Üniversitede araba sahibi olmak

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim önerim, fazla seyahat eden biri değilsen almaman yönünde. Bir iş kurup, para kazandıktan sonra almalısın. Bunu unutma kazaya en çok sebep olanlar, genç insanlardır.

R

Reloven

Ziyaretçi
Senden çok arkadaşlarının bineceği kesin (: Benzin parası sıkıntı olabilir sadece hafta sonu kullanıcaksan ve gezeceğin kişilerden 5er TL benzin parası alırsan olabilir.

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Merhabar arkadaşlar,
Bülent Ecevit Üniversitesi ' eski adı ile Zonguldak Kara Elmas ünv. gidiyorum hazırlık --->ana kampüste idi şimdi ---> Çaycumadayım.

Benim fikrim bir önem arz ediyor ise sana tavsiyem almanı kullanmanı istemem sebebi zorlukları görüyorum ki bunlardan ilk 3 ay kendi arabam ile okula gidip geldim sonra masraflar arttı tabi ki şimdi 400TL olan kredi önceden 300TL ' idi annemin babamın yurt parası (Özel yurt) - Araba Masrafı - Sigara Kullanıyorsan üniversitede ise günde (2 paket En kötüsü 8TL 8+8=16) Dışarıda yemek - dolaşman. Babam aylık ;
600TL Yurt parası
haftalık ; 150TL
aylık ; 600TL + 300TL + 600TL => 1500TL' ki ekstra olarak arkadaşlardan da aldım :)

yetmiyor yetmiyor valla araba kullanmak eziyettir burada dolmuş 2TL o daha avantajlı. :D
Hocam heves var :) ama dediginizde doğru masrafı çok olacak onun yerine kızlarla gezebiliriz :)

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit bir neden söyleyecem şimdi araban var ise prestij sahibi olursun olmayanlar için...
Bir kız arkadaş edindin onu güzel bir yere yemeğe götürecen araba ile evininin önünden alırsın götürürsün getirirsin.
Sabahları kız arkadaşını evinden alırsın evine bırakırsın...

Tabi kız arkadaşın olursa bunları dikkate al bir de iyi bir araban olucaksa

xUfuky

Hayat Çok Sıkıcı.
En iyi cevaplar
0
Basit bir neden söyleyecem şimdi araban var ise prestij sahibi olursun olmayanlar için...
Bir kız arkadaş edindin onu güzel bir yere yemeğe götürecen araba ile evininin önünden alırsın götürürsün getirirsin.
Sabahları kız arkadaşını evinden alırsın evine bırakırsın...

Tabi kız arkadaşın olursa bunları dikkate al bir de iyi bir araban olucaksa
Kız şimdiden bol ya :)

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben araba olarak honda civic tercih ederim.Araba resmen ateş ediyor.Siyah renk alabilirsin.Fiyatı makul gayet güzel motoru var.