ArsızHardPrenses
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Adınız ve soyadınız nedir?:Görkem Taş
Yaşınız kaç?:18
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:ninjastic
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.)
kype : facebook:futbolcu_bjk_212 Facebook :
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:10 yıldır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:gamer.com sitesi burası yani
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:bazen 3 günümü bile ayırmışlıgım var uyumayıp
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.)
on Oyuncuda Builderlik , LightPVP De Sunucu Sahipliği Ve JustPvP De Sunucu Sahipliği (daha varda detaylı konuşuruz)
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü Başka Yerlere Yardım Etmeyi Seviyorum.Açık Fikirdir Bu
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet,Ama Yanlışları Olursa Büyük-Küçük Ayrım Yapmadan Eşit Şartlarda Davranırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Tanıdık (Bilindik) Birisiyim
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır %0 Hiç Yemedim Hayatımda
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?
da %0 
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Niye ANLAŞAMAYAKKİ
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Zaten Youtuberlik Yapıyorum Yani Çekebilirim
Yaşınız kaç?:18
Oyunda kullandığınız nickname, isim, takma ad?:ninjastic
Size ulaşabileceğimiz herhangi bir adres (Skype, Facebook, Curse vb.)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kullanılabilir bir mikrofonunuz var mı?:var
Kaç yıldır minecraft oynuyorsunuz?:10 yıldır
Sunucuyu ne zaman buldunuz ve nereden buldunuz?:gamer.com sitesi burası yani
Sunucuda ne kadardır oynuyorsunuz?:bazen 3 günümü bile ayırmışlıgım var uyumayıp
Sunucuda önceden herhangi bir yetkiye sahip oldunuz mu? (Donor, rehber, moderatör vb.)
İşinizi iyi yapabileceğinizi düşünüyor musunuz?:Evet
Neden sunucumuzda yetkili olmak istiyorsunuz?:Çünkü Başka Yerlere Yardım Etmeyi Seviyorum.Açık Fikirdir Bu
Diğer yetkililer ile anlaşabilecek misiniz?:Evet,Ama Yanlışları Olursa Büyük-Küçük Ayrım Yapmadan Eşit Şartlarda Davranırım
Diğer oyunculara göre neyiniz farklı?:Tanıdık (Bilindik) Birisiyim
Daha önce sunucudan uzaklaştırıldınız mı? (Ban yediniz mi?):Hayır %0 Hiç Yemedim Hayatımda
Daha önce sunucuda susturuldunuz mu?
Oyuncular ile anlaşabileceğinze inanıyor musunuz?:Niye ANLAŞAMAYAKKİ
Raporlanan oyuncuları izlerken video çekebilir misiniz? (Kayıt yapabilir misiniz?):Zaten Youtuberlik Yapıyorum Yani Çekebilirim