SarıBücürIsBack
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Uzayda hava olmadığından uçağa benzetmek yanlıştır.He dünyanın yarısı yana çıkmış öbür yarısıda öbür yana çıkar .Sonra dünya ucak gibi uçar
Uzayda hava olmadığından uçağa benzetmek yanlıştır.He dünyanın yarısı yana çıkmış öbür yarısıda öbür yana çıkar .Sonra dünya ucak gibi uçar
Sonunda Düz Olmadığını Kabullendin Ya.Sarı bücür doğru söylüyor. Yükseklik analizi yapıldığında dünyanın çeşitli bölgelerindeki yükseklik bu şekilde çıkıyor.
Tamamen düz değil zaten dağlar ve çukurlar var.Sonunda Düz Olmadığını Kabullendin Ya.![]()
Normal Canlı Konuşmaya Gelir misin Buradan Zor Oluyor. Seninle Oradan KonuşalımTamamen düz değil zaten dağlar ve çukurlar var.
Keşke bi okusaydın konuyu...Dünya'nız düz olduğunu savunmak çok saçma bir düşünce düşüncenize saygım var. Ancak bu 100 yıldır dünyanın elips şeklinde olduğunu kanıtlar. Hem kanıtları var hemde Saatlere bakarsak anlayacağımız bir olay , Dünya düz olsaydı, Türkiye'de saat 13 iken Amerika'da da saat 13 olucaktı. Ancak dünyamız elips şeklinde tam yuvarlak olmadığı için. Türkiye'de saat 1 ise Amerika'da saat 13 Olucaktı. Bizde dünyaya baktığımız zaman bunu doğruluyoruz. Bu şekilde birinin dünyanın düzgün olduğunu savunması ya deliliktir, ya da cahilliktir.
Keşke bi okusaydın konuyu...
Doğruluyorum. O yüzden dünyanın şekli böyledir:Dünya'nız düz olduğunu savunmak çok saçma bir düşünce düşüncenize saygım var. Ancak bu 100 yıldır dünyanın elips şeklinde olduğunu kanıtlar. Hem kanıtları var hemde Saatlere bakarsak anlayacağımız bir olay , Dünya düz olsaydı, Türkiye'de saat 13 iken Amerika'da da saat 13 olucaktı. Ancak dünyamız elips şeklinde tam yuvarlak olmadığı için. Türkiye'de saat 1 ise Amerika'da saat 13 Olucaktı. Bizde dünyaya baktığımız zaman bunu doğruluyoruz. Bu şekilde birinin dünyanın düzgün olduğunu savunması ya deliliktir, ya da cahilliktir.
Hocam konuyu okudum zaten ben burada düşüncelerimi söyledim. Beni yargılama hakkına sahip değilsiniz. Ben düşüncelerimi açıklamakta hürriyete sahibim.
Konuyu okusaydınız böyle bir mesaj yazmazdınız emin olun.Hocam konuyu okudum zaten ben burada düşüncelerimi söyledim. Beni yargılama hakkına sahip değilsiniz. Ben düşüncelerimi açıklamakta hürriyete sahibim.
Yav Ben Size Ne Diyorum Bırak Saati Adam Her Şeye Kılıf Buluyor. Bana Göreliliği Açıklasın Dünyanın Düz Olduğunu Savunurum![]()