• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Hangi sunucu almalıyım ?_?

HANGİ SUNUCU DAHA İYİ

• Kullanılan toplam oy
    62

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@incis20
Hocam rabisu bilgisiyle siz makinenizle artislik yapıyorsunuz tebrik ederiz.
@batihost.com[/QUOTE]

incisi20 hocam Allah için bir araştır, sonra konuş. Ne bilgisinden bahsediyorsun yahu? birşeyden anlamıyorsun sus, yağcılık yapma bari.
adamın dediğine göre 2 processor var, yani fiziksel 2 cpu var, aşağıdaki resimde 24 cpu yazıyor, o zaman ben makine me 24 cpu mu taktım, yapma etme Allah için adam 24 core makinenin 2 cpu sunu vermiş işte.

upload_2017-5-19_15-12-18.png

upload_2017-5-19_15-13-6.png

BySemihFRKN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@incis20
Hocam rabisu bilgisiyle siz makinenizle artislik yapıyorsunuz tebrik ederiz.
@batihost.com

incisi20 hocam Allah için bir araştır, sonra konuş. Ne bilgisinden bahsediyorsun yahu? birşeyden anlamıyorsun sus, yağcılık yapma bari.
adamın dediğine göre 2 processor var, yani fiziksel 2 cpu var, aşağıdaki resimde 24 cpu yazıyor, o zaman ben makine me 24 cpu mu taktım, yapma etme Allah için adam 24 core makinenin 2 cpu sunu vermiş işte.

Ekli dosyayı görüntüle 46048
Ekli dosyayı görüntüle 46049[/QUOTE]
Tamam sen haklısın , yağmı sjdjsd güldürme beni hayla burda olmıyan bilgilenle burda bilgilik yapıyorsun ya tebrikler :cici:
Bu arada lincis20 yazmayıda öğren ...

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Google Translate'den yapılan çeviriyle olacak iş değil zaten bu. Ben bunun yıllardır okulunu okuyorum, oradaki "işlemci" çevirisinin CPU'yu temsil eden işlemci olmadığını biliyorum.

Processor, CPU'nun parçasıdır. CPU'nun birden çok processoru olabilir. Erkan abinin söylediği şeye çıkıyor bu da.

Karşınızda da 18 yaşında bir insan yok; işinde gücünde yaşını almış, size bir şeyler anlatmaya çalışan alanında tecrübeli birisi var. Seviyesizliğinizi Erkan abiye yansıtmayın.

Son düzenleme:

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ekli dosyayı görüntüle 46048
Ekli dosyayı görüntüle 46049
Tamam sen haklısın , yağmı sjdjsd güldürme beni hayla burda olmıyan bilgilenle burda bilgilik yapıyorsun ya tebrikler :cici:
Bu arada lincis20 yazmayıda öğren ...
[/QUOTE]
lincis20 yazmayı öğrenebilir ama sen hala "hayla" diyorsun Semih.

By1905

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu gerçekten düşünmedigim kadar uzamış teşekkürler.
Ama Rabisu daha önde gibi bana göre.
Ama Batıhost ta kötüde değil tabii ki.
Eğer yanlış bir şeçim yaptıysam bunun detayını yaparsanız sevınırım.

Son düzenleme:

JusticeWhip

Pilli mafya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yıllardır batihostu tanıyorum ve yıllardır kullandığım bi firmaydı kendisi. Bir gram zararını görmedim.
Desteklerini sağladılar sunucumda sorun olduğu zaman çözdüler gerekirse +cpu +ram verdiler yada makinemi değiştirdiler +ram,cpu olayı ile .

Fazla bakmadan batihost derim

By1905

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yıllardır batihostu tanıyorum ve yıllardır kullandığım bi firmaydı kendisi. Bir gram zararını görmedim.
Desteklerini sağladılar sunucumda sorun olduğu zaman çözdüler gerekirse +cpu +ram verdiler yada makinemi değiştirdiler +ram,cpu olayı ile .

Fazla bakmadan batihost derim
Surıval açmaıy planlıyorum yeni başlıyacagım için ama bazıları yeni başlıyacaksan rabisu başla dıyenler oldu.
biraz kafa karıştırıcı olay :/

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Surıval açmaıy planlıyorum yeni başlıyacagım için ama bazıları yeni başlıyacaksan rabisu başla dıyenler oldu.
biraz kafa karıştırıcı olay :/

Dostum belirli bir saygı cercevisi icinde Batihost'dan yardım istersen hic görmedigin yardımları görürsün.
hatta sana bi güzellik yapayım sunucunla alakali bir sorun oldumu ( plugin vs. ) gel bana ilk ben destek vericem.
Benim batihost'dan aldıgım kazandıgım hicbirşey yok ben paramı verip makinami alırım erkan abiylede haftada 1-2 sohbetimizi ederiz o kadar :)
Tercih senin ben rabisu'nun destegi veya oyu buyu kötü demiyorum ama batihost ile calısıyorum ve memnunum yakın zamanda sunucumda acılacak
ismini duyarsın forum'da vs. bolca reklam vericem ama karar senin 2 sinide dene tarafini sec :)

By1905

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum belirli bir saygı cercevisi icinde Batihost'dan yardım istersen hic görmedigin yardımları görürsün.
hatta sana bi güzellik yapayım sunucunla alakali bir sorun oldumu ( plugin vs. ) gel bana ilk ben destek vericem.
Benim batihost'dan aldıgım kazandıgım hicbirşey yok ben paramı verip makinami alırım erkan abiylede haftada 1-2 sohbetimizi ederiz o kadar :)
Tercih senin ben rabisu'nun destegi veya oyu buyu kötü demiyorum ama batihost ile calısıyorum ve memnunum yakın zamanda sunucumda acılacak
ismini duyarsın forum'da vs. bolca reklam vericem ama karar senin 2 sinide dene tarafini sec :)

Reis bizim ortakda batıhost diyor ama bir sıkıntı yüzünden server acamıyoruz acarsak dahi kalite diye bişi kalmıyacaktır benım ıcın
sıkıntı şu 20 tane builder geçti spawn yapamadı abi böyle bir şey olabilirmi ya ? build yapan arkadaş yok varsa ücret istiyor.
bu konuda bıze yardımcı olabilirmisin? Konu dışına cıktım blıyorum ama server acamama sıkıntımız bu

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
Reis bizim ortakda batıhost diyor ama bir sıkıntı yüzünden server acamıyoruz acarsak dahi kalite diye bişi kalmıyacaktır benım ıcın
sıkıntı şu 20 tane builder geçti spawn yapamadı abi böyle bir şey olabilirmi ya ? build yapan arkadaş yok varsa ücret istiyor.
bu konuda bıze yardımcı olabilirmisin? Konu dışına cıktım blıyorum ama server acamama sıkıntımız bu

dostum ahh en kör noktamdan yakaladın bu tür bir destegi rabisu'da veremez büyük ihtimal spawn'ı kimse ücretsiz yapmaz.
Neyse sen benim bi skype adresimi eklesene profilimde var.

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz kaliteli bir şey bulman imkansız gibi bir şey.

By1905

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dostum ahh en kör noktamdan yakaladın bu tür bir destegi rabisu'da veremez büyük ihtimal spawn'ı kimse ücretsiz yapmaz.
Neyse sen benim bi skype adresimi eklesene profilimde var.
1 haftadır bunun üzerine çalışıyordumda :( neyse eklıyorum.

Ücretsiz kaliteli bir şey bulman imkansız gibi bir şey.
1 haftadır bunun üzerine çalışıyorum imkansız değil ama çok zor diyebiliriz.
Neyse sağlık olsun.