Pluginer_Mert
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Aklıma Fikir Geldi CSGO'daki Gibi Siteyede JackPot Ekleyip Oyuncular En Pahalı Eşyalarını Koyup Oynalabilirler.
Email'e doğrulama gelecek, fakat doğrulamadan da oyunda oynanılabilir.Emaile doğrulama gelse daha mantıklı olur. Bir de yoksa "Şifremi Unuttum" özelliği ekleyebilirsin.
İstek alındı: Şifremi UnuttumEmaile doğrulama gelse daha mantıklı olur. Bir de yoksa "Şifremi Unuttum" özelliği ekleyebilirsin.
Mantıklı, market yapıldıktan sonra ona da bakacağım.Aklıma Fikir Geldi CSGO'daki Gibi Siteyede JackPot Ekleyip Oyuncular En Pahalı Eşyalarını Koyup Oynalabilirler.
Yorumunuz için teşekkürler, kayıt formunu hemen düzeltiyorum.Önceki yorumları filan okumadım. Sadece elysium.network'ü inceledim. Tasarım güzel hoş olmuş. Sitede genel bir index olmaması benim pek hoşuma gitmedi. Ayrıca kayıt formuna reCaptcha ekleyip şifreyi 2 kere girmelerini istemelisiniz. Bunun dışında tasarım gerçekten çok hoşuma gitti ve her oyuncuya ait özel profil olması ve beğeni, yorum, paylaşım sistemi olması çok hoş.
Beğenmenize sevindim, video yeterince insana ulaşırsa bunu yapmak zorlaşacaktır.
Ücretsiz olmasının sebebi, Scripti takipçilerim için yaptığımdandır.
Ayrıca yeterince duyulursa, ücretli satmaktan daha faydalı olacaktır bana göre.
Sen /schest yazınca sitedeki eşyalarını görüntülemesini istedin JackPotda öyle bir şey yapabilirsin jackpot'a kazandıkları itemları /schest yüklensin. Hem Diğer Sitelerden Farkı Olur. İstersen Bunları V.2 de ÇıkartEmail'e doğrulama gelecek, fakat doğrulamadan da oyunda oynanılabilir.
Sadece adam doğrulamamışsa sitede ki market vs. kullanamaz.
İstek alındı: Şifremi Unuttum
Mantıklı, market yapıldıktan sonra ona da bakacağım.
++ GüncellemeÖnceki yorumları filan okumadım. Sadece elysium.network'ü inceledim. Tasarım güzel hoş olmuş. Sitede genel bir index olmaması benim pek hoşuma gitmedi. Ayrıca kayıt formuna reCaptcha ekleyip şifreyi 2 kere girmelerini istemelisiniz. Bunun dışında tasarım gerçekten çok hoşuma gitti ve her oyuncuya ait özel profil olması ve beğeni, yorum, paylaşım sistemi olması çok hoş.
Usta tahmini bi paylaşım tarihi var mı?++ Güncelleme
+ Şifremi unuttum sayfası eklenmiştir.
+ Çoklu tema sistemi eklenmiştir, yazılımı hiç bozmadan kendi temanızı oluşturabilirsiniz.
+ Bildirim Sistemi
![]()
Bir şey daha kaldı, market sistemini bitirdiğim zaman paylaşacağım.Usta tahmini bi paylaşım tarihi var mı?
Kesin mi ?PayPal 2017 Mart'da geri dönüyor, o zaman PayPal'ı eklersin.
Bilgim var, fakat yine de şimdilik alternatif bir şeyler bulmam lazım 3-4 ay uzun bir süre.PayPal 2017 Mart'da geri dönüyor, o zaman PayPal'ı eklersin.
İnternette "PayPal geri dönüyor" gibi bir arama yaparsan sonuçları görüntüleyebilirsin.Kesin mi ?
Nereden Öğrendin ?