xFallPvP Rehber Alımları

10ur07TR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Onur

Soyadınız: Arslan

Yaşınız: 14

Skype adresiniz: onur.arslan249

Mikrofonunuz var mı: Evet var.

Oyun içi isminiz: x10urYT

Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): Yaklaşık 3 4 yıldır oynuyorum. Bu sürede epey bilgim oldu. 1.6 çıktığında yanlış hatırlamıyosam başlamıştım oyuna.

Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Sunucuda en eskilerden sayılırım. 1.5 yıl var sanırım. Rütbe sistemi olduğu zamanlardan biraz daha öncesinde başlamıştım sunucuya.

Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Açıkçası Sunucuya ilk girdiğimde gördüğüm en iyi pvp sunucusuydu. Halada öyle aslında :D pvp bakımından ffa duel bence crack gördüğüm olabilicek en kaliteli ve iyi sunucu öyle olmasa zaten şu an bunu okumazdınız eheh :D

Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Evet BedrockDonor.

Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Başlarda kendi kendime sunucu açıp plugin nedir nasıl faydalanırım skript kodlamayı sunucu açmayı falan öğrendim ondan sonra neden başka sunucularda da yetkili olmuyorum dedim ondan sonra serüvenim başladı alımlı sunucular bulup sunucuya katkı sağlıyordum genelde Sr.Moderator rehber ya da admin olmuştum Skyblock pvp sunucularında...

Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet. Bayadır hazırdım zaten çoğu zaman alımları kaçırdığımdan ötürü. Her zamanda hazır hissediyorum :))

Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Bu sunucunun tanınma kitlesinden ve sunucunun kalitesinden dolayı yetkili olmak isterim. Mesela bi sunucuya giriyosun xFallı heryerde duyarsın oyunculardan falan. PvP sunucusu olarakta çok başarılı.

xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): xFall yetkili takımını zaten az çok tanıyorum konuşuyorum. Uyum sağlıyacağımdanda eminim. İnşallah beni severler :p :D

Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Herkes eşit ve aynı yani. öyle bir şey demedim ki ben :D. Ama söylenmesi gerekiyosa bence ben daha sıcakkanlı ve iyi anlaşan biriyim. :p

Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): evet yedim sebebi Doğukan abi yanlışlıkla atmıştı bi aralar :D

Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet bi kaç kez genelde mute sisteminde yasaklı kelime bilmeden kullanmıştım argo söylememe rağmen. Bazende çok kızdığım zamanlarda oluyor argo kullandığım zamanlar... (nadiren) Tabi artık yaptığım bir şey değil argoyla bi ilişkim kalmadı...

Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Oyuncularla davranışım neden kötü olsun ki? Sohbet ediyorum espri bol ortam süper :D Genelde kötü davrandığım ya da dalga geçtiğim rencide ettiğim olmadı. Empati kurarım, arkadaşlarımla iletişimim iyidir oyuncularla da aramın iyi olucağından eminim.

Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: tabii ki. Çevrem iyidir zaten (no ego) :)

Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Sunucuya eklemek istediğim pvp temalı eğlence amaçlı parkur şans çarkı gibi şeyler olabilir markette düzenlemeler yapılabilir ve battle sisteminde yeni ve farklı kitlerde eklenilebilir.


Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucudan silmek istediğim şu an bir şey yok bence hepsi gerekli ama silmem gerekiyosada farklı anti hack pluginleri eklenilebilir bazen hack olmadığın halde sunucundan kicklenebiliyorsun...

DİPNOT : Hızlı yazdığım için yazım yanlışı yapmış olabilirim kb.
 
Son düzenleme:

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet bi kaç kez genelde mute sisteminde yasaklı kelime bilmeden kullanmıştım argo söylememe rağmen. Bazende çok kızdığım zamanlarda oluyor argo kullandığım zamanlar... (nadiren)
Argo/küfür/hakaret konusuna oldukça önem veriyoruz. Sinirlendiğinde/kızdığında, argo/küfür/hakaret kullanacaksan bu formu doldurmanın amacı ne?
 

10ur07TR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Argo/küfür/hakaret konusuna oldukça önem veriyoruz. Sinirlendiğinde/kızdığında, argo/küfür/hakaret kullanacaksan bu formu doldurmanın amacı ne?

Ben sinirlendiğimde ya da kızdığımda argo ve ya küfür kullanmıyorum yanlış anlamışsın. Şuana kadar olan olaylardan bahsettim sadece şimdi öyle bir şey yok yani.. *_*
 

Guevara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adınız: Yiğit
Soyadınız: Çınar
Yaşınız: 18
Skype adresiniz: BlackCs
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: (Daha girmedim :) )
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): (Nasip olursa başlayacağım)
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Görünene göre güzel duruyor.
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Hayır
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): herseycs.com adresinde cs 1.6 alt clanız csduragi'nda 2 adet sunucumuz var.Daha önceden shiftdelete.com'da moderatörlük deneyimim var ve bi o kadarda web sitem oldu.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Her devletin bir krala ihtiyacı vardır. (Daha doğrusu moderatöre :) )
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): İnsanlar ile ilişkilerim iyi olduğunu düşünüyorum.Satış öncesi & sonrası pazarlama konularındada bilgim var.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Macro kullanmama olabilir.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Stres topum var.Genellikle anlayışla karşılıyorum.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Yetkililere saygılı davranırım.Oyuncularla ise kardeşim veya abim,ablam gibi konuşurum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Askeri rütbe sistemi olabilir.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Oyuncuların istemediği herşeyi.

Bu arada bu konuya okuldan cevap veriyorum (Bilişim bölümü 10. sınıf öğrencisiyim.) (Tunnel ile yazıyorum)
 
Son düzenleme:

Iglozerdas

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Adınız:İsmail Cem
Soyadınız:İpek
Yaşınız:13
Skype adresiniz:smailcempek
Mikrofonunuz var mı:var steelseries sibera v2 kulaklık mikrofonu
Oyun içi isminiz:Iglozerdas
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):2 senedir minecraft oynuyorum.Script yazma dersleri alıyorum sunucu bilgim var
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):7 aydır bu sunucuda oynuyorum.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):Güzel,Kaliteli Bir Sunucu
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):param Yok O Yüzden Alamıyorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu):SpeedPvP(Kapandı Para Ödenemedi ),TurkishPvP (Burası da Kapandı),
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):Evet.Birçok Serverda da Yetkili Olmuştum
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Script Bilgimin Bu Sunucuyu Yükselteceğini Düşünüyorum
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):Tabikide Şu Ana Kadar Birçok Sunucuda Yetkili Oldum Ve Hiç Sorun Olmadı
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu):Kendimi İyi Bir Oyuncu Olarak Görüyorum
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):Bir Kere Yemiştim Yanlışlıkla Spam Yapmıştım .(
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Kibar,Terbiyeli ve Samimi
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Ben Herkesle İyi Anlaşırım Ama Hilelerle Değil :)
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:Daha fazla arena daha iyi bir hile koruması
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Hiçbir Şey Sunucu Kaliteli
 

SuplexCityBitchX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız: Eren
Soyadınız: Gürsoy
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: xeren14x
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: BannedYouS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6-7 yıl arası
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Çok fazla olmadı.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli fakat yetkililer pek hoşuma gittimedi ve pvp'yi pek sevmem doğrusu. ^^
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi sunucum oldu 60 kapasiteli 60 kişilik 3 yıl açık kaldı kapasite yetmeyince 200'e çıkardım 150 genel olarak 150 kişi geliyordu ortak bulamadığımdan dolayı bıraktım çok fazla çocuk vardı kimseye güvenmedim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Profosyonel harita tasarımcısıyım + Bilişim okuyorum yani c++, c+ ve Java dili biliyorum (skript denilmiyor ona kardeşlerim Script deniliyor. :) )
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kalite ve sunucu sahiplerinin saygısından dolayı.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): ( bu bira saçma kimse hayır demeyecek eminim. bu yüzden evet) Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Her oyuncu eşitti oyuncu farklılığı yoktur tek farkım veya farklarımız kod bilgimiz.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, admin ile kavga ( admin yardımı veya adminden birinin hile olduğunu söyledikten sonra ss istemesi veya adminin arkadaşının hile kullanıyor olması.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, ara sıra küfür ettiğim oluyor tabi yani herkes küfür eder ara sıra.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Genelde oyuncular ile haşır neşir olmam çünkü onları şımartır sadece özelden gelen mesajlara bakarım yani bana genelden "adminnnn adam hacker amıkk" yazanlara bakmam bunuda söylerim herkeze bir derdi olan oyuncu bana özelden yazmalı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kimse hayır demeyecektir buna eminim. Evet ama yetkililerden emir almak veya "yetkini alırım ha" diye söz almak helde benden küçükse anlaşamam.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Kendi özel olarak sattığım plugin listeleri var fakat sadece Survival ve Faction için PvP için değil. bunları buradan yazmam sizlere sesli olarak iletebilirim çünkü benim ekleyeceğim şeyler yazılacak dilde değil :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben en baş yetkili olursam sunucuya ortak olur PvP den çıkıp sunucuyu özel tasarım Survival yapardım (normal sur. değil.) ve MMRPG level sistemi getirirdim.
 

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Adınız: Eren
Soyadınız: Gürsoy
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: xeren14x
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: BannedYouS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6-7 yıl arası
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Çok fazla olmadı.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli fakat yetkililer pek hoşuma gittimedi ve pvp'yi pek sevmem doğrusu. ^^
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi sunucum oldu 60 kapasiteli 60 kişilik 3 yıl açık kaldı kapasite yetmeyince 200'e çıkardım 150 genel olarak 150 kişi geliyordu ortak bulamadığımdan dolayı bıraktım çok fazla çocuk vardı kimseye güvenmedim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Profosyonel harita tasarımcısıyım + Bilişim okuyorum yani c++, c+ ve Java dili biliyorum (skript denilmiyor ona kardeşlerim Script deniliyor. :) )
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kalite ve sunucu sahiplerinin saygısından dolayı.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): ( bu bira saçma kimse hayır demeyecek eminim. bu yüzden evet) Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Her oyuncu eşitti oyuncu farklılığı yoktur tek farkım veya farklarımız kod bilgimiz.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, admin ile kavga ( admin yardımı veya adminden birinin hile olduğunu söyledikten sonra ss istemesi veya adminin arkadaşının hile kullanıyor olması.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, ara sıra küfür ettiğim oluyor tabi yani herkes küfür eder ara sıra.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Genelde oyuncular ile haşır neşir olmam çünkü onları şımartır sadece özelden gelen mesajlara bakarım yani bana genelden "adminnnn adam hacker amıkk" yazanlara bakmam bunuda söylerim herkeze bir derdi olan oyuncu bana özelden yazmalı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kimse hayır demeyecektir buna eminim. Evet ama yetkililerden emir almak veya "yetkini alırım ha" diye söz almak helde benden küçükse anlaşamam.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Kendi özel olarak sattığım plugin listeleri var fakat sadece Survival ve Faction için PvP için değil. bunları buradan yazmam sizlere sesli olarak iletebilirim çünkü benim ekleyeceğim şeyler yazılacak dilde değil :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben en baş yetkili olursam sunucuya ortak olur PvP den çıkıp sunucuyu özel tasarım Survival yapardım (normal sur. değil.) ve MMRPG level sistemi getirirdim.
Yetkili ile kavga etmişsin, yetkililer hoşuna gitmemiş, pvp sevmiyorsun.. Bu formu neden doldurdun?
 

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Adınız: Eren
Soyadınız: Gürsoy
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: xeren14x
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: BannedYouS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6-7 yıl arası
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Çok fazla olmadı.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli fakat yetkililer pek hoşuma gittimedi ve pvp'yi pek sevmem doğrusu. ^^
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi sunucum oldu 60 kapasiteli 60 kişilik 3 yıl açık kaldı kapasite yetmeyince 200'e çıkardım 150 genel olarak 150 kişi geliyordu ortak bulamadığımdan dolayı bıraktım çok fazla çocuk vardı kimseye güvenmedim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Profosyonel harita tasarımcısıyım + Bilişim okuyorum yani c++, c+ ve Java dili biliyorum (skript denilmiyor ona kardeşlerim Script deniliyor. :) )
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kalite ve sunucu sahiplerinin saygısından dolayı.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): ( bu bira saçma kimse hayır demeyecek eminim. bu yüzden evet) Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Her oyuncu eşitti oyuncu farklılığı yoktur tek farkım veya farklarımız kod bilgimiz.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, admin ile kavga ( admin yardımı veya adminden birinin hile olduğunu söyledikten sonra ss istemesi veya adminin arkadaşının hile kullanıyor olması.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, ara sıra küfür ettiğim oluyor tabi yani herkes küfür eder ara sıra.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Genelde oyuncular ile haşır neşir olmam çünkü onları şımartır sadece özelden gelen mesajlara bakarım yani bana genelden "adminnnn adam hacker amıkk" yazanlara bakmam bunuda söylerim herkeze bir derdi olan oyuncu bana özelden yazmalı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kimse hayır demeyecektir buna eminim. Evet ama yetkililerden emir almak veya "yetkini alırım ha" diye söz almak helde benden küçükse anlaşamam.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Kendi özel olarak sattığım plugin listeleri var fakat sadece Survival ve Faction için PvP için değil. bunları buradan yazmam sizlere sesli olarak iletebilirim çünkü benim ekleyeceğim şeyler yazılacak dilde değil :)
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben en baş yetkili olursam sunucuya ortak olur PvP den çıkıp sunucuyu özel tasarım Survival yapardım (normal sur. değil.) ve MMRPG level sistemi getirirdim.
Türkiye için PvP ilklerinden biri olan sunucuyu Survival yapan biri zaten baş yetkili konumuna gelemez çıkar onu aklından. Yetkililer ile iyi anlaşmıyorsun nerede yetkilisin diye sorulan soruya kendi sunucundan bahsediyorsun, kendini yetkili olmaya hazır hissediyor musun diye sorduğumuzda "skripter" olduğunu söylüyorsun, rehber adayı olarak küfür edip mute yiyorsun. Sen bu formu neden doldurdun? Tanınmak için mi, cidden alınacağını düşünecek kadar komik biri olduğun için mi? Script'in skript diye okunmasının sebebi Türkçe yazılışının bu olduğu iddia edilmesi. Eğer seni tecrübesiz bir kurucu teftiş ederse aklında bulunsun bunlar.
 

SuplexCityBitchX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Türkiye için PvP ilklerinden biri olan sunucuyu Survival yapan biri zaten baş yetkili konumuna gelemez çıkar onu aklından. Yetkililer ile iyi anlaşmıyorsun nerede yetkilisin diye sorulan soruya kendi sunucundan bahsediyorsun, kendini yetkili olmaya hazır hissediyor musun diye sorduğumuzda "skripter" olduğunu söylüyorsun, rehber adayı olarak küfür edip mute yiyorsun. Sen bu formu neden doldurdun? Tanınmak için mi, cidden alınacağını düşünecek kadar komik biri olduğun için mi? Script'in skript diye okunmasının sebebi Türkçe yazılışının bu olduğu iddia edilmesi. Eğer seni tecrübesiz bir kurucu teftiş ederse aklında bulunsun bunlar.
Ben açık sözlü oldum ve bu arada yetkililer ile kavga etmedim anlaşmasızlık oldu ben bir çocuk değilim ve bu oyunu eminim yüzde sekseni'ni çocuk oynuyor açıkca söyledim kardeşim sen hiç mi küfür edip mute yemedin ? Yani kız arkadaşım ile tartıştım biride geldi hile ile öldürdü dedim dostum hile mi var adam yok ağlam bebe bilemem felan deyince dayanamadım sonuçda yetkili olunca bana küfür etmeyecekler değilmi ? yetkili olduğumda ellbette küfür etmeyeceğim PvP sunucusunu sevmiyorumdemedim ilgim yok dedim adminler normalde oyun içerisinde oynayamazlar benim ilgim admin olayımda kendime item alayım pvp seviyorum pvp atayım değil sunucuda yardımımın bulunmasını sağlamak kardeşim normal olarak adminlerin oyun içerisinde pvp atması yasaktır ve bence PvP'nin survival'a dönmesi abartılacak bir şey değil ben özel c++ kodluyorum ve pluginlerimin hepsi c++ üzerine bu da survival pluginlerin diğer amatör pvp sunucularına göre daha kaliteli olacağını gösteriyor sonuçda arada plugin ve kalite farkı olacaktır ve açık sözlü olmadığın burdan belli kardeşim sen hiç mi yetkililer ile anlaşmasızlık yaşamadın ? O sunucularda yetkililer çocuktu bende sinirlendim ve burada böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum
 

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben açık sözlü oldum ve bu arada yetkililer ile kavga etmedim anlaşmasızlık oldu ben bir çocuk değilim ve bu oyunu eminim yüzde sekseni'ni çocuk oynuyor açıkca söyledim kardeşim sen hiç mi küfür edip mute yemedin ? Yani kız arkadaşım ile tartıştım biride geldi hile ile öldürdü dedim dostum hile mi var adam yok ağlam bebe *** felan deyince dayanamadım sonuçda yetkili olunca bana küfür etmeyecekler değilmi ? yetkili olduğumda ellbette küfür etmeyeceğim PvP sunucusunu seviyorum demedim ilgim yok dedim adminler normalde oyun içerisinde oynayamazlar benim ilgim admin olayımda kendime item alayım pvp seviyorum pvp atayım değil sunucuda yardımımın bulunmasını sağlamak kardeşim.
Adminler neden oynayamasın böyle bir kural mı var? Oyuncu iken küfür eden adamdan yetkili iken küfür etmemesini bekleyemezsin.
 

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben açık sözlü oldum ve bu arada yetkililer ile kavga etmedim anlaşmasızlık oldu ben bir çocuk değilim ve bu oyunu eminim yüzde sekseni'ni çocuk oynuyor açıkca söyledim kardeşim sen hiç mi küfür edip mute yemedin ? Yani kız arkadaşım ile tartıştım biride geldi hile ile öldürdü dedim dostum hile mi var adam yok ağlam bebe *** felan deyince dayanamadım sonuçda yetkili olunca bana küfür etmeyecekler değilmi ? yetkili olduğumda ellbette küfür etmeyeceğim PvP sunucusunu sevmiyorumdemedim ilgim yok dedim adminler normalde oyun içerisinde oynayamazlar benim ilgim admin olayımda kendime item alayım pvp seviyorum pvp atayım değil sunucuda yardımımın bulunmasını sağlamak kardeşim normal olarak adminlerin oyun içerisinde pvp atması yasaktır ve bence PvP'nin survival'a dönmesi abartılacak bir şey değil ben özel c++ kodluyorum ve pluginlerimin hepsi c++ üzerine bu da survival pluginlerin diğer amatör pvp sunucularına göre daha kaliteli olacağını gösteriyor sonuçda arada plugin ve kalite farkı olacaktır ve açık sözlü olmadığın burdan belli kardeşim sen hiç mi yetkililer ile anlaşmasızlık yaşamadın ? O sunucularda yetkililer çocuktu bende sinirlendim ve burada böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum
Benim yetkili kadromdaki kimse çocuk değil hepsi aklı başında insanlar. Yetkiliyken bir oyuncu sana küfür ettiğinde rencide etmeyeceğine ne malum? Sen açık sözlü değilsin, batıracağın sunucunun niteliklerini arıyorsun. Bizimle değilsin iyi forumlar.
 

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim yetkili kadromdaki kimse çocuk değil hepsi aklı başında insanlar. Yetkiliyken bir oyuncu sana küfür ettiğinde rencide etmeyeceğine ne malum? Sen açık sözlü değilsin, batıracağın sunucunun niteliklerini arıyorsun. Bizimle değilsin iyi forumlar.
Örneğin ben, çok uslu bir yetkiliyim.
Oyuna girer, setimi alır ve sıkılıncaya kadar insan katlederim!
 
Üst