Oyun Projem

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bir oku istersen, valla çok seviyorsunuz ırkınızı kötülemeyi.
hani sen tüm oyunları gösteriyorsun hiç inceledin mi bilmiyorum ama yine dediğime geliyor "evrenin boyutu ile dünyanın boyutunu karşılaştırmak" evet orda ismi sayılır 3-5 tane oyun var gerisi zaten çöp kimse bilmiyorum isimlerini bile ilk kez duyuyorum hani kötülemek gibi duruyor ama aslında bir eleştiri sadece sert bi eleştiri bizde oyun yapmak istediğimiz için biliyorum açıyorsun unity yi ue4 ü aklında bin bir türlü fikir ve diyorsun ben bunu yapıcam bir iki gün geçiyor ya olmadı bu şunu yapıyım ve git gide kriterler düşüyor ve en son sıra hayatta kalma oyununa geliyor diyorsun ki online yapıcam yok online yapmayı bilmiyorum single yapıcam olmadı sonra hayatta kalmadan vaz geçiyoruz ve diyoruz ki "ammmmmmmmaaaaaaaaaaaaaan olan oyunlar kime yetmiyor" özeti bu kardeş, ama allaha şükür ben böyle yapmıyorum artık başladığımı bitirme alışkanlığımı edindim her ne kadar çok ufak şeyler olsada ortaya bişiler çıkıyor hani koca projeyi yarı(abartı aslında başlangıçta) bırakmaktansa ufak bi projeyi 1-2 haftada bitiririm daha iyi.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
hani sen tüm oyunları gösteriyorsun hiç inceledin mi bilmiyorum ama yine dediğime geliyor "evrenin boyutu ile dünyanın boyutunu karşılaştırmak" evet orda ismi sayılır 3-5 tane oyun var gerisi zaten çöp kimse bilmiyorum isimlerini bile ilk kez duyuyorum hani kötülemek gibi duruyor ama aslında bir eleştiri sadece sert bi eleştiri bizde oyun yapmak istediğimiz için biliyorum açıyorsun unity yi ue4 ü aklında bin bir türlü fikir ve diyorsun ben bunu yapıcam bir iki gün geçiyor ya olmadı bu şunu yapıyım ve git gide kriterler düşüyor ve en son sıra hayatta kalma oyununa geliyor diyorsun ki online yapıcam yok online yapmayı bilmiyorum single yapıcam olmadı sonra hayatta kalmadan vaz geçiyoruz ve diyoruz ki "ammmmmmmmaaaaaaaaaaaaaan olan oyunlar kime yetmiyor" özeti bu kardeş, ama allaha şükür ben böyle yapmıyorum artık başladığımı bitirme alışkanlığımı edindim her ne kadar çok ufak şeyler olsada ortaya bişiler çıkıyor hani koca projeyi yarı(abartı aslında başlangıçta) bırakmaktansa ufak bi projeyi 1-2 haftada bitiririm daha iyi.
Çünkü bu işi gerçek bir iş olarak yapmaz isen bitirmek istemezsin. Şimdi biraz özetleyerek okudum sabah sabah uzun yazı okuyamıcam şimdi. Ben sana Türk yapımı oyunları gösterdim demek ki yapılabiliyormuş. Bizim ülkede bu sektöre yatırım olmadığı için bu tür şirketlerde yok. Bu tür şirketler olmayınca çok fazla oyun da çıkmıyor. Neyse ne ben sana gösterdim demek ki yapabiliyormuşuz. Eleştiri o şekilde yapılmaz bu arada bir konunun iyi ve kötü yanlarını alıp eleştiri yaparsın sen aşağılıyorsun nasıl anlarsan anla sürekli kendi düşünceni haklı çıkaraksın zaten boşa yazmış olacaz. Pek bir şey demeceyeğim sana. Peki sen haklısın.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü bu işi gerçek bir iş olarak yapmaz isen bitirmek istemezsin. Şimdi biraz özetleyerek okudum sabah sabah uzun yazı okuyamıcam şimdi. Ben sana Türk yapımı oyunları gösterdim demek ki yapılabiliyormuş. Bizim ülkede bu sektöre yatırım olmadığı için bu tür şirketlerde yok. Bu tür şirketler olmayınca çok fazla oyun da çıkmıyor. Neyse ne ben sana gösterdim demek ki yapabiliyormuşuz. Eleştiri o şekilde yapılmaz bu arada bir konunun iyi ve kötü yanlarını alıp eleştiri yaparsın sen aşağılıyorsun nasıl anlarsan anla sürekli kendi düşünceni haklı çıkaraksın zaten boşa yazmış olacaz. Pek bir şey demeceyeğim sana. Peki sen haklısın.
saol haklıolmayı seviyorum

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani türkiyede adı geçen bi mb mi var allah aşkına yabancıların yaptıklarının yanında evrenin boyutu yanında dünyanın boyutu gibi kalıyor kandırmayalım birbirimizi
Kardeş M&B nin çok eski bir oyun olduğunun farkında mısın ? Tabi şuanki oyunların yanında küçük kalacak ama Ortaçağ olarak yabancı oyunlar kadar iyi ve hala oynanan bir oyun.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eski olması iyi olduğu anlamına mı geliyor?
Güzel bir kafa anlayışı varmış sende öyle mi dedim orada iyice bi bak bence. :) Şimdi kusura bakma ama gidip çoğu kişinin oynadığı ve zamanında çok popüler olan bir oyunu aşağlıyorsun şu an vev oyun o kadara eski olmasına rağmen bildiğin şu Witcher 3 yada GTA V ile M&B Warbandı karşılaştırmak.
Kardeş oyunun çıkış tarihi arası fark var ve şirketin büyüklüğü ve parasal durumu var.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Eğer böyle bir becerin varsa, öncelikle gidip şu an bu işi yapan Türk şirketlerinde çalışabilirsin.
Zamanla bilgi ve dost birikimin artar.
Ama şu anda yapman çok zor görünüyor.
Özellikle Multiplayer kısmı
Warband gibi bir oyunda bile Multiplayer kısmında sorun oluşmaması için sadece glitch olmadan kalkan tutma ( en basitidir oysa ) olayının üzerinde bile aylarca kafa yorulmuş...

Singleplayer yaparsında, görüntü ve akıcılık konusunda tutmayabilir.
Ama başarısız olmaktan korkma.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir kafa anlayışı varmış sende öyle mi dedim orada iyice bi bak bence. :) Şimdi kusura bakma ama gidip çoğu kişinin oynadığı ve zamanında çok popüler olan bir oyunu aşağlıyorsun şu an vev oyun o kadara eski olmasına rağmen bildiğin şu Witcher 3 yada GTA V ile M&B Warbandı karşılaştırmak.
Kardeş oyunun çıkış tarihi arası fark var ve şirketin büyüklüğü ve parasal durumu var.
şirketin pasal durumu ve büyüklüğü şirketle alakalı yaptıklarıyla alakalı...

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şirketin pasal durumu ve büyüklüğü şirketle alakalı yaptıklarıyla alakalı...
Ne zaman yaptıklarıyla alakalı ne zaman başladıkları ile alakalı şirket başındaki parasal durum alakalı dahada söyleyeyim istersen ? Yani büyük bir şirketin oyununu türk oyunlarıyla karşılaştırmak senin isteğin.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne zaman yaptıklarıyla alakalı ne zaman başladıkları ile alakalı şirket başındaki parasal durum alakalı dahada söyleyeyim istersen ? Yani büyük bir şirketin oyununu türk oyunlarıyla karşılaştırmak senin isteğin.
bende diyorum ki türk oyun şirketleri neden dünyaca ünlü büyük oyun şirketleri arasında değil bunun tek sebebi para mı sence <_<

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende diyorum ki türk oyun şirketleri neden dünyaca ünlü büyük oyun şirketleri arasında değil bunun tek sebebi para mı sence <_<
Para ve Oyun fikri birde çalışan şimdi oda var. :D Böyle ilerlelr bbir şirket bir oyun konusu bulursun ona yatırım yaparasın sonra gelişirsin bu şekildedir ama şuanki kitleye bakacak olursak sadece belli oyunları oynuyolar belli bir kategoride.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya gözünü seveyim uğraşma şununla. Laf anlamıyor işte. Bunun gibiler sürekli haklı olmayı seviyor öyle ben haklıyım falan kafasında gezinip ırkını kötüler bunlar. Bunun gibilere hiçbir şey beğendiremezsin yabancı yalakası olmak daha kolay tabi.
Bu arada arkadaşa şöyle bir şey göstereyim.
O muhteşem havalı Amerikan oyunlarını Mount And Blade gayet güzel sollamış.

Bu arada konudan çok uzaklaştık baltaladık konuyu daha fazla tartışmayalım arkadaş zaten cevabını aldı sanırım asıl olay kafasında isterse yapar isterse yapmaz daha fazla uzatmayalım.

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyunu her ne kadar türkler yapmış olsada bi ekibine göz gezdirmeni öneririm, oyunun değil firmanın bi tarihçesini oku derim :)