Sorma be çıkamıyoruz Nova'ya LoL'de Altındım aslına ama CS:GO'da Silver Elite Master'ımKurucu Silver mıymış vay be.
Teşekkürler keyifli oyunlar ^^.Sunucuyu konu anlatımına göre beğendim birde oynayarak deneyeceğim.![]()
Ya sen kendini çok mu başarılı sanıyorsun ya ? Diğer sunucuların dışında iki yenilik yaparak gidip zümrüt sunucu ödülü almışsınız bunu zerre hakettiğinizi bile düşünmüyorum artık nasıl aldıysanız o ödülüve sen bu yazıyı yazarak ne eline geçti anlamıyorum. Sizin sunucu konunuzda çok resmi değil bu arada. Yok efendim neymiş fıstık gibi kızlar yokmuş tatil mekanına giderek görebilirmişiz ne kadar komiksiniz yani. Eğer sunucun gerçekten zümrüt sunucu ödülünü hakediyorsa sunucuna düzgünce adam girip oynasın bizde görelim. Samimi bir sunucu tanıtım konusu olunca haketmediğiniz bir zümrüt sunucu ödülü ile gelip burda artislik yapmak mı senin büyüklüğün? Kimse kusura bakmasın ama bu sunucu senin o zümrütcük sunucundan daha kaliteli diye düşünüyorum. İyi forumlar. (Bu arada sunucu yetkilisi felan değilim.)
Sunucu kaliteli tebrikler.
"Sunucumuzda pek çok özellik bulunur.
Her gün sunucuya geliriz ve ne eklememiz gerektiğini konuşuruz. İşte bir gün aklımıza ekleyecek bir şey gelmedi, ve o gün sunucuyu açmaya karar verdik."
Alıntı yapmışsınız insan bi kaynak verir. Rockstar Games in sözü bu. Aynı şeyi Gta 5 oyunu için demişlerdi.
Evet 1.9 kullanan olacağını bende sanmamıştım ilk başlarda ancak şansımızı deneyelim istedik :/1.9 olması güzel lakin oyuncu problemi olabilir. Genel olarak baktığımızda sistemler güzel. Kaliteli bir sunucuya benziyor. Dediğim gibi 1.9 olmasından oyuncu problemi yaşanabilir fakat bu sistemlerle ara kapatılabilir.
RAM miktarı düşük geldi bana.
90-100 kadar oyuncu çekerseniz yetmeyecektir.
Arttırmanızı tavsiye ederim.
sunucuyu listene ekleyip sonra düzenleye basıp texture packi aktif edebilirsin, iyi eğlencelersunucu güzele benziyor ama sunucuya girerken yanlışlıkla resuorge pack yuklemesini kapattım resuorge packi indirme sitesine koyup paylasabilirmisiniz ???
bakımdaydık, şu anda sunucu aktifSunucu kapalı ?
bu uslubunu sunucudada kullanmanı isterdim, küfür edip sunucudan çıkmana gerek yoktusw aslında fena değil ama sürekli lag olması, ve sürekli düşüyo olmanız kötü... ara ara sw çökebiliyor. haliyle geri alıyolar ama eğerki orman yakınlarında çiftlik yaptıysanız yandınız çünkü hayvanlarınız gidiyor ve hiç yardımcı olmuyorlar. etrafda bulmanızda imkansız. şu vakte kadar emeğe sahip çıkan 1 swye denk gelemedim inş bi tane buluruz...arkadaşlar biraz daha kendini geliştirmeli ve emeğe karşı saygılı olmalı.. kesinde sorunlar çözülmüş gerekli önlemler alınmış sw herkes için hazır olur cevap olarak
yinede uyarıları dikkate alınnn
![]()