Harika bir sunucu. Allah önünüzü açık etsin inşallah başarılar![]()
Güzel yorumlarınız için teşekkürlerİlk gününü bilirim, başarılar![]()
Konu üzerinde çalışıyoruz, umarım yakında bir sonuca varabiliriz.Sanırım hala AAC kullanmaya devam ediyorsunuz. Tavsiyem legit hilelere yoğunlaşmanız. Girdiğim her SG odasında bir tane hile oluyor (Legit) @WeepingAngelTR
Takımlı SG sunucusunda, zaten takım olmak serbesttir.Yardımıcı rütbesi olan Sukelaci oyuncusu hile kullanıyor, makro olan Kristianko13 ile takım oluyor. Antihilenizi geliştiremediyseniz lütfen birincileri veya yetkilileri gözden geçirin. Ayrıca sunucuda yine tekne kullanılamıyor. İyi forumlar.
Hile konusuna bir şey demediğinize göre böyle bir cevap vermeniz elbette beni şaşırtmadı. Takım olmalarının haricinde yardımcı arkadaşın hile kullandığını belirttim.Takımlı SG sunucusunda, zaten takım olmak serbesttir.
Elinizde bu konu hakkında bir kanıt var ise gönderin, gerekli işlemleri yapalım. Yardımcı olarak alınan yetkilileri gözümüz kapalı almıyoruz.Hile konusuna bir şey demediğinize göre böyle bir cevap vermeniz elbette beni şaşırtmadı. Takım olmalarının haricinde yardımcı arkadaşın hile kullandığını belirttim.
Bahsettiğim arkadaş her seferinde antihile yüzünden atılıyor. Loglara bakmaya tenezzül ederseniz anlayacaksınız zaten.Elinizde bu konu hakkında bir kanıt var ise gönderin, gerekli işlemleri yapalım. Yardımcı olarak alınan yetkilileri gözümüz kapalı almıyoruz.
Daha sonra da oyuna gelip laglıydım o yüzden atıldım vs. gibi yalanlar söyleyip gidiyor..Bahsettiğim arkadaş her seferinde antihile yüzünden atılıyor. Loglara bakmaya tenezzül ederseniz anlayacaksınız zaten.
Spigotmc de pm attım, okursanız sevinirim.+ Bedwars kodlamaları devam ediyor!
+ Arkadaş ve takım sisteminde, tekrardan oluşan sorunlar çözüldü.