FreshLemon
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
En kolay çözüm format at geçer
Bu küçücük tarayıcı sorunu için format atmak çok gereksiz olmazmıydı ?En kolay çözüm format at geçer
Ozaman AdwCleaner kullansın geçerBu küçücük tarayıcı sorunu için format atmak çok gereksiz olmazmıydı ?
bence format gereksiz olmaz bilgisayar rahatlar gereksiz her şey gider gereklileri yuklemekte kolay ayrıca win10 kullanıyor win7 yuklemek formattan sonra (crackse) daha iyi olurBu küçücük tarayıcı sorunu için format atmak çok gereksiz olmazmıydı ?
Türkçe ne hayran kaldımpainttoll sai ne loğn paint.net candır![]()
istersen torrent linkini atarım gerekli programlarıda atarım3'ünü de Deneyeceğim Teşekkür Ederim.
Bilgisayarını bir güzel kapatır sonrasında kaspersky rescue disc benzeri bir işletim sistemiyle açarsan virüslerini temizleyebilirsin. Fakat bu tarz adware ları elle bile temizlemek oldukça basittir format atmak diskinin ömrünü azaltır ve seni gereksiz yere uğraştırır. ProgramData, Program Files, Program Files (x86), Appdata, Local Appdata, Temp klasörü gibi uğrak yerlere bakarak virüsleri temizlediğinize emin olun (Güvenli Mod da yapılması önerilir ki siz sildikten sonra arkaplanda tekrar yüklenemesinler). Ardından tarayıcılarınızı tümüyle silip tekrar kurarsanız virüsten eser kalmaz.Arkadaş sen beni dinle bak o virüs hiçbir programla gitmez tek çözüm FORMATT !! ya insanları kandırmayı bırakın virüs silmek format olmasa olmaz
arkadaş silinmesini istiyorsan ya bilgisayarcıya gidecem yada kendin format atacan tek çözüm buu herkeste bunu biliyor
istersen torrent linkini atarım gerekli programlarıda atarım
benim bildiğim virüs güvenli modda bile yetkini alır .dBilgisayarını bir güzel kapatır sonrasında kaspersky rescue disc benzeri bir işletim sistemiyle açarsan virüslerini temizleyebilirsin. Fakat bu tarz adware ları elle bile temizlemek oldukça basittir format atmak diskinin ömrünü azaltır ve seni gereksiz yere uğraştırır. ProgramData, Program Files, Program Files (x86), Appdata, Local Appdata, Temp klasörü gibi uğrak yerlere bakarak virüsleri temizlediğinize emin olun (Güvenli Mod da yapılması önerilir ki siz sildikten sonra arkaplanda tekrar yüklenemesinler). Ardından tarayıcılarınızı tümüyle silip tekrar kurarsanız virüsten eser kalmaz.
Basit bir adware dan bahsediyorum burada. Adware lar sadece reklam amaçlı para kazanma yöntemidir. Güvenli modda zarar veremezler sana genellikle. Şuana kadar çok fazla virüsler uğraştım 20 yaşındayım ve 18 yıldır bilgisayar kullanıyorum. 5 defa sality virüsüyle uğraştım hiçbirinde de format atmadım çünkü o zamanlar sality virüsü format attığında format diskine dahi bulaşıyordu ve format bir çözüm değildi. İlk karşılaştığımda bir kaç günümü almıştı temizlemekbenim bildiğim virüs güvenli modda bile yetkini alır .d![]()
![]()
İşte bu yüzden Technopat kullanmıyoruz2.Bu taramalardan sonra geçmeyebilir söylemekte fayda var...(Technopat sosyal güvenlik diye arat google'da cikan yere konunu turkce imlalara uygun şekilde aç bu çözümler olmazsa senden sistem tarama raporları isteyebilirler o raporlara göre dediklerini yaparsın)