- En iyi cevaplar
- 0
sana bir şey olmaz daha hesabın yeniKarşılık Vermek İstiyorum Ama Yine Ben Kötü Olacağım Bu Yüzden Ben bir şey Demiyorum ve nokta.![]()
not: @Knowxle eskiyimdir
sana bir şey olmaz daha hesabın yeniKarşılık Vermek İstiyorum Ama Yine Ben Kötü Olacağım Bu Yüzden Ben bir şey Demiyorum ve nokta.![]()
Bana olur ama.
Secret abimiz ile yönetim arasında bir savaş sürüyor ve üyeler de bir tarafa destek veriyor. Bazıları da kendi kafasını yaşıyor, hazır güzel ortam varken. Yani olay bu.şimdi noluyor anlamıyorum biri TLDR geçebilir mi hemen?
eski hesabımla girsem banada olurBana olur ama.![]()
O sinirlenip hakaret edebilir. Ama biz o hakareti edemeyiz işte. Sorun orada.Herkes @Exo gibi insan. Herkes bir yerden sonra sinirlenebilir ya da ufak tefek hakaretler edebilir. Evet hoş bir davranış değil ama kimse hayatında böyle sözler kullanmamış gibi davranmamalı...
Senin yaptığın ise birini kuyusunu kazamaya çalışmak. Kazarsın edersin ama en sonunda sen düşersin.
Bende ettim eski hesabımda. Bezen uyarıda aldım ama bazende almadım.O sinirlenip hakaret edebilir. Ama biz o hakareti edemeyiz işte. Sorun orada.
GG WP. Hadi bakalım, 3 kitap sayfası dolduracak yazıyı okuyalımÖncelikle hepinize merhabalar. Paylaştığınız resimlerle ilgili olarak sarfetmem gereken bir kaç cümle bulunuyor ve sizi bu bana bir darbe indirmek için böyle bir çaba sarfetmenizi takdir ediyorum. Siz bir hikayenin sadece "ve onu öldürdü" kelimesine bakarak bu cümleyi sarfeden kahramanı bilerek ve hikayenin geri kalanıyla alakalı bir fikriniz yokken o kişiyi suçlayabilirmisiniz? Hikayenin belkide masum tarafı o ve nefsi müdafaa sonucunda o kişiyi öldürdü. Peki şimdi bu kahraman suçlumudur yoksa masummudur? Yaptığınız medyanın bir taktiği olup insanlara göstermek istediklerinizi gösteriyorsunuz. Tıpkı aşağıdaki resimdeki gibi. Sağ taraf iyi yönünü sol taraf kötü yönünü ve ortasıda hikayenin tamamını göstermektedir.
Sizin yaptığınızda yukarıda belirtmiş olduğum eylemdir. İkinci savunmam ise bu mesajları yazmış olduğum tarihte yönetimde ben bulunmuyordum ve o zamanın yöneticileri bana bir cezayı gerekli görmediyse bunun suçlusu benmiyim eski yönetim mi? Mesajları tek tek ele alırsak konudaki 2. mesajda bana göre bir hakaret bulunmuyor, görmüş olacağınız gibi "geri zekalı" kelimesinde geri ve zekalı'yı ayırmış bulunuyorum. Yani bir hakaret olarak değil troll ve gereksiz bir konunun sahibinin bulunduğu zeka durumunu belirtmek amacıyla yazılmıştır. Tartışmaya açıktır gerekicekse bende uyarımı alayım, sonuçta istediğiniz hepimizin aynı kefende olması değil mi? Üçüncü mesajımda ise tekrar sadece troll amacıyla açılmış bir konuya cevap veriyorum ve ek olarak o tarihte yönetici olmadığımı üsteleyerek belirtiyorum. O dönemin yöneticileri bana bir uyarı ve ceza vermediyse tekrardan soruyorum bu benim suçum mu?![]()
![]()
Sizin sızdırdığınız resim üyelerin erişimi olmayan rapor sistemi adını verdiğimiz bir bölüm. Siz gidip uyarıyı görüntüleyebilirsiniz ancak size güvenip verdiğimiz bir görevi kendi çıkarlarınız uğruna kötüye kullanarak bilgi sızdırıyorsunuz peki siz mi haklısınız biz mi? Xenforonun tek bilgisayardan 2 hesaba izin verdiğini sizde herkesin bildiği kadar iyi biliyorsunuz. Gizli sekme açmanız yeterli değilmi zaten bu olay için? Diyelim ki siz yan hesap olarak kullanmadınız peki bu resimleri paylaşmakla hala suçlu olmuyormusunuz? Burada ben yukarıdakı agrasif mesajlarımdan dolayı bütün forumdan özür diliyorum ve gerekiyorsa yönetim ekibi beni görevimden uzaklaştırabilir ancak algı değiştirmek amacıyla yapılan bir mesaja bakarak beni yargılamanız beni üzecektir. Kimse kusura bakmasın ben beni bu şekilde aşağılayan kimseyle barışmayı geçin yüzüne bakmam.