şifrenisöyle
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
hani sen tüm oyunları gösteriyorsun hiç inceledin mi bilmiyorum ama yine dediğime geliyor "evrenin boyutu ile dünyanın boyutunu karşılaştırmak" evet orda ismi sayılır 3-5 tane oyun var gerisi zaten çöp kimse bilmiyorum isimlerini bile ilk kez duyuyorum hani kötülemek gibi duruyor ama aslında bir eleştiri sadece sert bi eleştiri bizde oyun yapmak istediğimiz için biliyorum açıyorsun unity yi ue4 ü aklında bin bir türlü fikir ve diyorsun ben bunu yapıcam bir iki gün geçiyor ya olmadı bu şunu yapıyım ve git gide kriterler düşüyor ve en son sıra hayatta kalma oyununa geliyor diyorsun ki online yapıcam yok online yapmayı bilmiyorum single yapıcam olmadı sonra hayatta kalmadan vaz geçiyoruz ve diyoruz ki "ammmmmmmmaaaaaaaaaaaaaan olan oyunlar kime yetmiyor" özeti bu kardeş, ama allaha şükür ben böyle yapmıyorum artık başladığımı bitirme alışkanlığımı edindim her ne kadar çok ufak şeyler olsada ortaya bişiler çıkıyor hani koca projeyi yarı(abartı aslında başlangıçta) bırakmaktansa ufak bi projeyi 1-2 haftada bitiririm daha iyi.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bir oku istersen, valla çok seviyorsunuz ırkınızı kötülemeyi.