ServetPro
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hadi onu geçdik trojen olayları nolacak?son söyleyeceğim söz elinizde bir patent yoksa kimse benim birşeyimi çaldı diyemezsiniz çünkü o şey zaten sizin değildir yasalara göre.
(yanlış bilmiyor isem)
Hadi onu geçdik trojen olayları nolacak?son söyleyeceğim söz elinizde bir patent yoksa kimse benim birşeyimi çaldı diyemezsiniz çünkü o şey zaten sizin değildir yasalara göre.
(yanlış bilmiyor isem)
Hadi onu geçdik trojen olayları nolacak?
aynen amaCökertmeyle alakası yok ShardOfCraft'ın eklentilerini trojenle ele geçirip benim diye kulanması
CraftRise'yi hiç karıştırmıyom![]()
dediğide doğrugidip savcıya abi benim eklentilerimin aynısınımı yaptı diyeceksin anlamadım yani sen hiç gördünmü şöyle bir şey
abi benim forumumda sunucu listesi var onlarda aynısını yapmış dava açalım ?
Eee o zaman konuya nie cubadak atlıyorsuno kadarlarını okumadım.
Bak kardeş. Sunucumu kopyalaması suç değil tekrar söylüyorum adam gibi oku şunu öyle yorum yap. Sunucumu yasal olmayan bir şekilde girip, kopyalayıp, kendine aktarıp, değiştirmesi yasaktır.o kadarlarını okumadım.
O varlık benim 2 senelik emeğimi çaldı ben mi onu düşüneceğim? Ben ona 4 5 gün düşünme, geri dönme imkanını sundum. Kabul etmedi bende suç duyurumda bulunacağım. Ailelerine ne söyleyecekler onlar düşünsün benim umrumda bile değil.Gerçekten yani kimsenin ailesinin huzurunu kimsenin kaçırmaya hakkı yok siz burda birbirinizle uraşıyorsunuz ama işin ucu ailelere dokunacak bir şey yapmadan önce 2 defa düşünün böyle gereksiz şeyler için birbirimizi üzmeye gerek yok.
Sana da hırsızları savunmaya çalışmak yakışmıyor birader. Zaten insan gibi savundum burada okumadan yorum yapmaya çalışıyorsun. Neyse uzatmadan iyi forumlar sana kardeşim.Adam gibi oku vb sözler yakışmıyo bilader madem haklısın insan gibi savun haklı olduğunu zaten yasal olmayan bir şekilde sunucuna girmiş olmasının yasal olmadığıyla alakalıda bir şey yazmadım.
Sana da hırsızları savunmaya çalışmak yakışmıyor birader. Zaten insan gibi savundum burada okumadan yorum yapmaya çalışıyorsun. Neyse uzatmadan iyi forumlar sana kardeşim.
Peki iyi forumlarbenim kimseyi savunduğum yok.
Minecraft Haritasını yaptığın zaman patent almaya mı gideceksin?Tam bilmem o işleri ama birinin mapinin aynısını istersen bakarak yaparsın ve kimse sana benim mapimi çaldın diyemez elinde patent yoksa o yüzden bilemiyorum yani çocuğu korkutmayamı çalışıyorsunuz anlamadım.
Olayın ciddiyetini kavraGerçekten yani kimsenin ailesinin huzurunu kimsenin kaçırmaya hakkı yok siz burda birbirinizle uraşıyorsunuz ama işin ucu ailelere dokunacak bir şey yapmadan önce 2 defa düşünün böyle gereksiz şeyler için birbirimizi üzmeye gerek yok.
Bencede edilmeli fakat sakin ol hocam. Sakinliğini koru bunlar da gurur yokki gerçekleri koruyabilsinler.Minecraft Haritasını yaptığın zaman patent almaya mı gideceksin?
Olayın ciddiyetini kavra
Bence bu koruyanları da şikayet falan edelim. Bu ne rezillik birader?