• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Hangi sunucu almalıyım ?_?

HANGİ SUNUCU DAHA İYİ

• Kullanılan toplam oy
    62

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Batıhost al, şahsen kendileriyle anlaşmazlığımız tartışmamız olmuş olsada şu anda piyasadakilerin en iyisi. Rabisu ile ilgili 3.şahıslardan iyi duyumlar almadım, Nitrado zaten pahalı ve slotlu. Axi... söz etmeye gerek yok.
3-5 tane taraftar ayaktakımına takılma, piyasada kim nereden almış az araştırabilirsin.
Ha pasaport ve kredi kartın olsa yurt dışından kendin al derim,OVH yada SYS'den , ama yukardaki tercihlerden birinin seçilmesi istendiğinden yorumumu yaptım.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
konuya yazacak birşeyim yok hocam. Bana 4 çekirdek vds veriyorsun %100 kullanmalıyım diyorsun ama müşterilerine 96gb makineyi 4 x 32gb olarak vermekte bir yanlış görmüyorsun, ben alıyorum 20 TL 1gb makine için sen alıyorsun 280 TL.. 280 TL ye dedicated makine vermek yeirne 96gb'ı 4 'e bölüp vermek daha karlı tabii, sen milleti kandırmaya devam et hocam. Dediğim gibi önce ellerin temiz olsun, sonra bana yol yordam öğret. Konuyu takibi bırakıyorum, ne yazıyorsun buyur meydan senin.

işlemci sayılarını kafadan attığımı anlamayıp üzerine bana laf atman ayrıca garip..
Merhaba Biz Kafadan Sallama İşler yapmadıığımız için işimi ciddeye aldığımız için karşı taraflardanda aynısını bekliyoruz sonuc olarak 96 gb ı 4 e bölmek yanlış bir şey değil biz bunu satarken açıkca belirtiyoruz herhangi bir kandırma yapmıyoruz eğer siz sanal sunuculara karşıysanız bunun 1 gb ı da aynı 8 i de aynı 32 side aynı o zaman vds terimini ortadan kaldırsın tüm dünya :) ve burda bir kandırmaca yok asıl kandırmaca sizin yaptığınız. he bu arada hocam artık 32 gb vds satmıyoruz dedicated olarak veriyoruz Türkiye lokasyon E3-12xx v3 modelli lazımsa Türkiye lokasyon sunucu sizede sağlayabiliriz.

Son düzenleme:

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
yahu konuya uzak olduğun o kadar belli ki, yazıp kendini, bilgisizliğini gösterme bari hocam. 96 gb bir makine de 24 cpu var, 4 'e böldüğünde herkese 6 cpu düşüyor, ben diyorum 32gb makineye tek başına 12/24 cpu veriyorum, sen diyorsun ben 96gb eski işlemcili bir makineyi 4'e bölüp millete vds diye vermekten utanmıyorum, üstüne buraya gelip savunuyorum.

ne diyelim alan razı, satan da razı ise iyi oyunlar.

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
yahu konuya uzak olduğun o kadar belli ki, yazıp kendini, bilgisizliğini gösterme bari hocam. 96 gb bir makine de 24 cpu var, 4 'e böldüğünde herkese 6 cpu düşüyor, ben diyorum 32gb makineye tek başına 12/24 cpu veriyorum, sen diyorsun ben 96gb eski işlemcili bir makineyi 4'e bölüp millete vds diye vermekten utanmıyorum, üstüne buraya gelip savunuyorum.

hocam biz cpu bazlı satıyoruz eğer cpu dolduysa 4 e bölmüyoruz cpu dolunca isterse boş kalsın olduğu gibi kalıyor :)

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Şimdi iyi hoş diyorsunda :) kalite ortada sonuçta adam kullanıyor ve performansım gayet iyi diyorsa bunda sorun yoktur bence .
Ek olarak 32 vds satmıyorlar <3 ...

Rabisu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
bu aşağıdaki senin verdiğin makinelerden birisi, bu adama 18gb ram verip, 2 tane cpu verirken utanmıyormusun peki?

Ekli dosyayı görüntüle 46046

hocam bana daha önceki mesajlarda bilgisizliğini belli etme demiştiniz fakat bilgisiz olan sizsiniz Dell R610 Dedicated Sunucularda 2 Adet CPU vardır ordaki yazan sunucuda 2 tane işlemci olduğudur kaç çekirdek olduğuna ordan bakılmaz aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz.