AylinWinner
Neko-chan
- En iyi cevaplar
- 0
Başvuru formları eğer kabul edilirse Deneme rehber olarak işe başlıyorsunuz.Rehber alımı oldu mu acaba?
Başvuru formları eğer kabul edilirse Deneme rehber olarak işe başlıyorsunuz.Rehber alımı oldu mu acaba?
Uzatmanın manası yok , Bizimle değilsin.capecat adlı nickimle oynuyordum ve skininden sıkıldığım için bu hesapla giriş yaptım.
Bizim verdiğimiz alım formunu doldurmamışsın. Bizimle değilsin.Adınız: Emre
Soyadınız: Gündoğan
Yaşınız (14 yaş ve üstü): 15
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Evet var
Oyun içi isminiz: BannanaKiller
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz: 6 yıldır oynuyorum
Oyun "Minecraft" hakkında yeterince bilgili misiniz: Evet
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz: 1.5 yıldır oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Bence Çok Güzel Sunucu Ellerinize Sağlık
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz: Hiç Yetkili Olamadım
Kendinizi yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz: Evet Hemde Çook
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Çünkü bu sunucuda bir şeyler başarabileceğime inanıyorum. Kendimi geliştirip her daim daha iyisini yapmak için bu sunucuda yetkili olmak istiyorum.
Olmayı hedeflediğiniz en yüksek yetki nedir: Sr.Moderator
Sahip olacağınız yetki hakkında bilginiz var mı (zorunlu): Evet bilgim var. Daha öncelerde arkadşım modaratördü ben hep kullanarak çok bilgi aldım
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu): Evet bu güzel ve tecrübeli takıma uyum sağlayacağıma inanıyorum.
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Başkalarının haricinde sadece oyunumu oynamaya veya oyuncu arkadaşlarımın sorularını cevaplamaya odaklanıyorum.
Yetkili olduğunuzda arkadaşlarınıza torpil yapar mısınız: Hayır yapmam. Oyuncu oyuncudur sonuçta.
Görevini kötüye kullanan bir yetkili gördünüz ne yapardınız: Önce uyarırım. Bu hareketlere devam ettiği takdirde kanıt alır kurucuya atardım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep): Yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Hayır yemedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Bende herkes gibi bir oyuncu olduğum için empati kuruyorum. Ve onlara davranışlarım genelde sıcakkanlı ve iyimser oluyor.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Evet, anlaştığıma ve anlaşacağıma inanıyorum.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: Öldürme sıralaması eklerdim. Bunun yanında rahatsız olduğumuz oyuncuları /engelle komudu ile engellemeyi eklerdim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Silmek istediğim bir şey yok gayet mantıklı ve yerinde sistemler var.
Bizim verdiğimiz formda böyle bir soru yok.Olmayı hedeflediğiniz en yüksek yetki nedir: Sr.Moderator
Bizimle değilsin.Adınız:Mustafa Furkan
Soyadınız:Kavuşturan
Yaşınız:16
Skype adresiniz:mustafa_furkan1
Mikrofonunuz var mı:evet
Oyun içi isminiz:hlebChannelYT
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):4-5
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu):3
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu):güzel bir server ama hileler var .o konuda da ben size yardımcı olmak isterim
Sunucuda yetkiniz var mı (donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): ts3',te bir cs 1.6 serverında(400kişilik)komutçu admindim
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu):evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu):Güzel bir server ve çok beğendim
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz (zorunlu):evet zaten çoğu yerde kolay uyum sağlarım
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu)sabırlıyım ve asla hile makro vb kullanmadım.
Hiç ban yediniz mi (yediyseniz sebep):Hayır asla yasa dışı iş yapmadığımdan yemedim
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep):hayır sabırlı ve terbiyelimdir
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu):Küfür olmadığı sürece asla kötü davranmam
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:evet
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz:güzel mapler ve survival games Skywars
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz:Terbiyesiz insanları
Türkçe kullanımına dikkat etmen gerekiyor ekibe girebilmek için, bana göre bizimle değilsin.Adınız: Alihan
Soyadınız: Karaoğlan
Yaşınız: 15
Skype adresiniz: [email protected]
Mikrofonunuz var mı: Var
Oyun içi isminiz: Mi0
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz (zorunlu):Aralıklı olarak 4 yıldır oynuyorum
Sunucuda ne zamandır oynuyorsunuz (zorunlu): yine aralıklı olarak 1 yıl oldu fakat şu an aktifim her gün girip oynuyorum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz (zorunlu): Gayet iyi, Özellikle ffa çok hoşuma gitti bounty kasıyorum genelde oradan
Sunucuda yetkiniz var mı (donor): Şuanda yok fakat ininal kartimda para var ileride donor almayı düşünüyorum
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz (zorunlu): Troll Faction adında bir serverde yetkiliydim fakat sw fazla aktif olmadığı için (oyuncu olarak) bende çıktım
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz (zorunlu): Kesinlikle, Evet
Neden bu sunucuda yetkili olmak istiyorsunuz (zorunlu): Sunucu'yu çok sevdim, sw'de yetkili olmaktan gurur duyarm
Sizi diğer oyuncularımızdan ayıran şey ne (zorunlu): Hızlı yazabilmem, Fazla küfür kullanmamam
Hiç mute yediniz mi (yediyseniz sebep): Bi kere galiba yemiştim hacker vardi çok çekişiyoduk sürekli vs atıyoduk en sonda yenince gg yazdım ve yedim
Oyunculara davranışınız nasıldır (zorunlu): Samimi, Genellikle oyuna yeni başlayanlara bounty atarım
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız: Tabi ki de yetkililerle aram çok iyi bir sorunum olduğunda soruyorum ve cevabını güzel bir şekilde alıyorum
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz: PvP Servlerlarinin olmazsa olmazi sky pvp'yi eklemek isterim.
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz: Sunucuda silinecek pek kötü bir özellik yok bence
+1 diyoruz!1Türkçe kullanımına dikkat etmen gerekiyor ekibe girebilmek için, bana göre bizimle değilsin.
Arkadaşlar ne der bilmiyorum![]()
Neden ki Türkçe'm de ne var yani bu kadar yazdığım şeyi okumayıp bir tek Türkçe'me mi takıldın?Türkçe kullanımına dikkat etmen gerekiyor ekibe girebilmek için, bana göre bizimle değilsin.
Arkadaşlar ne der bilmiyorum![]()
Dilimizi düzgün kullanmayan biri oyuncular ile nasıl ilgilensin?Neden ki Türkçe'm de ne var yani bu kadar yazdığım şeyi okumayıp bir tek Türkçe'me mi takıldın?
Ben kendimi anlatırken biraz hızlı yazdığım için ara sıra dikkat edemedim kusura bakmayın. Ama oyuncularla ilgilenirken doğru yazmaya dikkat edeceğime söz veriyorum.Dilimizi düzgün kullanmayan biri oyuncular ile nasıl ilgilensin?
Uzatmaya gerek yok, red edildin.Ben kendimi anlatırken biraz hızlı yazdığım için ara sıra dikkat edemedim kusura bakmayın. Ama oyuncularla ilgilenirken doğru yazmaya dikkat edeceğime söz veriyorum.