şifrenisöyle
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
0.1/10 sunucular aynı, demekten bıkmayan bi forum ahalimiz var daha kötüsü dedikleri hep doğru çıkıyor ;(
Birazcik Yorumlari Okuyarak Buraya Yazabilirdin Dedigim Gibi Kitler Baya Bi DüşürülcekKoruma 15 Nedir Viplere Ya Para Kazanmak İçin sunucu açıyim derken iyice berbat ediyorsunuz
Yorumun İçin Teşekkürler Düşürücem ZatenServer Gayet Güzel ancak VIP Grubu Biraz Tanrı Gibi Değilmi Hele DIAMOND Vıp![]()
Zenginlik Bitti Diyorsun Fakat Eski Edit İtemler Eski Oyuncularda Halen Bulunmuyormu ? Değiştirdiysen Konuyuda Değiştir Konuyu Okuyorum Sadece Yorumlara Ayıracak Vaktim YokBirazcik Yorumlari Okuyarak Buraya Yazabilirdin Dedigim Gibi Kitler Baya Bi DüşürülcekVe Edit DEĞİŞTİ her şey P4 Oldu Zenginlik Bitti
Yorumun İçin Teşekkürler Düşürücem Zaten1 2 Güne Şaunda Müsait Olmadigim İcin Ugrasamiyorum
Konuyu Şimdi Düzenlicem Videolu Yapicam Daha Ayrintili Bakarsiniz Builder Ariyorum Profosyonel Parali Veya Parasiz Çalişan Map'lari Değiştirmem Lazim yorumun için teşekkürlerZenginlik Bitti Diyorsun Fakat Eski Edit İtemler Eski Oyuncularda Halen Bulunmuyormu ? Değiştirdiysen Konuyuda Değiştir Konuyu Okuyorum Sadece Yorumlara Ayıracak Vaktim Yok
Teşekkür Ederim yorumunuz İçin İstekleriniz Yerinize Getirelecektirpay to win gibi bir şey olmuş viplerin kitini biraz düşürebilirsiniz 10/4
Artik p9 Falan Kalkti Eskilerdende Eser Kalmadi Teşekkür Ederim yorumun içinbuild ler hazır p9 set alabiliyorlar köylüden iler de sıkıntı çekersiniz . . . 3/10 verdim
Benle iletişime geç. Skype: Cetin4144Konuyu Şimdi Düzenlicem Videolu Yapicam Daha Ayrintili Bakarsiniz Builder Ariyorum Profosyonel Parali Veya Parasiz Çalişan Map'lari Değiştirmem Lazim yorumun için teşekkürler
Teşekkür Ederim yorumunuz İçin İstekleriniz Yerinize Getirelecektir
Artik p9 Falan Kalkti Eskilerdende Eser Kalmadi Teşekkür Ederim yorumun için
Biraz daha Güzel Olsaydı Server Gelirdim. Ama İlgili Bir Yetkiliye Benziyorsunuz.Konuyu Şimdi Düzenlicem Videolu Yapicam Daha Ayrintili Bakarsiniz Builder Ariyorum Profosyonel Parali Veya Parasiz Çalişan Map'lari Değiştirmem Lazim yorumun için teşekkürler
Teşekkür Ederim yorumunuz İçin İstekleriniz Yerinize Getirelecektir
Artik p9 Falan Kalkti Eskilerdende Eser Kalmadi Teşekkür Ederim yorumun için
Senin Kadar Profosyonel Olamasakta Beceriyoruz Be Baskan Yorumun İcin TesekkürlerServer Açarken Maplara Özen Gösterelim Lütfen ... Emeğe Saygı <3
Herzaman Oyuncular'in Eğlenmesi İçin Her Daim Şey YaparmBiraz daha Güzel Olsaydı Server Gelirdim. Ama İlgili Bir Yetkiliye Benziyorsunuz.
Kusura Bakmayin Elimizden GEleni Yapacagiz Ufak Ufak İlerliyoruz İşte0.1/10 sunucular aynı, demekten bıkmayan bi forum ahalimiz var daha kötüsü dedikleri hep doğru çıkıyor ;(
Ne Yapmaliyiz Güzel Olmasi İçin Sizin Gözünüzde Teşekkür Ederim Yorumun İçinKonu harika ama server nedense bana o kadar güzel gelmedi
Yorumun İçin Teşekkür EderimBen bu serverde çok oynadım ve bu tür faction serverlerde sevmediğim şey rütbe isimleri.Bu rütbe isimleri artık bana sıkıcı gelmeye başladı.Ve bu serverde çok gelişince artık serverde yapacak bir şey kalmıyor ve oyuncunun canı çok sıkılıyor.
Tesekkür ederim yorumun içinBu bi öneri mesajı.Övünmek gibi olmasın 10 a yakın serverde 2 yıllık pluginerlik yaptım serverdeki pluginler berbat degil vercegim öneri chat düzeni ile ilgili bence şu manager group renklerini kalın yapma kalın yapınca özensiz gibi gözüküyor ve insanın serverden kaçası geliyor cidden![]()
Dedigim Gibi O Duyuruda Mimar Gelişicek Parali VEya Parasiz Çalisacak Mimar Araniyor profosyonelSunucunun plugin paketi veya sistemi oynanış şekli ne kadar iyi olursa olsun mimarisi kötü olduğundan diğer iyi şeyleri gizleyecektir kaliteyi düşürecektir
4 bunun için aşırı derecede abez, puan vermek için el yormaya bile değmez bir sunucu.En azından işinizi iyi yapmaya çalışıyorsunuz konu düzeni kötü sunucu detaylarını paylaşmısınız ordan konu için puan
aldını sunucu benden 4/10 alır