Allah rızası için silme yalvarırımarkadas mojang isi sallamaya basladi ya boyle devam ederse minecrafti silecegim
GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet benim 256 GB Ram Quantum bir bilgisayarım var. Siz ezikler 1.9 oynayamazsınız muhaha!1.9 'un Gerisi Ölü Sürüm Değildir.
Asıl 1.9 Ve Üstü Ölüm Sürümleridir.
3D texture Falan Şunlar Bunları Boşver Eğlenmene Bak @MrHappy'e Katılıyorum Yüzyılların Haklısı Bir Üyemiz.Milletin Bilgisayarı Kuantum Bilgisayarı Gibi Olsaydı En Az 1.9 Bir Sunucu Faction , Pvp şu bu gibi olsa bile en az bak en az 70 kişiden fazla insan çekerdi.
Mojang'ın Suçu Ne ??
Mojangın Suçu Bence 1.8'e Fazla İlgi Göstermemesi 1.11'in Herşeyini Cartı Curtunu Alıp 1.8'e Koyup Üstüne FPS Sorunlarınıda Çözseydi Bak O Zaman Görürdün.
Ben Kendi Bilgisayarımı Biliyorum Eğer GÜçlü Olsaydı Bakın 1.8 'ün Üstünü Oynamazdım Cidden Forumda Banlanmamak İçin Argo Yazmıyorum Ama 1.9 ..... Gibi BENCE Bu Tamamen Benim Fikrimdir.
Sen Böylesin Gibi Yorumlar Olmasın 1.9 Asıl Çöp Sürümdür.
Denizdeki O Gardiyanlar da ne ??? Cadı Gibi Efekt Atıyorlar Ne Alakaysa ??
1.7.2+ - 1.8- Dünyanın Gözümde En İyi Sürümüdür. Keşke PC'm 1.8 i Kaldırsaydıda PC Çöke Kalka Bir Sunucu Açsaydı...
O değil de demek hala yasiyorsunMinecrat'ı 1.5.2 sürümünden beri oynuyorum. hiçbir zaman sırf PVP için minecraft oynanmasına anlam veremedim, hala veremiyorum.
Umarım biter.Sorun olan şu ki, millet 1.11.2 sürümünü değil 1.9'a geçiyor, 1.9 da ne var ? Ve zaten asıl FPS sorunu 1.9'da yaşanıyor. Ben bu FPS sorununu 1.11.2 sürümün de daha az gördüm.
Hem 1.11.2 devri de bitti bitiyor denebilir, bugün 1.12 sürümünün pre-release1'i çıktı.
Birkaç haftaya 1.12 de yayınlanıyor...
Ama artık bu sürüm konusun da o kadar çok endişelenmiyorum, neden mi ? Açıkliyim :
1.11.2 sürümü çıktığın da hiç 1.11.2 sürüm sunucusu görmezdim, yabancılarda bile, en azından şimdi %20'sinin 1.11.2 sürümüne yükseldiğini fark ettim.
Eminim 1.14 sürümü yayınlandığın da bu 1.8 devri bitecek...
bende bir server kurucusu olaraka konuşuyorum 1.11.2 yada 1.9 üst sürümlerine çıkarmak isterdim ama serverim modların sürümleri uyuşmuyor yada jarın pl ve modlu serverimi 1.9 üstü çıkarmak bende istiyorum ama couldron geliştiricileri artık geliştirmeleri bıraktı. Bizde 1.7.2 de kaldık.Sorun olan şu ki, millet 1.11.2 sürümünü değil 1.9'a geçiyor, 1.9 da ne var ? Ve zaten asıl FPS sorunu 1.9'da yaşanıyor. Ben bu FPS sorununu 1.11.2 sürümün de daha az gördüm.
Hem 1.11.2 devri de bitti bitiyor denebilir, bugün 1.12 sürümünün pre-release1'i çıktı.
Birkaç haftaya 1.12 de yayınlanıyor...
Ama artık bu sürüm konusun da o kadar çok endişelenmiyorum, neden mi ? Açıkliyim :
1.11.2 sürümü çıktığın da hiç 1.11.2 sürüm sunucusu görmezdim, yabancılarda bile, en azından şimdi %20'sinin 1.11.2 sürümüne yükseldiğini fark ettim.
Eminim 1.14 sürümü yayınlandığın da bu 1.8 devri bitecek...
Ben de uzun süre uzak kalmıştım ama 1.9+ nın çok eğlenceli olduğunu fark edince geri döndüm bence sen de gel. Sadece öneri.Ben 4 yılfır oynamıyorum ve mutluyum tavsiye ederim .d
ayıp eden biter gözümde...