Minecraft Gelişmiş Web Scripti [Tanıtım]

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Emaile doğrulama gelse daha mantıklı olur. Bir de yoksa "Şifremi Unuttum" özelliği ekleyebilirsin.

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Emaile doğrulama gelse daha mantıklı olur. Bir de yoksa "Şifremi Unuttum" özelliği ekleyebilirsin.
Email'e doğrulama gelecek, fakat doğrulamadan da oyunda oynanılabilir.
Sadece adam doğrulamamışsa sitede ki market vs. kullanamaz.

İstek alındı: Şifremi Unuttum

Aklıma Fikir Geldi CSGO'daki Gibi Siteyede JackPot Ekleyip Oyuncular En Pahalı Eşyalarını Koyup Oynalabilirler.
Mantıklı, market yapıldıktan sonra ona da bakacağım.

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önceki yorumları filan okumadım. Sadece elysium.network'ü inceledim. Tasarım güzel hoş olmuş. Sitede genel bir index olmaması benim pek hoşuma gitmedi. Ayrıca kayıt formuna reCaptcha ekleyip şifreyi 2 kere girmelerini istemelisiniz. Bunun dışında tasarım gerçekten çok hoşuma gitti ve her oyuncuya ait özel profil olması ve beğeni, yorum, paylaşım sistemi olması çok hoş.

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önceki yorumları filan okumadım. Sadece elysium.network'ü inceledim. Tasarım güzel hoş olmuş. Sitede genel bir index olmaması benim pek hoşuma gitmedi. Ayrıca kayıt formuna reCaptcha ekleyip şifreyi 2 kere girmelerini istemelisiniz. Bunun dışında tasarım gerçekten çok hoşuma gitti ve her oyuncuya ait özel profil olması ve beğeni, yorum, paylaşım sistemi olması çok hoş.
Yorumunuz için teşekkürler, kayıt formunu hemen düzeltiyorum.
Ana index olacak, fakat onu yapmak için vakit olmadı.

ILieWorldI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beğenmenize sevindim, video yeterince insana ulaşırsa bunu yapmak zorlaşacaktır. :)

Ücretsiz olmasının sebebi, Scripti takipçilerim için yaptığımdandır.
Ayrıca yeterince duyulursa, ücretli satmaktan daha faydalı olacaktır bana göre.

Bence bedava paylaşmak yerine, ucuz bir miktara satsanız en azından emeğinizin karşılığını almış olursunuz.Ayrıca, güzel bende kullanmayı düşünüyorum. :)

Pluginer_Mert

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Email'e doğrulama gelecek, fakat doğrulamadan da oyunda oynanılabilir.
Sadece adam doğrulamamışsa sitede ki market vs. kullanamaz.

İstek alındı: Şifremi Unuttum

Mantıklı, market yapıldıktan sonra ona da bakacağım.
Sen /schest yazınca sitedeki eşyalarını görüntülemesini istedin JackPotda öyle bir şey yapabilirsin jackpot'a kazandıkları itemları /schest yüklensin. Hem Diğer Sitelerden Farkı Olur. İstersen Bunları V.2 de Çıkart

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
++ Güncelleme
+ Şifremi unuttum sayfası eklenmiştir.
+ Çoklu tema sistemi eklenmiştir, yazılımı hiç bozmadan kendi temanızı oluşturabilirsiniz.

+ Bildirim Sistemi

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Usta tahmini bi paylaşım tarihi var mı?
Bir şey daha kaldı, market sistemini bitirdiğim zaman paylaşacağım.
Kredi sisteminde sadece Batıhost var şuanda, bu şekilde paylaşacağım fakat genel PayPal gibi bir sistem bulduğumda güncelleyeceğim.

Şuanda da incelemek istiyorsanız
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu sayfadan kodları indirebilirsiniz fakat kurulum için bir video çekmem gerek, kolay değil.