niye bazı şeyler hep yaşa baglı ?

Faunne

Team Fergus
En iyi cevaplar
0
Şimdi olgunluk konusunu etikette birine (ve forumdaki özel konuşmalarda bazı şahıslara) küfür eden bir şahıs mı ağzına alıyor? Dünya daha ne kadar acınası olabilir acaba?
O, cocugun nicki benim taktigim bir lakap degil ki.Yas konusundan bahsediyoruz kisisel kavgalara cekmesek iyi olur

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende zaman geçsin diye bakıyorum paylaşımlara sıkılmayayım diye yoksa paylaşımların geneli
''300 beğeniye devamını atarım(anladınız siz)''
''rez al şikeli maç''
''beyler geçen gün...(saçma sapan bol küfürlü sapık bir hikaye)''
''usta shopcular bir baksın''
''İğrenç ötesi mizahlar''
yani geneli bu tarz şeyler insanlarda vakit geçsin diye bakıyor yoksa böyle bir grubun iç içe olması çok zor.
sana öcxelden bi grup atıyım çok iyi ama galiba alımar bitti sen yinede bk :D bide yapabiliyosan yapabiliyosundur :DDD

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akıl Yaştadır 9-10 Yaşındakilerin %95'i Saçma Sapan Şakalar Yapar boş Boş Tanımadıklarına Küfür Eder Skayp Gibi Saçma Sözler Yazarlar . Yani Yaşıtlarınızla Arkadaş Olun Daha İyidir.
Ve 9-10 Yaşındakiler Sanal Alemde Sevilmez Vel@ Diye Dalga Geçilir O Yüzden Kendi Yaşlarını Sallarlar 18 20 falan filan.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedeni şu: Bi kere 9-10 yaşlarında hile kullananlar ağırlıklı. Çoğu sunucuyu doldurup batıranlar da. Onlara göre diyorsunuz fakat öyle. Artık adamlar o kadar ezmişler ki çocuklar istemiyor hani. Ben bile 12.5 yaşındayım kardeş PvP'de hilesin diyenler var maşallah. O kardeşlerde h***ni kullanan akıllılar. Üstüne bide hile kullan(amamak) nedir yaw :D 9-10 yaşlarında kafaları pek çalışmaz diye düşünülür. Fakat uğraştın mı göstermeye ? Ama artık değişiyorlar. Adam gördüm 15 yaşında. Küfretti sövdü lan skypeden hilesin lan diye. Bi tane gördüm 16 yaşında(daha büyük bak) adam küfretmedi. "Evet, sorun neydi" dedi. Hatta adam server admini. İstese beni banlardı *****im diye. Ama işte ***** değil herkes. Evet, bazıları gerçekten öyle. O 16 yaşındaki adam öyle bi iyi biriki adam geldi hatta benle Mine****'te skywars oynadı!(reklam olmasın sunucu sonra ban vs vs uğraşamam :/) Evet, Benim bile anlamadığım yerler olur. Fakat en azından önüne gelene ***** diyenlere karşı daha rahat anlarım. Hee bide hayyvan gibi anabacı sövenler var. Sen kimsin kardeş ? sana sövseler 5-6 kişi ? Adam gider ağlar lan. IYI FORUMLAR! ON YARGIYLA YAKLASMAYIN!

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
9-10 yaşındaki çocuğun kendini tamamen başka biri olarak tanıtması kişilik bölünmesine giriyor veya kişilik bozukluğu,ki bunlar psikoloji kısmında ciddi hastalıklar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
9-10 yaşındaki çocuğun kendini tamamen başka biri olarak tanıtması kişilik bölünmesine giriyor veya kişilik bozukluğu,ki bunlar psikoloji kısmında ciddi hastalıklar

Sent from my iPhone using Tapatalk
Lisede psikoloji dersinde anlatacaklar umarim o gun akillarina geliriz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Malesef öyle kendini büyük göstermeye çalışıyor misal 10 yaşında biri 19 yaşındayım diyor ama o yaşa gelince haline üzülüyor insan küçüklük bir mirastır bunu yeniden tüm kardeşlerime söylüyorum kendinizi büyük gösterip hava atmayın boş yere büyüklük bir nimet değildir beş para etmez bir şey hayatın zorlukları artıyor sizin için büyüdükçe.

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Genellikle insanın huyunda yaşıtıyla arkadaşlık yapmak vardır. Senden küçük ve büyükle senin yaşıtınla yaptığın geyiği yapamazsın. Bu yüzden.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ben 13 yaşındayım hiçbir zaman bunlara maruz kalmadım. 13 olsamda 20 gibi davranıyorum.
Cok duyduk bunlari.Salakligin luzumu yok kac yasindaysan ona göre davranacaksin.Yoksa ilerde kisilik bolunmesi yuzunden çok sikinti çekeceksin.Psikoloji derslerinde anlayacaksin bunu.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi