MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Harika bir sunucu. Allah önünüzü açık etsin inşallah başarılar :)
İlk gününü bilirim, başarılar :)
Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)

+ Son yapılan güncellemede ki sorunlar çözüldü. (Geri ve oyundan atma)
+ Takım ve arkadaş sistemindeki sorunlar çözüldü. (Durduk yere başka sunuculara aktarma)
+ Başarımlar sistemi eklendi. (Her tamamlamada (limit*3) coin veriyor!)
+ Bedwars oyunu yeniden kodlanıyor.
+ Hile sisteminde küçük çaplı iyileştirmeler yapıldı.
+ Yumruk ile 3-9 arası hasar verme sorunu çözüldü.

uogrc12

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Başarılı bir proje, devamını diliyorum. Ayretten sade survival bekliyoruz :) bir kez daha vurgulamak istiyorum sade :)

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sanırım hala AAC kullanmaya devam ediyorsunuz. Tavsiyem legit hilelere yoğunlaşmanız. Girdiğim her SG odasında bir tane hile oluyor (Legit) @WeepingAngelTR

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Sanırım hala AAC kullanmaya devam ediyorsunuz. Tavsiyem legit hilelere yoğunlaşmanız. Girdiğim her SG odasında bir tane hile oluyor (Legit) @WeepingAngelTR
Konu üzerinde çalışıyoruz, umarım yakında bir sonuca varabiliriz.

Güncelleme (11.07.2017):
+ Arkadaş ve takım sistemi yeniden kodlandı. (Çok fazla sorun / Eski kod tarzı)
+ Herobrine's Chamber oyununda uçma sorunu çözüldü.
+ Başarımlar sistemindeki sorunlar çözüldü.

iFroZen

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yardımıcı rütbesi olan Sukelaci oyuncusu hile kullanıyor, makro olan Kristianko13 ile takım oluyor. Antihilenizi geliştiremediyseniz lütfen birincileri veya yetkilileri gözden geçirin. Ayrıca sunucuda yine tekne kullanılamıyor. İyi forumlar.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Yardımıcı rütbesi olan Sukelaci oyuncusu hile kullanıyor, makro olan Kristianko13 ile takım oluyor. Antihilenizi geliştiremediyseniz lütfen birincileri veya yetkilileri gözden geçirin. Ayrıca sunucuda yine tekne kullanılamıyor. İyi forumlar.
Takımlı SG sunucusunda, zaten takım olmak serbesttir.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Hile konusuna bir şey demediğinize göre böyle bir cevap vermeniz elbette beni şaşırtmadı. Takım olmalarının haricinde yardımcı arkadaşın hile kullandığını belirttim.
Elinizde bu konu hakkında bir kanıt var ise gönderin, gerekli işlemleri yapalım. Yardımcı olarak alınan yetkilileri gözümüz kapalı almıyoruz.

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
+ Bedwars kodlamaları devam ediyor!
+ Arkadaş ve takım sisteminde, tekrardan oluşan sorunlar çözüldü.

Son düzenleme: