Sylluxx
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
İftar Zamanı olabilirmi Acaba Ha bu Arada Fark oldugunu Kabullendiniz DemekkiBu fotoğraftan görüyoruz ki "+100" değil. Başlıktan silmeyi unutma![]()
İftar Zamanı olabilirmi Acaba Ha bu Arada Fark oldugunu Kabullendiniz DemekkiBu fotoğraftan görüyoruz ki "+100" değil. Başlıktan silmeyi unutma![]()
IceMC de oynamıyorum.Sizin sunucunuzu da.![]()
Peki Sıcak Sıcak Atayım dedim
Ve bir şey daha söylemeden edemeyeceğim.Kardeşim Sunucu güzel deil dedin tamam bitti gitti deilse zaten yazmazsın sendede demekki gizli hayranlık var![]()
Birde yetkililer ilgili sunucu süper diyordunuz ^^adminler artık skypeden veya tsden ilgilenin durup dururken ban yemisim bakan ilgilenen yok !!!
Haklısın , bakımdayken çekmekte ne güzel bir acizlik. Önce sunucuna bir icon koy. @LightY öncelikle dediğinden ötürü teşekkürler ^^ Bir bu sunucuda bir benimkinde çoğu şeyin benimkinden alındığını göreceksin. /bak dır vs. Ki benim sunucum seninkinden önce vardı yalanlamana gerek yoktu. Bu ne dedim komut bile aynı şaşırmadın bile. Neyse dediğim gibi 2 sunucudada 1 gün geçir farkı göreceksin.![]()
Peki Sıcak Sıcak Atayım dedim
ok iyi forumlar.Birde yetkililer ilgili sunucu süper diyordunuz ^^
Haklısın , bakımdayken çekmekte ne güzel bir acizlik. Önce sunucuna bir icon koy. @LightY öncelikle dediğinden ötürü teşekkürler ^^ Bir bu sunucuda bir benimkinde çoğu şeyin benimkinden alındığını göreceksin. /bak dır vs. Ki benim sunucum seninkinden önce vardı yalanlamana gerek yoktu. Bu ne dedim komut bile aynı şaşırmadın bile. Neyse dediğim gibi 2 sunucudada 1 gün geçir farkı göreceksin.
kardesim bizim banlar acilmadi hala artik ilgilenin burdan yazmaktan sıkıldım nereye yazsam cevap yok biraz ilgi ilgi ilgi...ok iyi forumlar.
Oyundaki Adınız Nedir ?kardesim bizim banlar acilmadi hala artik ilgilenin burdan yazmaktan sıkıldım nereye yazsam cevap yok biraz ilgi ilgi ilgi...
Ts'dende geldim yazdım oyun adım Elfonse Kuzenimde aynı şeyden ban yedi adı : EnsersOyundaki Adınız Nedir ?
Ayriyetten Eger Yazamıyorsanız
Team Speak 3 İpmiz : MiraNW.Nitrado.Net
Giriniz
Peki Tamam Teşekkürler Simdi Acıyorum 1 dkTs'dende geldim yazdım oyun adım Elfonse Kuzenimde aynı şeyden ban yedi adı : Ensers
tsye geldim mesaj bıraktım cevap veren olmadi tsdeki adımda OFLU6161'di cevap veren olmadi bende cıktım.
valla bilmiyoruz daha bizde ormanda ev yaptik cıktık işimiz cıktı girdik banlıydık bilmiyoruz halen mesaj attik adminlere cevap gelmedi oto ban yemissiniz aciyoruz dediler sonra acilmasi için reset lazim dedi öyle yani daha acilmadiPeki Tamam Teşekkürler Simdi Acıyorum 1 dk
nerde ban yediniz ?
factions da ban yedikPeki Tamam Teşekkürler Simdi Acıyorum 1 dk
nerde ban yediniz ?
sw kapalı galiba kardesimTamam Bakın Bir Acıldımı ?
kardesim hala banlar acilmamis Elfonse ve Ensersin şuna bisey yapalım gözünü seveyim çok emek verdim swdeEvet Kapalı Ya Nitradoda Bir Sıkıntı Var Halletmeye Calısıyoruz Kısa Bir Süre İçinde Halletmeye Calısıyoruz Suanda Elmiz Kolumuz Baglı KB Host Erisimi Kesildi Diyor Ayarlamaya Calısacagız
![]()
CosuyoruzzzGelmek isteyenler Buyursun
plug.dj/miranetwork
Allah Allah Lobiye Girebiliyormusun Actım Cünkü Ben Tam Adını Yazkardesim hala banlar acilmamis Elfonse ve Ensersin şuna bisey yapalım gözünü seveyim çok emek verdim swde