Hocam heves varMerhabar arkadaşlar,
Bülent Ecevit Üniversitesi ' eski adı ile Zonguldak Kara Elmas ünv. gidiyorum hazırlık --->ana kampüste idi şimdi ---> Çaycumadayım.
Benim fikrim bir önem arz ediyor ise sana tavsiyem almanı kullanmanı istemem sebebi zorlukları görüyorum ki bunlardan ilk 3 ay kendi arabam ile okula gidip geldim sonra masraflar arttı tabi ki şimdi 400TL olan kredi önceden 300TL ' idi annemin babamın yurt parası (Özel yurt) - Araba Masrafı - Sigara Kullanıyorsan üniversitede ise günde (2 paket En kötüsü 8TL 8+8=16) Dışarıda yemek - dolaşman. Babam aylık ;
600TL Yurt parası
haftalık ; 150TL
aylık ; 600TL + 300TL + 600TL => 1500TL' ki ekstra olarak arkadaşlardan da aldım
yetmiyor yetmiyor valla araba kullanmak eziyettir burada dolmuş 2TL o daha avantajlı.![]()
Ben yine geziyorum ☺Hocam heves varama dediginizde doğru masrafı çok olacak onun yerine kızlarla gezebiliriz
![]()
Kız şimdiden bol yaBasit bir neden söyleyecem şimdi araban var ise prestij sahibi olursun olmayanlar için...
Bir kız arkadaş edindin onu güzel bir yere yemeğe götürecen araba ile evininin önünden alırsın götürürsün getirirsin.
Sabahları kız arkadaşını evinden alırsın evine bırakırsın...
Tabi kız arkadaşın olursa bunları dikkate al bir de iyi bir araban olucaksa
o zaman araba şart dostum..Kız şimdiden bol ya![]()
Chevrolet Cruze 2012 LTZ 1595cc 124 HPo zaman araba şart dostum..
yapacak bişi yok![]()
hangi renk alıcan güzel ...Chevrolet Cruze 2012 LTZ 1595cc 124 HP![]()
Tesla Model S B)2-3 sene bekle elektrikli araba al.
Kafa rahat.
Beyaz'ı çok güzelhangi renk alıcan güzel ...
Honda sevmiyorumBen araba olarak honda civic tercih ederim.Araba resmen ateş ediyor.Siyah renk alabilirsin.Fiyatı makul gayet güzel motoru var.
İnşallah onuda alırız2-3 sene bekle elektrikli araba al.
Kafa rahat.
Bari ben de fikrimi söyleyim ben de araba olarak BMW nin spor arabalarını seviyom üstü açılanlar bi güzel geliyo....Beyaz'ı çok güzel
Honda sevmiyorum
İnşallah onuda alırız![]()
Enough MoneyBari ben de fikrimi söyleyim ben de araba olarak BMW nin spor arabalarını seviyom üstü açılanlar bi güzel geliyo....