Adım:Işık
Soyadım:Taşkıran
Skype adresim:Işık Taşkıran
Mikrafonunuz var mı:En kısa zamanda alıcağım yani 1 2 haftaya fln
Oyun İçi İsminiz:Murat35TR farklı olmasının sebebini yetkili olursam yetkililere söylerim
Kaç yıldır Minecraft oynuyorsunuz:Yaklaşık 6.yıl oldu
Sunucuyu ne zamandır oynuyorsunuz:Yeni başladım ama deneyimli bir oyuncuyum
Sunucuyu nasıl buluyorsunuz:Çok güzel bir server.Bağımlılık yapıyor bayağa oynuyorum
Sunucuda yetkiniz var mı(donor):yok
Nerelerde yetkiliydiniz veya yetkilisiniz:Bir skypvp serverında ve MineCS serverında yetkiliydim aynı zamanda kendi rütbeli faction serverım var
Kendinizi Yetkili olmaya hazır hissediyor musunuz:Evet hazır hissediyorum.Nedeni ise başka 2 serverda yetkili olduğum için yetkiye alışık bir insanım ve yetkimi lalığıyla yerine getireceğime inanıyorum.
Neden bu serverda yetkili olmak istiyorsunuz:Çünkü burası çok güzel bir server.Bide bu serverda baya vakit harcamaya başladım.Çünkü çok güzel.Bu serverı bulduğuma çok sevindim.
xFall Yetkili Takımına uyum sağlayacağınızı düşünüyor musunuz:Evet düşünüyorum.Çünkü onlar çok iyi insanlar.
Sizi diğer oyunculardan ayıran şey

dürüst bir insanım.Pvpim iyidir.Arkadaş canlısıyım.Adaletsizliğe göz yumamamam.
Hiç ban yediniz mi:Hayır yemedim
Hiç mute yediniz mi:Yemededim
Oyunculara davranışım nasıldır:Arkadaş canlısı ve iyi yaklaşırım.Yani iyi yaklaşırım.
Oyuncular ve yetkililer ile iyi anlaşır mısınız:Evet yetkililere ve oyunculara iyi anlaşırım.Çünkü ben herkese iyi yaklaşırım.
Yetkili olursanız sunucuya ne eklemek istersiniz

server çok güzel zaten.Ama eklemem gerekirse SurvivalGames eklerdim
Yetkili olursanız sunucudan ne silmek istersiniz

sunucuda her şey çok iyi olduğu için hiçbir şey silmek istemem