şekilde yapıyorum o yüzden 1 günüm böyle geçiyor. Asıl iğrenç olan her gün böyle :(
Halimi birebir anlattın...
animeye devam et yeni serilere başla en sevdiğin serileri bir daha azile
Evet planımda o şimdi eğer izlediysen;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Önerin nedir?

Kendini çok kısıtlayan birisin anlaşılan :| . Biraz bana benziyorsun bu durumda. Dediğim gibi dışarı çık, atla, zıpla, koş, dolaş, manzarayı izle, bisiklet sür vs vs. Olmaz diyorsan sana kolay gelsin :| . Dediğim gibi sana göre farklı şeyler yap, öbür türlü anca monoton.
Gece gece dışarı çıkamam :/ ama teşekkürler :3 dediğin egzersizleri evde de yapabilirim :)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Gece gece dışarı çıkamam :/ ama teşekkürler :3 dediğin egzersizleri evde de yapabilirim :)
Doğrusu dediklerimi dışarıda yaparsan asıl amacına ulaşır. Bu sorunu yaşama sebebin aynı yerde çok zaman geçirmen ve artık bunun bir zaman kaybı olduğunu anladığın için oluyor. Farklı yerler görmek sana iyi gelecektir. Hele hele doğanın sakinleştirici havası iyi gelir yine de buradan sonrası haddimi aşar, sana kalmış.
konudan ayrılıyorum.
NOT: Sabah olunca yap :|

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğrusu dediklerimi dışarıda yaparsan asıl amacına ulaşır. Bu sorunu yaşama sebebin aynı yerde çok zaman geçirmen ve artık bunun bir zaman kaybı olduğunu anladığın için oluyor. Farklı yerler görmek sana iyi gelecektir. Hele hele doğanın sakinleştirici havası iyi gelir yine de buradan sonrası haddimi aşar, sana kalmış.
konudan ayrılıyorum.
NOT: Sabah olunca yap :|
Yarın dediğini uygulamak için çaba sarfedeceğim umarım harcıyacağım efora değer :) sana güveniyorm.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende bazen öyle hissediom aklına kötü kötü şeyler getir ağla az terle sonra boş boş duvara bak sonra ortalıkta zombi gibi dolaş bi kere yaptıydım süper oldu :D
Espri bir yana yeni uğraş edin derim ne biliyim intte kendi animeni üretmeye çalış falan illaki bulursun bişiler olmadı okulda birine kafa at hiç değilse 1 aylık aksiyon yaşarsın :kaş:

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
geçmiş olsun kanka çoğumuzun geçtiği bi dönem bu bayağı bi morelin bozulcak birde anmecisin daha çok bozulucak ama merak etme geçiyor sonra hehe :D
diyebileceğim tek şey, eksiklere değil sahip olduğun şeyleri düşün bkz = intarnetin kesilmesi