| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

LightY

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Peki Sıcak Sıcak Atayım dedim
IceMC de oynamıyorum.Sizin sunucunuzu da.
Gizli hayranlık yok 1 kere girdim geri girmedim.
Sadece zavallılığınıza gülüyorum ve siz benim haklarımı kısıtlamaya çalışınca bende inat ediyorum.
Benim gibi @Oswin i de susturamazsınız.

Kardeşim Sunucu güzel deil dedin tamam bitti gitti deilse zaten yazmazsın sendede demekki gizli hayranlık var :)
Ve bir şey daha söylemeden edemeyeceğim.
"Kardeşim" derkenki samimiyet nereden geliyor söyler misiniz ?
Daha önceden sizi tanımıyordum.
Veya annelerimiz aynı değil.
Soyadlarımız da.

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
adminler artık skypeden veya tsden ilgilenin durup dururken ban yemisim bakan ilgilenen yok !!!

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
adminler artık skypeden veya tsden ilgilenin durup dururken ban yemisim bakan ilgilenen yok !!!
Birde yetkililer ilgili sunucu süper diyordunuz ^^

Peki Sıcak Sıcak Atayım dedim
Haklısın , bakımdayken çekmekte ne güzel bir acizlik. Önce sunucuna bir icon koy. @LightY öncelikle dediğinden ötürü teşekkürler ^^ Bir bu sunucuda bir benimkinde çoğu şeyin benimkinden alındığını göreceksin. /bak dır vs. Ki benim sunucum seninkinden önce vardı yalanlamana gerek yoktu. Bu ne dedim komut bile aynı şaşırmadın bile. Neyse dediğim gibi 2 sunucudada 1 gün geçir farkı göreceksin.

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde yetkililer ilgili sunucu süper diyordunuz ^^

Haklısın , bakımdayken çekmekte ne güzel bir acizlik. Önce sunucuna bir icon koy. @LightY öncelikle dediğinden ötürü teşekkürler ^^ Bir bu sunucuda bir benimkinde çoğu şeyin benimkinden alındığını göreceksin. /bak dır vs. Ki benim sunucum seninkinden önce vardı yalanlamana gerek yoktu. Bu ne dedim komut bile aynı şaşırmadın bile. Neyse dediğim gibi 2 sunucudada 1 gün geçir farkı göreceksin.
ok iyi forumlar.

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyundaki Adınız Nedir ?
Ayriyetten Eger Yazamıyorsanız
Team Speak 3 İpmiz : MiraNW.Nitrado.Net
Giriniz
Ts'dende geldim yazdım oyun adım Elfonse Kuzenimde aynı şeyden ban yedi adı : Ensers
tsye geldim mesaj bıraktım cevap veren olmadi tsdeki adımda OFLU6161'di cevap veren olmadi bende cıktım.

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki Tamam Teşekkürler Simdi Acıyorum 1 dk

nerde ban yediniz ?
valla bilmiyoruz daha bizde ormanda ev yaptik cıktık işimiz cıktı girdik banlıydık bilmiyoruz halen mesaj attik adminlere cevap gelmedi oto ban yemissiniz aciyoruz dediler sonra acilmasi için reset lazim dedi öyle yani daha acilmadi

Peki Tamam Teşekkürler Simdi Acıyorum 1 dk

nerde ban yediniz ?
factions da ban yedik

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Kapalı Ya Nitradoda Bir Sıkıntı Var Halletmeye Calısıyoruz Kısa Bir Süre İçinde Halletmeye Calısıyoruz Suanda Elmiz Kolumuz Baglı KB Host Erisimi Kesildi Diyor Ayarlamaya Calısacagız

Cosuyoruzzz :) Gelmek isteyenler Buyursun
plug.dj/miranetwork

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Kapalı Ya Nitradoda Bir Sıkıntı Var Halletmeye Calısıyoruz Kısa Bir Süre İçinde Halletmeye Calısıyoruz Suanda Elmiz Kolumuz Baglı KB Host Erisimi Kesildi Diyor Ayarlamaya Calısacagız

Cosuyoruzzz :) Gelmek isteyenler Buyursun
plug.dj/miranetwork
kardesim hala banlar acilmamis Elfonse ve Ensersin şuna bisey yapalım gözünü seveyim çok emek verdim swde