batihost.com
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
ben bıraktım ya. gidip çamurda oynayayım. aklım ermez.
adama 18gb makine sat 2 cpu ver sonra gel burada laf cambazlığı yap.
ben bıraktım ya. gidip çamurda oynayayım. aklım ermez.
Bak rabisu ne yazmışhocam bana daha önceki mesajlarda bilgisizliğini belli etme demiştiniz fakat bilgisiz olan sizsiniz Dell R610 Dedicated Sunucularda 2 Adet CPU vardır ordaki yazan sunucuda 2 tane işlemci olduğudur kaç çekirdek olduğuna ordan bakılmaz aygıt yöneticisinden bakabilirsiniz.
Çamur atmadan önce tekrar düşünün ilk sizin elleriniz kirlenecek.ben bıraktım ya. gidip çamurda oynayayım. aklım ermez.
hocam siz konuya çok uzak kalmışşınız ya size bu olayı anlatamıcam 2 procceser yazıyor neyse hocam kolay gelsin konuyu takibi bırakıyorumya arkadaşlar siz bu konularda baya uzaksınız yapmayın etmeyin, 2 cpu fiziksel olarak 2 cpu var, tek cpunun 6 çekirdeği, 6 çekirdeğin 12 işlemcisi var iki fiziksel cpuı ile 24 cpu oluyor.
Adam haklı dağılınhocam siz konuya çok uzak kalmışşınız ya size bu olayı anlatamıcam 2 procceser yazıyor neyse hocam kolay gelsin konuyu takibi bırakıyorum![]()
dostum bu uslubun utanç verici karışmazsan işe adamlar zaten gerekli açıklamaları yapıyor. burdan saçma sapan atarlı şeyler yazınca 1 numara olmuyorsun.Matematikte bir deha sdjsdjsd
Ben denedim ve tarafım Rabisu <3dostum bu uslubun utanç verici karışmazsan işe adamlar zaten gerekli açıklamaları yapıyor. burdan saçma sapan atarlı şeyler yazınca 1 numara olmuyorsun.
şahsen söylemek gerekirse nitrado'dan batıhost'a geçtim tps düştü belkide bungeecord kurduğum için bilmiyorum ama siteden satış v.s. vererek oldukça kolaylık sağlayan bir hosting rabisu ise ucuz iksinide dene tarafını seç![]()
Hocam rabisu bilgisiyle siz makinenizle artislik yapıyorsunuz tebrik ederiz.aynen aynen, ben çok uzağım.. oradaki 2 cpu nun 24 core un 2 coru olduğunu bilmiyorum ama yönettiğim 80 tane makine, 4TB ram var.
Hm.O zaman özelden konuşmayı düşünebilirler.Benim anlamadıgım 2 kişi konuşuyor diğer arkadaşlara ne oluyor ?
Adamlar sizi biryerlerine takmiyor halen boş boş laf yapiyorsunuz.
Burdan konuşup sizlerin aklınızdakilere de cevap veriyorlarHm.O zaman özelden konuşmayı düşünebilirler.
Ben soruma cevap alamadımBurdan konuşup sizlerin aklınızdakilere de cevap veriyorlar![]()
Ben bize cevap görmüyorum tartıştığı kişiye cevap görüyorumBurdan konuşup sizlerin aklınızdakilere de cevap veriyorlar![]()