XectioNN
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
:gg: Krdş Gl Vese Didi ordusu hazırlıyamadım bizim Öküz Hayri Hepsini İçmişen iyi savaş uçaklarını satın aldık dünyadaki![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
:gg: Krdş Gl Vese Didi ordusu hazırlıyamadım bizim Öküz Hayri Hepsini İçmişen iyi savaş uçaklarını satın aldık dünyadaki![]()
ehuehue geliştirip daha iyisini üretiyoruzSatın almış olabilirsiniz ama üretemedikten sonra ne işinize yarar![]()
Şunu bilinki ülkemiz dünyanın en yüksek teknolojilerine sahiptir sizin teknolojiniz bizim teknolojimizin yanında taş devri olarak kalırDidiyi Ele Geçirmeye![]()
Fustea'nın ele geçirdiği topraklarda ki askerler zor durumda iken Didistan saldırır ve bölgeleri ele geçirir.Ben Bay ZZ,
Ordum kışta zor durumda kalmıştır. Erzak sıkıntısı çekiyoruz. Acil yemek gönderilmezse sefer başarısızlıkla sonuçlanabilir. (%20 oranında toprak işgal ettik.)
İyi günler.
hayır okadar büyük bir savaş tüm dünyaya zarar verir iki tarafta çok kötü olur birazdaha güçlenmemiz lazım didiyle turuncu bölge için savaşa girdikDidiyi Ele Geçirmeye![]()
Teknoloji olmasa Bile Bnim Ordu onları Ohşayıp Tokatlarlar . _.Şunu bilinki ülkemiz dünyanın en yüksek teknolojilerine sahiptir sizin teknolojiniz bizim teknolojimizin yanında taş devri olarak kalır![]()
![]()
Cappy silahlı kuvvetleri olarak ithal minigun üretimine başladık didi ve teatone topraklarına sefere çıkıyoruz.
Meğer biz Pangea yaşıyormuşuz :[![]()
Cappy silahlı kuvvetleri olarak ithal minigun üretimine başladık didi ve teatone topraklarına sefere çıkıyoruz.
yha krdş gl vese yhaen güncel teknolojik silah yapıldı
dondurucu ve patlatıp yokedici lazerli hayalet uçak
![]()