GameKingTr59
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Farklı bir plugin / skript yazabilecek kapasiteye sahip misin ?Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:1vs1 sistemini değiştirmek farklı bir pluginle yönetmek
Farklı bir plugin / skript yazabilecek kapasiteye sahip misin ?Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:1vs1 sistemini değiştirmek farklı bir pluginle yönetmek
Argo/küfür/hakaret konusuna oldukça önem veriyoruz. Sinirlendiğinde/kızdığında, argo/küfür/hakaret kullanacaksan bu formu doldurmanın amacı ne?Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet bi kaç kez genelde mute sisteminde yasaklı kelime bilmeden kullanmıştım argo söylememe rağmen. Bazende çok kızdığım zamanlarda oluyor argo kullandığım zamanlar... (nadiren)
Argo/küfür/hakaret konusuna oldukça önem veriyoruz. Sinirlendiğinde/kızdığında, argo/küfür/hakaret kullanacaksan bu formu doldurmanın amacı ne?
Yetkili ile kavga etmişsin, yetkililer hoşuna gitmemiş, pvp sevmiyorsun.. Bu formu neden doldurdun?Adınız: Eren
Soyadınız: Gürsoy
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: xeren14x
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: BannedYouS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6-7 yıl arası
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Çok fazla olmadı.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli fakat yetkililer pek hoşuma gittimedi ve pvp'yi pek sevmem doğrusu. ^^
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi sunucum oldu 60 kapasiteli 60 kişilik 3 yıl açık kaldı kapasite yetmeyince 200'e çıkardım 150 genel olarak 150 kişi geliyordu ortak bulamadığımdan dolayı bıraktım çok fazla çocuk vardı kimseye güvenmedim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Profosyonel harita tasarımcısıyım + Bilişim okuyorum yani c++, c+ ve Java dili biliyorum (skript denilmiyor ona kardeşlerim Script deniliyor.)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kalite ve sunucu sahiplerinin saygısından dolayı.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): ( bu bira saçma kimse hayır demeyecek eminim. bu yüzden evet) Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Her oyuncu eşitti oyuncu farklılığı yoktur tek farkım veya farklarımız kod bilgimiz.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, admin ile kavga ( admin yardımı veya adminden birinin hile olduğunu söyledikten sonra ss istemesi veya adminin arkadaşının hile kullanıyor olması.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, ara sıra küfür ettiğim oluyor tabi yani herkes küfür eder ara sıra.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Genelde oyuncular ile haşır neşir olmam çünkü onları şımartır sadece özelden gelen mesajlara bakarım yani bana genelden "adminnnn adam hacker amıkk" yazanlara bakmam bunuda söylerim herkeze bir derdi olan oyuncu bana özelden yazmalı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kimse hayır demeyecektir buna eminim. Evet ama yetkililerden emir almak veya "yetkini alırım ha" diye söz almak helde benden küçükse anlaşamam.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Kendi özel olarak sattığım plugin listeleri var fakat sadece Survival ve Faction için PvP için değil. bunları buradan yazmam sizlere sesli olarak iletebilirim çünkü benim ekleyeceğim şeyler yazılacak dilde değil
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben en baş yetkili olursam sunucuya ortak olur PvP den çıkıp sunucuyu özel tasarım Survival yapardım (normal sur. değil.) ve MMRPG level sistemi getirirdim.
Türkiye için PvP ilklerinden biri olan sunucuyu Survival yapan biri zaten baş yetkili konumuna gelemez çıkar onu aklından. Yetkililer ile iyi anlaşmıyorsun nerede yetkilisin diye sorulan soruya kendi sunucundan bahsediyorsun, kendini yetkili olmaya hazır hissediyor musun diye sorduğumuzda "skripter" olduğunu söylüyorsun, rehber adayı olarak küfür edip mute yiyorsun. Sen bu formu neden doldurdun? Tanınmak için mi, cidden alınacağını düşünecek kadar komik biri olduğun için mi? Script'in skript diye okunmasının sebebi Türkçe yazılışının bu olduğu iddia edilmesi. Eğer seni tecrübesiz bir kurucu teftiş ederse aklında bulunsun bunlar.Adınız: Eren
Soyadınız: Gürsoy
Yaşınız: 16
Skype adresiniz: xeren14x
Mikrofonunuz var mı: Evet
Oyun içi isminiz: BannedYouS
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu): 6-7 yıl arası
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): Çok fazla olmadı.
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Kaliteli fakat yetkililer pek hoşuma gittimedi ve pvp'yi pek sevmem doğrusu. ^^
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok.
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Kendi sunucum oldu 60 kapasiteli 60 kişilik 3 yıl açık kaldı kapasite yetmeyince 200'e çıkardım 150 genel olarak 150 kişi geliyordu ortak bulamadığımdan dolayı bıraktım çok fazla çocuk vardı kimseye güvenmedim.
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Profosyonel harita tasarımcısıyım + Bilişim okuyorum yani c++, c+ ve Java dili biliyorum (skript denilmiyor ona kardeşlerim Script deniliyor.)
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Kalite ve sunucu sahiplerinin saygısından dolayı.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): ( bu bira saçma kimse hayır demeyecek eminim. bu yüzden evet) Evet.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Her oyuncu eşitti oyuncu farklılığı yoktur tek farkım veya farklarımız kod bilgimiz.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, admin ile kavga ( admin yardımı veya adminden birinin hile olduğunu söyledikten sonra ss istemesi veya adminin arkadaşının hile kullanıyor olması.
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Evet, ara sıra küfür ettiğim oluyor tabi yani herkes küfür eder ara sıra.
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Genelde oyuncular ile haşır neşir olmam çünkü onları şımartır sadece özelden gelen mesajlara bakarım yani bana genelden "adminnnn adam hacker amıkk" yazanlara bakmam bunuda söylerim herkeze bir derdi olan oyuncu bana özelden yazmalı.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Kimse hayır demeyecektir buna eminim. Evet ama yetkililerden emir almak veya "yetkini alırım ha" diye söz almak helde benden küçükse anlaşamam.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Kendi özel olarak sattığım plugin listeleri var fakat sadece Survival ve Faction için PvP için değil. bunları buradan yazmam sizlere sesli olarak iletebilirim çünkü benim ekleyeceğim şeyler yazılacak dilde değil
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Ben en baş yetkili olursam sunucuya ortak olur PvP den çıkıp sunucuyu özel tasarım Survival yapardım (normal sur. değil.) ve MMRPG level sistemi getirirdim.
Ben açık sözlü oldum ve bu arada yetkililer ile kavga etmedim anlaşmasızlık oldu ben bir çocuk değilim ve bu oyunu eminim yüzde sekseni'ni çocuk oynuyor açıkca söyledim kardeşim sen hiç mi küfür edip mute yemedin ? Yani kız arkadaşım ile tartıştım biride geldi hile ile öldürdü dedim dostum hile mi var adam yok ağlam bebe bilemem felan deyince dayanamadım sonuçda yetkili olunca bana küfür etmeyecekler değilmi ? yetkili olduğumda ellbette küfür etmeyeceğim PvP sunucusunu sevmiyorumdemedim ilgim yok dedim adminler normalde oyun içerisinde oynayamazlar benim ilgim admin olayımda kendime item alayım pvp seviyorum pvp atayım değil sunucuda yardımımın bulunmasını sağlamak kardeşim normal olarak adminlerin oyun içerisinde pvp atması yasaktır ve bence PvP'nin survival'a dönmesi abartılacak bir şey değil ben özel c++ kodluyorum ve pluginlerimin hepsi c++ üzerine bu da survival pluginlerin diğer amatör pvp sunucularına göre daha kaliteli olacağını gösteriyor sonuçda arada plugin ve kalite farkı olacaktır ve açık sözlü olmadığın burdan belli kardeşim sen hiç mi yetkililer ile anlaşmasızlık yaşamadın ? O sunucularda yetkililer çocuktu bende sinirlendim ve burada böyle bir şeyin olacağını sanmıyorumTürkiye için PvP ilklerinden biri olan sunucuyu Survival yapan biri zaten baş yetkili konumuna gelemez çıkar onu aklından. Yetkililer ile iyi anlaşmıyorsun nerede yetkilisin diye sorulan soruya kendi sunucundan bahsediyorsun, kendini yetkili olmaya hazır hissediyor musun diye sorduğumuzda "skripter" olduğunu söylüyorsun, rehber adayı olarak küfür edip mute yiyorsun. Sen bu formu neden doldurdun? Tanınmak için mi, cidden alınacağını düşünecek kadar komik biri olduğun için mi? Script'in skript diye okunmasının sebebi Türkçe yazılışının bu olduğu iddia edilmesi. Eğer seni tecrübesiz bir kurucu teftiş ederse aklında bulunsun bunlar.
Adminler neden oynayamasın böyle bir kural mı var? Oyuncu iken küfür eden adamdan yetkili iken küfür etmemesini bekleyemezsin.Ben açık sözlü oldum ve bu arada yetkililer ile kavga etmedim anlaşmasızlık oldu ben bir çocuk değilim ve bu oyunu eminim yüzde sekseni'ni çocuk oynuyor açıkca söyledim kardeşim sen hiç mi küfür edip mute yemedin ? Yani kız arkadaşım ile tartıştım biride geldi hile ile öldürdü dedim dostum hile mi var adam yok ağlam bebe *** felan deyince dayanamadım sonuçda yetkili olunca bana küfür etmeyecekler değilmi ? yetkili olduğumda ellbette küfür etmeyeceğim PvP sunucusunu seviyorum demedim ilgim yok dedim adminler normalde oyun içerisinde oynayamazlar benim ilgim admin olayımda kendime item alayım pvp seviyorum pvp atayım değil sunucuda yardımımın bulunmasını sağlamak kardeşim.
Benim yetkili kadromdaki kimse çocuk değil hepsi aklı başında insanlar. Yetkiliyken bir oyuncu sana küfür ettiğinde rencide etmeyeceğine ne malum? Sen açık sözlü değilsin, batıracağın sunucunun niteliklerini arıyorsun. Bizimle değilsin iyi forumlar.Ben açık sözlü oldum ve bu arada yetkililer ile kavga etmedim anlaşmasızlık oldu ben bir çocuk değilim ve bu oyunu eminim yüzde sekseni'ni çocuk oynuyor açıkca söyledim kardeşim sen hiç mi küfür edip mute yemedin ? Yani kız arkadaşım ile tartıştım biride geldi hile ile öldürdü dedim dostum hile mi var adam yok ağlam bebe *** felan deyince dayanamadım sonuçda yetkili olunca bana küfür etmeyecekler değilmi ? yetkili olduğumda ellbette küfür etmeyeceğim PvP sunucusunu sevmiyorumdemedim ilgim yok dedim adminler normalde oyun içerisinde oynayamazlar benim ilgim admin olayımda kendime item alayım pvp seviyorum pvp atayım değil sunucuda yardımımın bulunmasını sağlamak kardeşim normal olarak adminlerin oyun içerisinde pvp atması yasaktır ve bence PvP'nin survival'a dönmesi abartılacak bir şey değil ben özel c++ kodluyorum ve pluginlerimin hepsi c++ üzerine bu da survival pluginlerin diğer amatör pvp sunucularına göre daha kaliteli olacağını gösteriyor sonuçda arada plugin ve kalite farkı olacaktır ve açık sözlü olmadığın burdan belli kardeşim sen hiç mi yetkililer ile anlaşmasızlık yaşamadın ? O sunucularda yetkililer çocuktu bende sinirlendim ve burada böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum
Örneğin ben, çok uslu bir yetkiliyim.Benim yetkili kadromdaki kimse çocuk değil hepsi aklı başında insanlar. Yetkiliyken bir oyuncu sana küfür ettiğinde rencide etmeyeceğine ne malum? Sen açık sözlü değilsin, batıracağın sunucunun niteliklerini arıyorsun. Bizimle değilsin iyi forumlar.
Sen sadece Bedrock donorun ile skript kodlanacak anı beklersinÖrneğin ben, çok uslu bir yetkiliyim.
Oyuna girer, setimi alır ve sıkılıncaya kadar insan katlederim!
Ben dışlanıyorum, istifa edicem.Sen sadece Bedrock donorun ile skript kodlanacak anı beklersin![]()