Dünya DÜZ Mü ? Tartışmaya açığım.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünya'nız düz olduğunu savunmak çok saçma bir düşünce düşüncenize saygım var. Ancak bu 100 yıldır dünyanın elips şeklinde olduğunu kanıtlar. Hem kanıtları var hemde Saatlere bakarsak anlayacağımız bir olay , Dünya düz olsaydı, Türkiye'de saat 13 iken Amerika'da da saat 13 olucaktı. Ancak dünyamız elips şeklinde tam yuvarlak olmadığı için. Türkiye'de saat 1 ise Amerika'da saat 13 Olucaktı. Bizde dünyaya baktığımız zaman bunu doğruluyoruz. Bu şekilde birinin dünyanın düzgün olduğunu savunması ya deliliktir, ya da cahilliktir.

KebabReyiz1

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dünya'nız düz olduğunu savunmak çok saçma bir düşünce düşüncenize saygım var. Ancak bu 100 yıldır dünyanın elips şeklinde olduğunu kanıtlar. Hem kanıtları var hemde Saatlere bakarsak anlayacağımız bir olay , Dünya düz olsaydı, Türkiye'de saat 13 iken Amerika'da da saat 13 olucaktı. Ancak dünyamız elips şeklinde tam yuvarlak olmadığı için. Türkiye'de saat 1 ise Amerika'da saat 13 Olucaktı. Bizde dünyaya baktığımız zaman bunu doğruluyoruz. Bu şekilde birinin dünyanın düzgün olduğunu savunması ya deliliktir, ya da cahilliktir.
Keşke bi okusaydın konuyu...

SarıBücürIsBack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Doğruluyorum. O yüzden dünyanın şekli böyledir:

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav Ben Size Ne Diyorum Bırak Saati Adam Her Şeye Kılıf Buluyor. Bana Göreliliği Açıklasın Dünyanın Düz Olduğunu Savunurum :D

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
He canım dünya düzdür, hatta alttan bir boğa dünyayı havada tutar.

Arkadaş 2017 yılında binlerce yıldır kendi geliştirmiş Homo Sapien'ler kalkmış Dünya düzdür diyor. Ya 1687 yılında ortada daha adam akıllı kaynak yokken Newton yer çekimi kanunu bulmuş, Einstein yıllarını vermiş görecelik kanunu bulmuş, bizimkiler Youtube üzerinden dünyanın düz olduğunu kanıtlıyor. Arkadaş hangi yüzyıldayız ya, yazıyı geçen ay mı bulduk? İnsanlık artık robot yapıyor robot, biz burada oturmuşuz alfabeyi ve bilgisayar kullanmayı bilen herkesin rahatlıkla girip bir şeyler paylaşabileceği bir site üzerinden evrensel bir şeyi kanıtlamaya çalışıyoruz.
Bak Macellan'a adam yememiş içmemiş takmış kafayı buna gitmiş dolaşmış Dünya'yı, yuvarlak olduğunu kanıtlamış. Varsa senin karşıt fikrin git dolaş dünyayı doğudan batıya, baktın aynı yere gelmiyorsun o zaman deriz ki ha bu adam haklıymış. Oturduğumuz sandalye üzerinde bilim yapacağız öyle mi? He canım he yaparız.