ShardOfCraft Çalındı! | RedGamer Rezilliği | Riponza Crasher Kullanmayın! |

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o kadarlarını okumadım.
Bak kardeş. Sunucumu kopyalaması suç değil tekrar söylüyorum adam gibi oku şunu öyle yorum yap. Sunucumu yasal olmayan bir şekilde girip, kopyalayıp, kendine aktarıp, değiştirmesi yasaktır.

Gerçekten yani kimsenin ailesinin huzurunu kimsenin kaçırmaya hakkı yok siz burda birbirinizle uraşıyorsunuz ama işin ucu ailelere dokunacak bir şey yapmadan önce 2 defa düşünün böyle gereksiz şeyler için birbirimizi üzmeye gerek yok.
O varlık benim 2 senelik emeğimi çaldı ben mi onu düşüneceğim? Ben ona 4 5 gün düşünme, geri dönme imkanını sundum. Kabul etmedi bende suç duyurumda bulunacağım. Ailelerine ne söyleyecekler onlar düşünsün benim umrumda bile değil.

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
Adam gibi oku vb sözler yakışmıyo bilader madem haklısın insan gibi savun haklı olduğunu zaten yasal olmayan bir şekilde sunucuna girmiş olmasının yasal olmadığıyla alakalıda bir şey yazmadım.

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam gibi oku vb sözler yakışmıyo bilader madem haklısın insan gibi savun haklı olduğunu zaten yasal olmayan bir şekilde sunucuna girmiş olmasının yasal olmadığıyla alakalıda bir şey yazmadım.
Sana da hırsızları savunmaya çalışmak yakışmıyor birader. Zaten insan gibi savundum burada okumadan yorum yapmaya çalışıyorsun. Neyse uzatmadan iyi forumlar sana kardeşim.

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bilgi cimriliği olan bir ülkedeyiz, böyle olayları artık normal karşılıyorum. Girin youtube'a "minecraft op hack" diye binlerce trojanlı dosya bulursunuz, link ekliyorlar tak indiriyorlar ve bitti olay.

Bu ülke bu cimrilikle asla ve asla gelişemez, Atatürk Atatürk diye haykıranlar da boşuna haykırmasın. Ülkemizin başkomutanıi, böyle bir nesili tanımak istemezdi :)
Bulmuş google'dan uygulama, düzenlemiş birazcık içine atmış trojanı milleti kandırıyor. Keylogger atmasını bilmiyor olmalı ki trojan atmış, ayrıca link taraması yapınca trojanlar çıkıyor.

Bir işi yapıyorsanız, en azından doğru yapın be kardeşim ki aldığınız cezayı hak edeseniz. Bu ne şimdi? Gizlemeden, tak diye trojanı yolluyorsun ve ceza istiyorsunuz. Bence ceza fazla gelir bunlara, yaşlarının küçük olduğu belli. Her türlü yaşları ortalamanın altında (akıl, fiziki vs.), bence tek çözüm ailesini bir şekilde mahkeme yolu ile ulaşmak gerekirse böyle bir şey mevcutsa veya siber suçlara bakan polis merkezleri ile görüşüp bu kişilerin ailesel bilgilerini bulup aileleri ile konuşmak. Bu kardeşlerimizin yaşları küçük, üzerlerine pek gitmeyin.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam bilmem o işleri ama birinin mapinin aynısını istersen bakarak yaparsın ve kimse sana benim mapimi çaldın diyemez elinde patent yoksa o yüzden bilemiyorum yani çocuğu korkutmayamı çalışıyorsunuz anlamadım.
Minecraft Haritasını yaptığın zaman patent almaya mı gideceksin?

Gerçekten yani kimsenin ailesinin huzurunu kimsenin kaçırmaya hakkı yok siz burda birbirinizle uraşıyorsunuz ama işin ucu ailelere dokunacak bir şey yapmadan önce 2 defa düşünün böyle gereksiz şeyler için birbirimizi üzmeye gerek yok.
Olayın ciddiyetini kavra

Bence bu koruyanları da şikayet falan edelim. Bu ne rezillik birader?

CreaxTR

Victory is only for those who believe him.
En iyi cevaplar
0
Belirttiğim gibi kimseyi savunduğum yok. Eğer gerçekten adamada bir şey yapacaksanız burada uzatmaya gerek yok gidin en yakın savcılığa delillerinizle beraber açın davanızı.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Bunlarla uğraşmak yerine direk ver mahkemeye. Kolay gelsin önünüzdeki süreçte.