Bilgisayarıma Virüs Girdi YARDIM!!

4karasavasc444

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş ''adwcleane'' bir program var saklanmış butün virüsleri temizliyor sonra adwenved system proyu'da önerebilirim o ise virüsleri bulmakla kalmıyor ayrıca bilgisayarında temizliyor oda alet çantasındakilerde çok yararlı bir uygulama sonra ıobit uninstal var bu işe yüklü
Olan programları buluyor sizin sectiniz programları ise kökten kaldırıyor onu yaptıktan sonra onda en altta küçük bir cleaner var istiyorsan yap bunlar bittikten sonra bilgisayar arama kısmına msconfig yaz oda üste 2 seçeneğe baş odan gelişmiş seçenekle de odan işlemci sayısına basıp kaç çekirdekli bilgisayarda okadar sayı var ve seçtim çekirdek çalıştırma sayısı ne kadar yüksekse bilgisayarın oyunlarda gözle görebilecek verimlilik artışı oyuyor ama
bilgisayarın isisida okadar çok artıyor bunlar bittinde en sondan 1 öncesine gel ve oda Windows uygulamalarını gizle var tıkla ona o sayfada kullanmadan uygulamaların yı
kaldır bunları yaptıktan sonra 360 securtyde tavsiye ederim o ise işlemciye ve başlatmaya sızmış bütün virüsleri temizliyor o vitrinde drive boosterden bilgisayarını güncel tutmak istiyorsan tavsiye ederim not: mikrofonu ve sesi asla güncelleme onu yaptıktan sonra smart defragla oyununu ve bilgisayarında çıkan parçalanmış bölmeyi birleştirip hem yer hem de hızlı sağlıyor eğer yarına kadar beklerken bununla ilgili video çekcem bunları yaptıktan sonra hem bilgisayarın verimliliği artar bende virüslerden kurtulursun

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha dün bi komşuya gitmiştim. Bir dosya indirdim fakat başka bir şey çıkınca dosyayı kapattım.
Malum dosya install dosyasıymış arkada virüs dediğin ne varsa kurmuş.
CPU %100'ü buluyordu. Ben şöyle bir şey yaptım.
msconfigden sadece temel hizmetleri yükle seçeneğini tıkladım pcyi resledim.
Bu virüsler genelde temp dosyasına yerleşiyor hepsini teker teker sildim.

Kingmuho11

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş sen beni dinle bak o virüs hiçbir programla gitmez tek çözüm FORMATT !! ya insanları kandırmayı bırakın virüs silmek format olmasa olmaz
arkadaş silinmesini istiyorsan ya bilgisayarcıya gidecem yada kendin format atacan tek çözüm buu herkeste bunu biliyor
3'ünü de Deneyeceğim Teşekkür Ederim.
istersen torrent linkini atarım gerekli programlarıda atarım

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de benzer bişi yaşadım. Avg fln kurtaramaz hale geldi (malware miş) Daha sonra reset atıp güvenli modda başlattım. virüs koruma programı çalıştırdım 86 tane yer temizlendi dedi .-. (2 adet kullanıom virüs koruma). Belki benim gibi deneyebilirsin

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arkadaş sen beni dinle bak o virüs hiçbir programla gitmez tek çözüm FORMATT !! ya insanları kandırmayı bırakın virüs silmek format olmasa olmaz
arkadaş silinmesini istiyorsan ya bilgisayarcıya gidecem yada kendin format atacan tek çözüm buu herkeste bunu biliyor

istersen torrent linkini atarım gerekli programlarıda atarım
Bilgisayarını bir güzel kapatır sonrasında kaspersky rescue disc benzeri bir işletim sistemiyle açarsan virüslerini temizleyebilirsin. Fakat bu tarz adware ları elle bile temizlemek oldukça basittir format atmak diskinin ömrünü azaltır ve seni gereksiz yere uğraştırır. ProgramData, Program Files, Program Files (x86), Appdata, Local Appdata, Temp klasörü gibi uğrak yerlere bakarak virüsleri temizlediğinize emin olun (Güvenli Mod da yapılması önerilir ki siz sildikten sonra arkaplanda tekrar yüklenemesinler). Ardından tarayıcılarınızı tümüyle silip tekrar kurarsanız virüsten eser kalmaz.

Kingmuho11

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarını bir güzel kapatır sonrasında kaspersky rescue disc benzeri bir işletim sistemiyle açarsan virüslerini temizleyebilirsin. Fakat bu tarz adware ları elle bile temizlemek oldukça basittir format atmak diskinin ömrünü azaltır ve seni gereksiz yere uğraştırır. ProgramData, Program Files, Program Files (x86), Appdata, Local Appdata, Temp klasörü gibi uğrak yerlere bakarak virüsleri temizlediğinize emin olun (Güvenli Mod da yapılması önerilir ki siz sildikten sonra arkaplanda tekrar yüklenemesinler). Ardından tarayıcılarınızı tümüyle silip tekrar kurarsanız virüsten eser kalmaz.
benim bildiğim virüs güvenli modda bile yetkini alır .d :D :ci:

yani diyeceğim o ya virüsle oynar yada format atar :D

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
benim bildiğim virüs güvenli modda bile yetkini alır .d :D :ci:
Basit bir adware dan bahsediyorum burada. Adware lar sadece reklam amaçlı para kazanma yöntemidir. Güvenli modda zarar veremezler sana genellikle. Şuana kadar çok fazla virüsler uğraştım 20 yaşındayım ve 18 yıldır bilgisayar kullanıyorum. 5 defa sality virüsüyle uğraştım hiçbirinde de format atmadım çünkü o zamanlar sality virüsü format attığında format diskine dahi bulaşıyordu ve format bir çözüm değildi. İlk karşılaştığımda bir kaç günümü almıştı temizlemek :)

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence en temiz çözüm, PC'yi güvenli modda açıp, KasperSky Pro ile taratmak ve bu virüs illetinden kurtulmak :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bir aralar bende de vardı bu tarz şeylerden birkaçı hatta daha fazlası insanın başına çok fazla dert açıyor adwcleaner vs arkadaşların yazdığı çoğu program ile taramaları yaptım nasıl bir illetse çözemedim tamamını hazır nedenim varken 3 senedir atmadığım formatı atayım dedim kesin çözüm oldu :sinsi1:
2.Bu taramalardan sonra geçmeyebilir söylemekte fayda var...(Technopat sosyal güvenlik diye arat google'da cikan yere konunu turkce imlalara uygun şekilde aç bu çözümler olmazsa senden sistem tarama raporları isteyebilirler o raporlara göre dediklerini yaparsın)
İşte bu yüzden Technopat kullanmıyoruz :ci: @GodofMilker