Sunucudaki beğendiğiniz 2 şey neydi? (Oynayanlar)

• Süreklilik: Sunucudan vaz geçemiyorum! Çok eğlenceli ve sürükleyici!

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni şahsen benim hoşuma gitti. Aralara koyduğunuz Steve abiler güzel göstermiş :D. Girip bakıcam. Bu yorumu editleyip atarım düşüncemi :)

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucuda oynuyorum ve şahsen güze diye düşünüyorum :).
Yetkililerden biri bence bura baksın olaylar olaylar

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu kaliteli tebrikler.

"Sunucumuzda pek çok özellik bulunur.
Her gün sunucuya geliriz ve ne eklememiz gerektiğini konuşuruz. İşte bir gün aklımıza ekleyecek bir şey gelmedi, ve o gün sunucuyu açmaya karar verdik."
Alıntı yapmışsınız insan bi kaynak verir. Rockstar Games in sözü bu. Aynı şeyi
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oyunu için demişlerdi.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurucu Silver mıymış vay be.
Sorma be çıkamıyoruz Nova'ya LoL'de Altındım aslına ama CS:GO'da Silver Elite Master'ım :D
Sunucuyu konu anlatımına göre beğendim birde oynayarak deneyeceğim. :)
Teşekkürler keyifli oyunlar ^^.
Ya sen kendini çok mu başarılı sanıyorsun ya ? Diğer sunucuların dışında iki yenilik yaparak gidip zümrüt sunucu ödülü almışsınız bunu zerre hakettiğinizi bile düşünmüyorum artık nasıl aldıysanız o ödülü :) ve sen bu yazıyı yazarak ne eline geçti anlamıyorum. Sizin sunucu konunuzda çok resmi değil bu arada. Yok efendim neymiş fıstık gibi kızlar yokmuş tatil mekanına giderek görebilirmişiz ne kadar komiksiniz yani. Eğer sunucun gerçekten zümrüt sunucu ödülünü hakediyorsa sunucuna düzgünce adam girip oynasın bizde görelim. Samimi bir sunucu tanıtım konusu olunca haketmediğiniz bir zümrüt sunucu ödülü ile gelip burda artislik yapmak mı senin büyüklüğün? Kimse kusura bakmasın ama bu sunucu senin o zümrütcük sunucundan daha kaliteli diye düşünüyorum. İyi forumlar. (Bu arada sunucu yetkilisi felan değilim.)

Yorumun için teşekkür ederim ama lütfen kavga etmeyelim. Herkesin kendine ait bir düşüncesi vardır şahsen bende senin gibi düşünüyorum ancak düşüncesine saygı duymam gerektiği için dökemiyorum içimdekileri :/

Sunucu kaliteli tebrikler.

"Sunucumuzda pek çok özellik bulunur.
Her gün sunucuya geliriz ve ne eklememiz gerektiğini konuşuruz. İşte bir gün aklımıza ekleyecek bir şey gelmedi, ve o gün sunucuyu açmaya karar verdik."

Alıntı yapmışsınız insan bi kaynak verir. Rockstar Games in sözü bu. Aynı şeyi Gta 5 oyunu için demişlerdi.

Biz de onları örnek aldık, hayır yani gerçekten yaptık :D
Yeni biomlar bile eklemeyi düşünüyoruz. Keyifli oyunlar.

TurkiyeQQ

/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7_/7
En iyi cevaplar
0
1.9 olması güzel lakin oyuncu problemi olabilir. Genel olarak baktığımızda sistemler güzel. Kaliteli bir sunucuya benziyor. Dediğim gibi 1.9 olmasından oyuncu problemi yaşanabilir fakat bu sistemlerle ara kapatılabilir.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
RAM miktarı düşük geldi bana.
90-100 kadar oyuncu çekerseniz yetmeyecektir.
Arttırmanızı tavsiye ederim.

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 olması güzel lakin oyuncu problemi olabilir. Genel olarak baktığımızda sistemler güzel. Kaliteli bir sunucuya benziyor. Dediğim gibi 1.9 olmasından oyuncu problemi yaşanabilir fakat bu sistemlerle ara kapatılabilir.
Evet 1.9 kullanan olacağını bende sanmamıştım ilk başlarda ancak şansımızı deneyelim istedik :/

RAM miktarı düşük geldi bana.
90-100 kadar oyuncu çekerseniz yetmeyecektir.
Arttırmanızı tavsiye ederim.

90-100 kadar oyuncu çekebileceğimizi sanmıyorum :D Ancak öyle bir şey olursa ki 4GB RAM tabii ki yeterli kalmaz.

burak7145

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
sunucu güzele benziyor ama sunucuya girerken yanlışlıkla resuorge pack yuklemesini kapattım resuorge packi indirme sitesine koyup paylasabilirmisiniz ???

Skunkfu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sw aslında fena değil ama sürekli lag olması, ve sürekli düşüyo olmanız kötü... ara ara sw çökebiliyor. haliyle geri alıyolar ama eğerki orman yakınlarında çiftlik yaptıysanız yandınız çünkü hayvanlarınız gidiyor ve hiç yardımcı olmuyorlar. etrafda bulmanızda imkansız. şu vakte kadar emeğe sahip çıkan 1 swye denk gelemedim inş bi tane buluruz... :) arkadaşlar biraz daha kendini geliştirmeli ve emeğe karşı saygılı olmalı.. kesinde sorunlar çözülmüş gerekli önlemler alınmış sw herkes için hazır olur cevap olarak :) yinede uyarıları dikkate alınnn :)

DaynNight_

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sw aslında fena değil ama sürekli lag olması, ve sürekli düşüyo olmanız kötü... ara ara sw çökebiliyor. haliyle geri alıyolar ama eğerki orman yakınlarında çiftlik yaptıysanız yandınız çünkü hayvanlarınız gidiyor ve hiç yardımcı olmuyorlar. etrafda bulmanızda imkansız. şu vakte kadar emeğe sahip çıkan 1 swye denk gelemedim inş bi tane buluruz... :) arkadaşlar biraz daha kendini geliştirmeli ve emeğe karşı saygılı olmalı.. kesinde sorunlar çözülmüş gerekli önlemler alınmış sw herkes için hazır olur cevap olarak :) yinede uyarıları dikkate alınnn :)
bu uslubunu sunucudada kullanmanı isterdim, küfür edip sunucudan çıkmana gerek yoktu