#-AlgenTR-# Survival / 1.8+ / Play.AlgenTR.Com Bunca insan yanılıyor olamaz. 16.00'da ETKINLIK!

Sunucu ilerler mi?

• Sunucu güzel, ilerleyeceğini düşünüyorum!

• Sunucu güzel fakat ilerlemez!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumuz açılış anında saldırıya uğradı, çökmedi lag'da olmadı ama girişler sanırım 2 3 dakika kapandı. Bizi çekemeyen, bot atan kişi sana sesleniyorum Başaramayacaksın bu sunucu eninde sonunda açılacak boşa uğraşıyorsun şu an.

GİRİŞLER AÇILDI! Giriş yapınca biraz bekletiyor. Ama aktaracaktır lobiye...

UmutRSX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TARIK BEY TEK DİYECEĞİM BÜTÜN SALDIRILARI HAK EDİYORUSUNUZ EĞER BÖYLE DEVAM EDERSENİZ HİÇBİR YERE VARAMAZSINIZ.

Ayrıca Çarıma girip itemlerini atmanızıda beğendim doğrusu

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
TARIK BEY TEK DİYECEĞİM BÜTÜN SALDIRILARI HAK EDİYORUSUNUZ EĞER BÖYLE DEVAM EDERSENİZ HİÇBİR YERE VARAMAZSINIZ.

Ayrıca Çarıma girip itemlerini atmanızıda beğendim doğrusu
Merhaba Umut, ben herhangi bi sunucu da reklam yapmadım. Skype üzerinden iletişime geçebilirsin. Konu gidişatını kötü etkilemek ceza almana sebep olur. 2 gün önce bizi övüyordun şimdi baltalıyorsun. Varmış senin de bi kuyruk acın yorum atmaya devam edersen raporlayacağım bu mesajlarını.

YurttaSulhTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu Nedense Herzaman Efsane Ama Bir Goremiyoruz Bu Efsanelikleri Sunucu Acilmadan Korumalar Bulundu Diyorsunuz Adam Cekiyorsunuz Ondan Sonra Server Ufak Bir Saldirida Cokuyor Bu Arada Tarik Bir Daha Sunucu Acamiyacaksin İyi Aksamlar

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
HERKESE TEKRARDAN MERHABA! Yoğun istek üzerine tekrar açılıyoruz! Öncelikle kapanma sebeplerinden bahsedeyim;

Saldırı yedik, ama saldırıdan dolayı kapanmadı sunucumuz...

Forumlarda, Skype'larda, DC ve benzeri platformlar üzerinden hep "AlgenTR" lafını duyduk. Bu bizi mutlu etti ve bir anket yapmıştık.
AlgenTR tekrar açılsın mı? Diye... 2 kişi hayır, 18 kişi evet olmak üzere anket cevaplandı.
Biz de çalışmalara başladık. Tüm haritalarımızı ve tüm prefixler olsun, taglar olsun herşeyi kendimiz yaptık.
Güzel bi sunucu elde ettik.

11 şubat cumartesi günü Allah'ın izni ile aktifiz.

NOT: Her türlü saldırıya açığız, saldırı korumamızı geç, bot koruması bile yok sunucu da. Ama herhangi bi bilişime saldıran ve bu saldırı başarılı geçmişse, iletişim kesiliyorsa bu bir yasal suçtur. Bot attıkları için bile hukuksal olarak işlem başlattık.

Şunu unutmayın ki; AlgenTR forum ve diğer platformlar haricinde hiçbir sunucu da reklam yapmaz, Yaptırmaz! Reklamcı yetkimiz yoktur...

Alımlar skype üzerinden olacaktır...

İyi forumlar, Minecraft Türk ailesi!

Hoş bir sunucu olacak gibiydi (!), yazık olmuş :ci::ci:
Bi öyle, bi böylesiniz... Anlamadım ne yapmaya çalıştığınızı... İyi forumlar.

Bunca insan yanılıyor olamaz! 0/50
Bakım zamanına ya da restart zamanına gelmiş olabilirsiniz. Ya da bir saldırı yediğimiz zamana. İyi forumlar...

KeremWho

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
HERKESE TEKRARDAN MERHABA! Yoğun istek üzerine tekrar açılıyoruz! Öncelikle kapanma sebeplerinden bahsedeyim;

Saldırı yedik, ama saldırıdan dolayı kapanmadı sunucumuz...

Forumlarda, Skype'larda, DC ve benzeri platformlar üzerinden hep "AlgenTR" lafını duyduk. Bu bizi mutlu etti ve bir anket yapmıştık.
AlgenTR tekrar açılsın mı? Diye... 2 kişi hayır, 18 kişi evet olmak üzere anket cevaplandı.
Biz de çalışmalara başladık. Tüm haritalarımızı ve tüm prefixler olsun, taglar olsun herşeyi kendimiz yaptık.
Güzel bi sunucu elde ettik.

11 şubat cumartesi günü Allah'ın izni ile aktifiz.

NOT: Her türlü saldırıya açığız, saldırı korumamızı geç, bot koruması bile yok sunucu da. Ama herhangi bi bilişime saldıran ve bu saldırı başarılı geçmişse, iletişim kesiliyorsa bu bir yasal suçtur. Bot attıkları için bile hukuksal olarak işlem başlattık.

Şunu unutmayın ki; AlgenTR forum ve diğer platformlar haricinde hiçbir sunucu da reklam yapmaz, Yaptırmaz! Reklamcı yetkimiz yoktur...

Alımlar skype üzerinden olacaktır...

İyi forumlar, Minecraft Türk ailesi!

Bi öyle, bi böylesiniz... Anlamadım ne yapmaya çalıştığınızı... İyi forumlar.

Bakım zamanına ya da restart zamanına gelmiş olabilirsiniz. Ya da bir saldırı yediğimiz zamana. İyi forumlar...
Kusura bakma Tarık ama eğri oturup doğru konuşalım son açtığın sunucular çok fazla saldırı alıyor... Korumamı bulunmuyor yok eklemiyormusun. Bunlar Hep oyuncu kaybı...

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tarık dostum,bugüne kadar hep yanında oldum,1 dediğini 2 etmedim,ne istediysen kırmadım seni yaptım.
Ama lütfen artık bırak bu işleri,boş yere yardım istediğin insanları yoruyorsun.
2 günde yine kapanacak bir sunucuya ne sen para ver,nede sana yardım edenleri yor.
İyi günler,iyi forumlar.

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma Tarık ama eğri oturup doğru konuşalım son açtığın sunucular çok fazla saldırı alıyor... Korumamı bulunmuyor yok eklemiyormusun. Bunlar Hep oyuncu kaybı...
valla önceden çok saldırı yedik ama, yürek yiyen bu sunucumuza da saldırsın görelim. :)

Tarık dostum,bugüne kadar hep yanında oldum,1 dediğini 2 etmedim,ne istediysen kırmadım seni yaptım.
Ama lütfen artık bırak bu işleri,boş yere yardım istediğin insanları yoruyorsun.
2 günde yine kapanacak bir sunucuya ne sen para ver,nede sana yardım edenleri yor.
İyi günler,iyi forumlar.
Bu sefer kendimize güveniyoruz ali... Yorumun için teşekkürler.
Not: sunucumuzu da 2 günde kapatmayı düşünmüyoruz. Uzun vadeli bi sunucu olucak. Emin olabilirsiniz.

xEndlessV2

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
valla önceden çok saldırı yedik ama, yürek yiyen bu sunucumuza da saldırsın görelim. :)

Bu sefer kendimize güveniyoruz ali... Yorumun için teşekkürler.
Not: sunucumuzu da 2 günde kapatmayı düşünmüyoruz. Uzun vadeli bi sunucu olucak. Emin olabilirsiniz.
Çok dedin bunları be Tarık..
Neyse,umarım dediğin gibi olur.