HestiaKnife
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Halimi birebir anlattın...Aynı benim yaşadıklarımı yaşıyosun. Eskiden yaptıklarım artık eğlenceli gelmiyor, anime izlemek vs vs. Böyle nefes alınca zor alıyormuşum gibi bir his var ama zorlanmıyor içim daralıyor felan böyle hisler besliyorum bu da çok rahatsız edici. Oyun oynarken çok sevdiğim oyunda olsa sıkılıyorum. Ne yapsam bilemedim. 5000000 kere izlesem hala gülerim dediğim videolar felan artık komik gelmiyor gibi şeyler. Çok iğrenç bir duygu.
Benim yaptığım şey çok basit,
Gugıla giriyorum yutuba giriyorum armor games e giriyorum sonra teker teker bakıp çıkıyorum sonra steame girip oyunlarıma bakıp açmıyorum kapatıyorum minecrafta girip çıkıyorum sonra yutubu açıp video izliyorum sonra sıkılıyorum steami açıp oyun oynuyorum 5 dakika sonra kapatıyorum bunları toplam 1 gün içerisine sığdırırsak çok fazla ağır bir şekilde yapıyorum o yüzden 1 günüm böyle geçiyor. Asıl iğrenç olan her gün böyle![]()
Evet planımda o şimdi eğer izlediysen;animeye devam et yeni serilere başla en sevdiğin serileri bir daha azile
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Önerin nedir?
Gece gece dışarı çıkamam :/ ama teşekkürler :3 dediğin egzersizleri evde de yapabilirimKendini çok kısıtlayan birisin anlaşılan :| . Biraz bana benziyorsun bu durumda. Dediğim gibi dışarı çık, atla, zıpla, koş, dolaş, manzarayı izle, bisiklet sür vs vs. Olmaz diyorsan sana kolay gelsin :| . Dediğim gibi sana göre farklı şeyler yap, öbür türlü anca monoton.