- En iyi cevaplar
- 0
Kahrolsun bağzı şeyler.
O, cocugun nicki benim taktigim bir lakap degil ki.Yas konusundan bahsediyoruz kisisel kavgalara cekmesek iyi olurŞimdi olgunluk konusunu etikette birine (ve forumdaki özel konuşmalarda bazı şahıslara) küfür eden bir şahıs mı ağzına alıyor? Dünya daha ne kadar acınası olabilir acaba?
O, cocugun nicki benim taktigim bir lakap degil ki.Yas konusundan bahsediyoruz kisisel kavgalara cekmesek iyi olur
sana öcxelden bi grup atıyım çok iyi ama galiba alımar bitti sen yinede bkBende zaman geçsin diye bakıyorum paylaşımlara sıkılmayayım diye yoksa paylaşımların geneli
''300 beğeniye devamını atarım(anladınız siz)''
''rez al şikeli maç''
''beyler geçen gün...(saçma sapan bol küfürlü sapık bir hikaye)''
''usta shopcular bir baksın''
''İğrenç ötesi mizahlar''
yani geneli bu tarz şeyler insanlarda vakit geçsin diye bakıyor yoksa böyle bir grubun iç içe olması çok zor.
tepki gelir diye degistirdim kusura bakmayin yanlis bir sey mi yaptim ozur dilerimEtiketi değiştirmen de olgunca (!) bir davranış, sanırım koleksiyonuma yeni bir malzeme giriyor.
(Bu gerçeği değiştirir mi ayrıca?)
Lisede psikoloji dersinde anlatacaklar umarim o gun akillarina geliriz.9-10 yaşındaki çocuğun kendini tamamen başka biri olarak tanıtması kişilik bölünmesine giriyor veya kişilik bozukluğu,ki bunlar psikoloji kısmında ciddi hastalıklar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cok duyduk bunlari.Salakligin luzumu yok kac yasindaysan ona göre davranacaksin.Yoksa ilerde kisilik bolunmesi yuzunden çok sikinti çekeceksin.Psikoloji derslerinde anlayacaksin bunu.Ben 13 yaşındayım hiçbir zaman bunlara maruz kalmadım. 13 olsamda 20 gibi davranıyorum.
Cok duyduk bunlari.Salakligin luzumu yok kac yasindaysan ona göre davranacaksin.Yoksa ilerde kisilik bolunmesi yuzunden çok sikinti çekeceksin.Psikoloji derslerinde anlayacaksin bunu.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi