ShardOfCraft Çalındı! | RedGamer Rezilliği | Riponza Crasher Kullanmayın! |

wLood

Yepyeni Sunucu Çok Yakında @2016
En iyi cevaplar
0
Gerekli dava dosyasını şikayetçi arkadaşlar ile hazırlıyoruz, elinde bilgi olan arkadaşlar batihost.com üzerinden destek bildirimleri sayfasından kötüye kullanım bölümünden ellerindeki bilgileri gönderebilirler. Hepsi dava dosyasına konulacaktır.

ortada bu kadar belli bir suç olduğu halde redgamer in makinesini kapatmayan ve kendisine Türkiye'nin en büyük firması yaftasını yakıştıran bilişim firmasına bize ne kadar büyük olduğunu gösterdiği için teşekkür ederiz.

şimdilik elimizde ki deliller bu şekilde, skype ip adresleri ve diğer ip ler gizlenmiştir. Gerekli başvuru sonrasında siber suçlardan alınan belge yine buradan yayınlanacaktır.

--------------------------------------------------------------------------------------

Sunucu kayıtlarında "31.206.156.xxx / Ankara" IP adresinden giriş yaptığı adı "Mehmet Timur" olduğu düşünülen şahısın,
3 deneme sonrasında "XXX.XXX.XXX.XXX" IP adresli makineye bağlantı kurduğu tespit edilmiştir.

Bu şahıs "Riponza Hack" diye belirttiği bir virüs ile kişileri kandırıp dosyalarını çalıp yedeklemiştir.
Bunlara CraftRise, ShardOfCraft ve bir kaç sunucu daha dahildir.

Bu şahısın ortağı/yardımcısı olarak "SoulCraftr" adlı sunucu sahibi "Semih Çetin" de bu işe hizmet etmektedir.
Bu şahıs sunucu sahiplerine mesaj göndererek "böyle bir "hack client" çıkmış, saldırıyorlar yardım edin" diyerek kandırıyorlar,
halbuki, program her hangi bir saldırı yapmıyor. Belirtilen program sadece virüs içerip dosya çalmayı sağlamaktadır.

"Semih Çetin" adlı şahısın gönderdiği mesaj:
-----------------------------------------------------------------------
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
||

"Mehmet Timur" adlı şahısın makinelere giriş yaptığı IP adresleri:
root pts/8 31.206.156.203 Mon Jul 3 13:35 - crash (00:43) | 3 Temmuz (saat 13:35) - Hatalı şifre
root pts/6 31.206.156.203 Mon Jul 3 13:22 - crash (00:56) | 3 Temmuz (saat 13:22) - Hatalı şifre
root pts/2 31.206.156.203 Mon Jul 3 12:21 - crash (01:57) | 3 Temmuz (saat 13:21) - Hatalı şifre
root pts/2 31.206.156.203 Mon Jul 3 12:04 - 12:21 (00:17) | 3 Temmuz (saat 12:04) - Başarılı giriş

Buna delilen, "Mehmet Timur" adlı şahısın çektiği video:
(Video yedekleri alındı)

"Mehmet Timur" ile "Semih Çetin" arasında geçen "Skype" konuşmalarından bir kaçı

Bunlara ek olarak "Mehmet Timur" adlı şahıs, "ShardOfCraft" dosyalarını çalıp yedeklemiş ve "RedGamer.Rabisu.Com" adında bir sunucu açmış ve orada dosyaları kullanmaktadır.

"Mehmet Timur" adlı şahıs çaldığı dosyalar ile yeni sunucular açıp veya başka sunucu sahipleriyle dosyaları paylaşmakta ve ortaklık gibi teklifler etmektedir.

Ek olarak: "Mehmet Timur" adlı şahısın "Microsoft Skype" adresi "live:buvenus" olarak tespit edilmiştir.

Ayrıca aldığımız bilgiler arasında arkadaşın Mehmet Timur değil, Mehmet Çiçekli olduğunu tespit ettik. Bunları buraya yazıyorum ki nefesimizi ensen de hisset hocam.
Erkan beyi kızdırdın Mehmet canın çoook yanacak dedim ben sana :)) KRAL ADAMSIN ERKAN ABİ

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
Tam bilmem o işleri ama birinin mapinin aynısını istersen bakarak yaparsın ve kimse sana benim mapimi çaldın diyemez elinde patent yoksa o yüzden bilemiyorum yani çocuğu korkutmayamı çalışıyorsunuz anlamadım.

CreaxTR

En iyi cevaplar
0
Gerçekten yani kimsenin ailesinin huzurunu kimsenin kaçırmaya hakkı yok siz burda birbirinizle uraşıyorsunuz ama işin ucu ailelere dokunacak bir şey yapmadan önce 2 defa düşünün böyle gereksiz şeyler için birbirimizi üzmeye gerek yok.

Pandikk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam bilmem o işleri ama birinin mapinin aynısını istersen bakarak yaparsın ve kimse sana benim mapimi çaldın diyemez elinde patent yoksa o yüzden bilemiyorum yani çocuğu korkutmayamı çalışıyorsunuz anlamadım.
Mapını çalmasının yanında eklentileride tıpkısı olarak alıyor bu nasıl oluyor ?

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten yani kimsenin ailesinin huzurunu kimsenin kaçırmaya hakkı yok siz burda birbirinizle uraşıyorsunuz ama işin ucu ailelere dokunacak bir şey yapmadan önce 2 defa düşünün böyle gereksiz şeyler için birbirimizi üzmeye gerek yok.
Ya sen ciddi misin?
Adam kimlerin sunucusuna neler yapıyor, oyuncak değil bu.
Ufak bir şey değil, siber suçları hafife almayın!

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
şimdi burdan anlıyoruz ki shardofcrafttan tutun craftriseye kadar server çökertmeye çalışıyor.

CreaxTR

En iyi cevaplar
0
Mapını çalmasının yanında eklentileride tıpkısı olarak alıyor bu nasıl oluyor ?

gidip savcıya abi benim eklentilerimin aynısınımı yaptı diyeceksin anlamadım yani sen hiç gördünmü şöyle bir şey
abi benim forumumda sunucu listesi var onlarda aynısını yapmış dava açalım ?

CreaxTR

En iyi cevaplar
0
son söyleyeceğim söz elinizde bir patent yoksa kimse benim birşeyimi çaldı diyemezsiniz çünkü o şey zaten sizin değildir yasalara göre.
(yanlış bilmiyor isem)