KadirYLCN
♔ B O M ♔
- En iyi cevaplar
- 1
Arkadaşlar bence daha fazla bu konuyu uzatmayalım @batihost.com gerekli şeyleri yapmış zaten.
Medet abi bitmiyor biri gidiyor biri geliyor.En son kod_adı ile olmuş bu olaylar. Tam bitti onun gibiler derken bi başkası fırlıyor. Olum nesliniz tükenmiyo mu sizin bi rahat durun be.
Kod_adı en sonunda dayanamayıp her şeyi itiraf edip kaçıp gitmiştiMedet abi bitmiyor biri gidiyor biri geliyor.
İnşallah daha kötü olur.Kod_adı en sonunda dayanamayıp her şeyi itiraf edip kaçıp gitmiştiBunun da sonu böyle olur umarım
Ya da dur daha kötü olur umarım.
Çok haklısın hocam.hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş password hocam.
sen bekle. madem kendine bu kadar güveniyorsun, delil bırakmadığını düşünüyorsun,
korkmana gerek yok o halde. Ama unutma köpeklerin kardeşliği ortalarına kemik atana kadardır.
Erkan beyi kızdırdın Mehmet canın çoook yanacak dedim ben sanaGerekli dava dosyasını şikayetçi arkadaşlar ile hazırlıyoruz, elinde bilgi olan arkadaşlar batihost.com üzerinden destek bildirimleri sayfasından kötüye kullanım bölümünden ellerindeki bilgileri gönderebilirler. Hepsi dava dosyasına konulacaktır.
ortada bu kadar belli bir suç olduğu halde redgamer in makinesini kapatmayan ve kendisine Türkiye'nin en büyük firması yaftasını yakıştıran bilişim firmasına bize ne kadar büyük olduğunu gösterdiği için teşekkür ederiz.
şimdilik elimizde ki deliller bu şekilde, skype ip adresleri ve diğer ip ler gizlenmiştir. Gerekli başvuru sonrasında siber suçlardan alınan belge yine buradan yayınlanacaktır.
--------------------------------------------------------------------------------------
Sunucu kayıtlarında "31.206.156.xxx / Ankara" IP adresinden giriş yaptığı adı "Mehmet Timur" olduğu düşünülen şahısın,
3 deneme sonrasında "XXX.XXX.XXX.XXX" IP adresli makineye bağlantı kurduğu tespit edilmiştir.
Bu şahıs "Riponza Hack" diye belirttiği bir virüs ile kişileri kandırıp dosyalarını çalıp yedeklemiştir.
Bunlara CraftRise, ShardOfCraft ve bir kaç sunucu daha dahildir.
Bu şahısın ortağı/yardımcısı olarak "SoulCraftr" adlı sunucu sahibi "Semih Çetin" de bu işe hizmet etmektedir.
Bu şahıs sunucu sahiplerine mesaj göndererek "böyle bir "hack client" çıkmış, saldırıyorlar yardım edin" diyerek kandırıyorlar,
halbuki, program her hangi bir saldırı yapmıyor. Belirtilen program sadece virüs içerip dosya çalmayı sağlamaktadır.
"Semih Çetin" adlı şahısın gönderdiği mesaj:
-----------------------------------------------------------------------
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.||Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"Mehmet Timur" adlı şahısın makinelere giriş yaptığı IP adresleri:
root pts/8 31.206.156.203 Mon Jul 3 13:35 - crash (00:43) | 3 Temmuz (saat 13:35) - Hatalı şifre
root pts/6 31.206.156.203 Mon Jul 3 13:22 - crash (00:56) | 3 Temmuz (saat 13:22) - Hatalı şifre
root pts/2 31.206.156.203 Mon Jul 3 12:21 - crash (01:57) | 3 Temmuz (saat 13:21) - Hatalı şifre
root pts/2 31.206.156.203 Mon Jul 3 12:04 - 12:21 (00:17) | 3 Temmuz (saat 12:04) - Başarılı giriş
Buna delilen, "Mehmet Timur" adlı şahısın çektiği video:
(Video yedekleri alındı)
"Mehmet Timur" ile "Semih Çetin" arasında geçen "Skype" konuşmalarından bir kaçı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunlara ek olarak "Mehmet Timur" adlı şahıs, "ShardOfCraft" dosyalarını çalıp yedeklemiş ve "RedGamer.Rabisu.Com" adında bir sunucu açmış ve orada dosyaları kullanmaktadır.
"Mehmet Timur" adlı şahıs çaldığı dosyalar ile yeni sunucular açıp veya başka sunucu sahipleriyle dosyaları paylaşmakta ve ortaklık gibi teklifler etmektedir.
Ek olarak: "Mehmet Timur" adlı şahısın "Microsoft Skype" adresi "live:buvenus" olarak tespit edilmiştir.
![]()
Ayrıca aldığımız bilgiler arasında arkadaşın Mehmet Timur değil, Mehmet Çiçekli olduğunu tespit ettik. Bunları buraya yazıyorum ki nefesimizi ensen de hisset hocam.
Mapını çalmasının yanında eklentileride tıpkısı olarak alıyor bu nasıl oluyor ?Tam bilmem o işleri ama birinin mapinin aynısını istersen bakarak yaparsın ve kimse sana benim mapimi çaldın diyemez elinde patent yoksa o yüzden bilemiyorum yani çocuğu korkutmayamı çalışıyorsunuz anlamadım.
Ya sen ciddi misin?Gerçekten yani kimsenin ailesinin huzurunu kimsenin kaçırmaya hakkı yok siz burda birbirinizle uraşıyorsunuz ama işin ucu ailelere dokunacak bir şey yapmadan önce 2 defa düşünün böyle gereksiz şeyler için birbirimizi üzmeye gerek yok.
Mapını çalmasının yanında eklentileride tıpkısı olarak alıyor bu nasıl oluyor ?
Cökertmeyle alakası yok ShardOfCraft'ın eklentilerini trojenle ele geçirip benim diye kulanmasışimdi burdan anlıyoruz ki shardofcrafttan tutun craftriseye kadar server çökertmeye çalışıyor.