MultiCraft.Nitrado.Net Geri Dönüş 1.8 | KöylüTakas | Kasa | YeniSistemler | Boss | Rütbe|Çekiliş

Serveri Nasil Buldun Oyunu Kullan Sonuçlari Gör

• Kötü

Kullanılan: 22 18.3%
  • Berbat

Kullanılan: 45 37.5%
  • İyi

Kullanılan: 9 7.5%
  • Süper

Kullanılan: 6 5.0%
  • Muhteşem

• Build Geliştirilmeli

Kullanılan: 14 11.7%
  • İdare Eder

• Sadece Konu İyi

Kullanılan: 12 10.0%
  • KONU ESKİDEN KALMA ALDIRMAYIN SEÇENEKLERE

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    120
  • Anket kapatılmış .

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
0.1/10 sunucular aynı, demekten bıkmayan bi forum ahalimiz var daha kötüsü dedikleri hep doğru çıkıyor ;(

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koruma 15 Nedir Viplere Ya Para Kazanmak İçin sunucu açıyim derken iyice berbat ediyorsunuz
Birazcik Yorumlari Okuyarak Buraya Yazabilirdin Dedigim Gibi Kitler Baya Bi Düşürülcek :) Ve Edit DEĞİŞTİ her şey P4 Oldu Zenginlik Bitti :)

Server Gayet Güzel ancak VIP Grubu Biraz Tanrı Gibi Değilmi Hele DIAMOND Vıp :p
Yorumun İçin Teşekkürler Düşürücem Zaten :) 1 2 Güne Şaunda Müsait Olmadigim İcin Ugrasamiyorum

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birazcik Yorumlari Okuyarak Buraya Yazabilirdin Dedigim Gibi Kitler Baya Bi Düşürülcek :) Ve Edit DEĞİŞTİ her şey P4 Oldu Zenginlik Bitti :)

Yorumun İçin Teşekkürler Düşürücem Zaten :) 1 2 Güne Şaunda Müsait Olmadigim İcin Ugrasamiyorum
Zenginlik Bitti Diyorsun Fakat Eski Edit İtemler Eski Oyuncularda Halen Bulunmuyormu ? Değiştirdiysen Konuyuda Değiştir Konuyu Okuyorum Sadece Yorumlara Ayıracak Vaktim Yok

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zenginlik Bitti Diyorsun Fakat Eski Edit İtemler Eski Oyuncularda Halen Bulunmuyormu ? Değiştirdiysen Konuyuda Değiştir Konuyu Okuyorum Sadece Yorumlara Ayıracak Vaktim Yok
Konuyu Şimdi Düzenlicem Videolu Yapicam Daha Ayrintili Bakarsiniz Builder Ariyorum Profosyonel Parali Veya Parasiz Çalişan Map'lari Değiştirmem Lazim yorumun için teşekkürler

pay to win gibi bir şey olmuş viplerin kitini biraz düşürebilirsiniz 10/4
Teşekkür Ederim yorumunuz İçin İstekleriniz Yerinize Getirelecektir :)

build ler hazır p9 set alabiliyorlar köylüden iler de sıkıntı çekersiniz . . . 3/10 verdim
Artik p9 Falan Kalkti Eskilerdende Eser Kalmadi Teşekkür Ederim yorumun için

EmekliKorsan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu Şimdi Düzenlicem Videolu Yapicam Daha Ayrintili Bakarsiniz Builder Ariyorum Profosyonel Parali Veya Parasiz Çalişan Map'lari Değiştirmem Lazim yorumun için teşekkürler

Benle iletişime geç. Skype: Cetin4144

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0

Biraz daha Güzel Olsaydı Server Gelirdim. Ama İlgili Bir Yetkiliye Benziyorsunuz.

Eroiser

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Açarken Maplara Özen Gösterelim Lütfen ... Emeğe Saygı <3

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Açarken Maplara Özen Gösterelim Lütfen ... Emeğe Saygı <3
Senin Kadar Profosyonel Olamasakta Beceriyoruz Be Baskan Yorumun İcin Tesekkürler :) Seni Görmek Güzeldi :)

Biraz daha Güzel Olsaydı Server Gelirdim. Ama İlgili Bir Yetkiliye Benziyorsunuz.
Herzaman Oyuncular'in Eğlenmesi İçin Her Daim Şey Yaparm :) Yorumunuz için teşekkürler

0.1/10 sunucular aynı, demekten bıkmayan bi forum ahalimiz var daha kötüsü dedikleri hep doğru çıkıyor ;(
Kusura Bakmayin Elimizden GEleni Yapacagiz Ufak Ufak İlerliyoruz İşte :)

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bu serverde çok oynadım ve bu tür faction serverlerde sevmediğim şey rütbe isimleri.Bu rütbe isimleri artık bana sıkıcı gelmeye başladı.Ve bu serverde çok gelişince artık serverde yapacak bir şey kalmıyor ve oyuncunun canı çok sıkılıyor.
Yorumun İçin Teşekkür Ederim :) Elimizden Geleni Yapiyoruz Ardina Koymuyoruz

Güncell Konu Güncell Forum :)

Forum Güncel Konu Güncel İyi Oyunlar iyi Forumlar

Boss Geliyor 15 Dakikaya İyi Forumlar İyi Oyunlar :) Güncell

++Güncell

Bu bi öneri mesajı.Övünmek gibi olmasın 10 a yakın serverde 2 yıllık pluginerlik yaptım serverdeki pluginler berbat degil vercegim öneri chat düzeni ile ilgili bence şu manager group renklerini kalın yapma kalın yapınca özensiz gibi gözüküyor ve insanın serverden kaçası geliyor cidden
Tesekkür ederim yorumun için

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Sunucunun plugin paketi veya sistemi oynanış şekli ne kadar iyi olursa olsun mimarisi kötü olduğundan diğer iyi şeyleri gizleyecektir kaliteyi düşürecektir

Demmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunun plugin paketi veya sistemi oynanış şekli ne kadar iyi olursa olsun mimarisi kötü olduğundan diğer iyi şeyleri gizleyecektir kaliteyi düşürecektir
Dedigim Gibi O Duyuruda Mimar Gelişicek Parali VEya Parasiz Çalisacak Mimar Araniyor profosyonel :)

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
En azından işinizi iyi yapmaya çalışıyorsunuz konu düzeni kötü sunucu detaylarını paylaşmısınız ordan konu için puan
aldını sunucu benden 4/10 alır
4 bunun için aşırı derecede abez, puan vermek için el yormaya bile değmez bir sunucu.

bunu gördükten sonra zaten oynayanın malum kişi olucağını düşünüyorum.